Şimdi Ara

PROJECT C.A.R.S (DH ANA KONU) NEXT-GEN ! (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
464
Cevap
8
Favori
29.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Biggqmerx

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Fanatec lerin 360'da kullanılanları One için de kullanılabiliyor artık.

Yanlis hatirlamiyorsam Fanatec ler cok tuzlu hocam..peki one da tam verimli calisiyorlarmi acaba forza veya project car ile tam uyumlu olurmuki..??

Peki microsoft un kendi direksiyon seti yokmu madem kapali sistem yapip aksesuar kullanimina izin vermiyon ozman uretmen gerekmiyormu bakindim ama birsey bulamadim

Hocam bende Microsoft Xbox 360 için ürettiği Steering Wheel direksiyon var forumda satıyorum ama Xbox One için uygun mu bilmiyorum?
  • Yeni Nesilde Çalışacak Direksiyonlar Pcars açıklamasına göre nihai liste değil
     PROJECT C.A.R.S (DH ANA KONU) NEXT-GEN !
  • Oyun early 2015'e ertelenmiş,oyunun geliştirici yonetmeni Andy Garton Project Cars ile aynı anda çıkışını yapacak olan diğer oyunları bu ertelemenin sebebi olarak gösteriyor.

Ancak henüz resmi bir açıklama gelmiş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 17 Ekim 2014; 14:25:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nihai sürümün ertelenmesi üzücü olmuş.ama tabi kusursuz olsun istiyorlar herhalde.

ilgilenen arkadaşlara birde sorum olacak.

malum ortamlarda build 829 .iso ve kurulmuş build 834 var. bunların arasında fark varmıdır? gözle görülür bir fark yoksa düşük boyutlusunu indireyim.
  • Beyler daha önce paylaştığım resimleri silmiştim çünkü o resimler son detay seviyesinde çekilmemişti şimdi yeni görüntüler yayınlıyorum. Görüntüler 826. sürüme ait arkadaşlar full detay seviyesinde çekildiler. Oyunda Photomod çalışmıyor direk oyun içi görüntülerdir Fraps ile aldım görüntüleri bu haliyle oyun 40-60 fps arası çalışmakta sağnak yağmurlu havada 30-40 fps arasında çalışıyor oyun. Sistem i7 980X stock işlemci hızı, 12GB Ram ve Stock GeForce GTX 980.

Oyunla ilgili ufak bir yorum yapmam gerekirse oyunun kesinlikle tam bir simulasyon bundan kesinlikle emin olabilirsiniz tüm yardımlar kapalıyken aracı yolda tutmak bir hayli zor tepkiler çok gerçekçi biraz fazla hızlandığınızda araç yoldan hemen çıkıyor gerçekte olduğu gibi ama bir o kadarda hata var oyunda beta olduğu için bu hataların bir önemi olmadığını düşünüyorum. Birde bazı arkadaşlar oyunun NFS:Shift'e benzediği duymuşlar kesinlikle NFS: Shift ile alakası yok buna emin olabilirsiniz

• Sizler için birkaç SS daha aldım arkadaşlar ama ne yaptıysam AA sorununu çözemedim Nvidia ayarlarından bile oynadım ama etkisi olmadı.

• bu oyunu istiyorum. Pc'ye direksiyon aldıracak gibi gözüküyor. en son 10 yaşlarında kullandım direksiyon ile .
  • Kendi hazırladığım bir karşılaştırma videosu arkadaşlar.Bir fikir vermesi açısından.

https://www.youtube.com/watch?v=_JT-kXH8Bdg&list=UUiukXYPGQuO2dZzDt3H19wg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raweal -- 2 Kasım 2014; 1:10:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

Kendi hazırladığım bir karşılaştırma videosu arkadaşlar.Bir fikir vermesi açısından.

[DHTUBE=https://www.youtube.com/watch?v=_JT-kXH8Bdg&list=UUiukXYPGQuO2dZzDt3H19wg

Hocam Forza 5'in video kalitesi çok düşük kalmış
  • oyunun çıkış tarihini bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayka_tr

oyunun çıkış tarihini bilen varmı?

Amazonda Mart 2015 gibi okudum sanki. Şimdi biz bir adet araba oyunu alacak olsak bunu mu beklesek veya Crew veya Drive Clubden birini mi alsak? Hiç fikrim yok.
  • Acik dunya var mi beyler

• 1 aydır pcars ın build 829 unu oynuyorum. aslında oyun demek hakaret olur. Gerçekten aracı sürüyormuş gibi oluyor çünkü. Simulatör denmeyi hakediyor. Assetto Corsa da var. O da güzel ama pcarsın verdiği tadı vermedi bana. ama yinede onunda yeri ayrı. Aynı cinsten iki farklı meyve gibiler. :)
    Bir de bu tür simulatörleri panoramik çözünürlükte oynamanızı tavsiye ederim. mesela 2560x1080 , 2