Şimdi Ara

Huawei İdeos X5 için Optimize Rom l ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.112
Cevap
7
Favori
71.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nadircan1994

quote:

Orijinalden alıntı: LegoLaSH

quote:

quote:

eyvallah hocam görevimiz, sen sağol

Hocam Söylediğiniz işlemleri sırasıyla yaptım ama hala ideos ekranında takılı kalıyor. Bu sorun birtek bende mi var acaba :)

anlmdm hocam ,bende bugun tekrar kurmustm , en az 20 defa kurdum o romu sorn ckmadı, eski vrsiyonuda iyi hocam pek bi fark yok root explorerden grksz uygulamalrı sl hocam kullan arkana bakmssn bdaha ics ckana kadr

Hocam Eski romda da şöyle bi sorunla karşılaştım;

Telefonu usb kablosu ile bilgisayara bağlıyorum ama sd kartı görmüyor.
    internal olanı external yaptım (isimleri yanlış olabilir) ama hala sorun düzelmedi oda canımı sıktı açıkçası :) Bende de hiç şans yok bu aralar :)

hocam o durum windowsla tefonun uyuşmaması durumunda oluyor, telefonla pcye reset at hocam , usb kablosunu tak çıkar sorun ortadan kalkacaktır, x5settingde enternal[ hafıza kartı) secili dursun hocam, wifi hospot dısında sorun yok romda, oda markette barnec tehter vb programlarla halloluyo Kardesim, bole sorunlar kök romdan kaynaklanıyor, benim önerim butun 32 kernelli romlarınızı B138 uzrine kurmanızdır

• quote:

@ blackhawk_x

eyvallah hocam görevimiz, sen sağolasın

hocam bu arada aklında bulunsun İCS portunu bekliyorum
  • @LegoLaSH

Eyv tekrar saolun hocam ilgi ve alakanız için Tekrar deniycem bu kez de olmazsa stok romla kullanmaya devan edeceğim yapacağım birşey yok :)
  • quote:

@LegoLaSH

Eyv tekrar saolun hocam ilgi ve alakanız için Tekrar deniycem bu kez de olmazsa stok romla kullanmaya devan edeceğim yapacağım birşey yok :)

Temiz kurulum için b138 kurup, uzerine optimize v2.1 miui kur olur hocam olmazsa gel telefonuma el koy:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

@LegoLaSH

Temiz kurulum için b138 kurup, uzerine optimize v2.1 miui kur olur hocam olmazsa gel telefonuma el koy:)

Yok hocam est telefona el koymak ta neymiş öyle :)

Yarın okuldan sonra vaktimi ayırcam bunun için olmazsa da canın sağolsun :)
  • quote:

quote:

quote:

@LegoLaSH

Yok hocam est telefona el koymak ta neymiş öyle :)

Yarın okuldan sonra vaktimi ayırcam bunun için olmazsa da canın sağolsun :)

eyvallah hocam ,umarm sorunur duzelr bu yolla

• inş. hocam :) iyi geceler sizlere
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

hocam yok mu bi önerin performansı çok düşürüyor bu uygulama ancak indirip kurduğumdan beri sadece %2 şarj gitti full elimde olmasına rağmen

aktif kullancagın zamn kapat yada level1 de kullan hocam, cebinde durunca evde olmynca fln level4e getir srj gtmiyo kullansanda telefonu, kullanmsnı blirseb juice defendr daha guzel blackmartta mevcut

cevabın için teşekkür ederim ancak juice defender kullanımı biraz karışık geldiği için bu daha kullanışlı geldi özellikle istediğimiz saatlerde telefona uçak moduna alması felan süper :) kasma sorunu nu da şöyle hallettim uygulamanın ayarlarindan kapattım CPU yu x5 settings den 250-500 e getirdim daha rahat kullanıyorum şimdi.

benim bi isteğim daha olacak sizden ama :)

bu battery saver root la çalışıyor ya böyle her 5-10 dk ya bir bilgi olsun diye superuser battery saver e izin verdi gibisinden şeyler çıkıyor bunu kapatmanın bi yolu yok mu? orjinal rom daki superuser ayarlarinda bildirimleri kapatma vardı ama bunda bulamadım.

superuse pefencesi ac Hocam APP LİST bolumundeki show status icon tikini kaldır ,biraz daha aşagı in NOFİTİCİON bolumunden notificion tikini kaldır tammamdır hocam

hocam biliyorum sizide yordum ama superuser i açtım app list bölümünde show status icon diye bi bölüm yok. birde telefonu türkçe kullanıyorum da app list bölümünün en altında izinleri yönet seçeneğinden başka seçenek yok menü ye tıklayıp ayarlara gittiğimde ise sadece root u açıp kapama var başka bişey yok. acaba superuser surumlerimiz mi farklı?

legolash miui v2.1 kullanıyorum.

edit: bu kadar alıntı yaptığım için herkesten özür dilerim ancak arkadaş mesaja çabuk ulassin diye yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahseer898 -- 5 Şubat 2012; 23:19:27 >

• quote:

inş. hocam :) iyi geceler sizlere

hayırlı geceler Hocam
  • @ mahseer898

hocam dogru miui kullanıyodun kafam karstı :) bende cm7 kurulu suanda ordan soledim:) superusr acıp ,alttaki 4dkunmatik tustan 4cizgi olana bas, seceneklr, prefences, yada ayarlar ckcak bas buraya, notificionla ilgli bsey gorursen o tiki kapat, miui kurulu degl şimdi hocam, romla ugrsyorumda tahminen soledim yardımmım dokunmstr lns

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegoLaSH -- 5 Şubat 2012; 23:28:30 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhlis bey

legolash
    *** _LegoLaSH Optimize Cm7 ROM _02.02.2012_(.32 KerneL ) *** bu romu kurucam. x5 setting ses ayarlarında 'kulaklık takılıyken telefonun mikrofonunu kullan' seceneği varmı? terranın romunda vardı. terranın romunu kullanıyorum ancak sık sık kapanmaya zorla hatasından dolayı senin romu deneyeceğim eğer x5 setting de bahsettiğim özellik varsa benim için süper olacak.
    emeğine sağlık.

x5 setting romun icinde gömülü, ses ayarları dsp uzrnden saglanıyor, cm7 +fix1+ fix2 yerine fix3 u kur bide, + franco paket hazırladım icinde onunda 2fix var, son olarak fly_in flip animasyon paketini yukle istege gore tadından yenmiyo Cm7nin

romu kurdum çok güzel söylediklerini yaptım ancak
    Romun içinde launcher pro yu göremedim
    hem dahili hem sd kart aynı anda görünmüyor
    pencere animasyonyorı içinde küp özelliğini bulamadın.
    bunların dışında şu ana kadar rom çok stabil ve akıcı diyebilirim. bence miui dan bıkanlar için birebir. teşekkürler. daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu.....

• quote:

quote:

quote:

legolash
    *** _LegoLaSH Optimize Cm7 ROM _02.02.2012_(.32 KerneL ) *** bu romu kurucam. x5 setting ses ayarlarında 'kulaklık takılıyken telefonun mikrofonunu kullan' seceneği varmı? terranın romunda vardı. terranın romunu kullanıyorum ancak sık sık kapanmaya zorla hatasından dolayı senin romu deneyeceğim eğer x5 setting de bahsettiğim özellik varsa benim için süper olacak.
    emeğine sağlık.

x5 setting romun icinde gömülü, ses ayarları dsp uzrnden saglanıyor, cm7 +fix1+ fix2 yerine fix3 u kur bide, + franco paket hazırladım icinde onunda 2fix var, son olarak fly_in flip animasyon paketini yukle istege gore tadından yenmiyo Cm7nin

bunların dışında şu ana kadar rom çok stabil ve akıcı diyebilirim. bence miui dan bıkanlar için birebir. teşekkürler. daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu.....

hocam launchr Pro olmsı lazım, launcherpro ayarlarına gidip apparance setting/ dock backroand dan froyaya bide apparance settingden showicon backgraund tikini kaldır hocam , marketteki butun cm7 temaların dock gorunumu olacaktır

filemanagra gir hocam yerel hafızayı yazmıyo mu,?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegoLaSH -- 5 Şubat 2012; 23:47:43 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

legolash
    emeğine sağlık.

hocam launchr Pro olmsı lazım, launcherpro ayarlarına gidip apparance setting/ dock backroand dan froyaya bide apparance settingden showicon backgraund tikini kaldır hocam , marketteki butun cm7 temaların dock gorunumu olacaktır

Alıntıları Göster

launcheri göremedim bi türlü, harici ve dahili kartlarıdı aynı anda kullanamadım. senin dediğin gibi fix1 fix2 fix3 franco kernel ve flip dosyarını yükledim ama sıralamada hata yapmış olabilrim. baştan bi daha kurayım bari. senide yoruyoruz kusura bakma hem rom yap hemde bi sürü soruya cevap ver işin zor. kolay gelsin.

• @muhsin bey

Rom yapıp ortadan cekilmek olmaz hocam, görevimiz Cm7 kur hocam, sonra francoyu yukle fixleriyle birlikte, sonra fix1i kur, sonra fix3, fix 2yi kurma Hocam

• quote:

@muhsin bey

Rom yapıp ortadan cekilmek olmaz hocam, görevimiz Cm7 kur hocam, sonra francoyu yukle fixleriyle birlikte, sonra fix1i kur, sonra fix3, fix 2yi kurma Hocam

çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk_x

quote:

@ blackhawk_x

eyvallah hocam görevimiz, sen sağolasın

hocam bu arada aklında bulunsun İCS portunu bekliyorum

pazara kadar o işi halletcem Dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegoLaSH -- 6 Şubat 2012; 0:09:05 >
  • Kolay gelsin legolash internetim olsa denemek isterdim :)

• @LegoLaSH
    Konuya sahip çıktığınız ve her soruya ilgili cevaplarınız için tekrardan teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmtOzdmr

Kolay gelsin legolash internetim olsa denemek isterdim :)

Canın sağolsun Dostum , .35 kernelli Romlarımı bekleyin .32 kernel bundan ileriye gltmez zaten, piyasadaki butun kernellr hemen hemen aynı zaten, net yoksa uğrşma, duzenini bozma boşa dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprcn

@LegoLaSH
    Konuya sahip çıktığınız ve her soruya ilgili cevaplarınız için tekrardan teşekkürler.

eyvallah hocam siz sağolun, elimden geldiğince yardm etmeye calısıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.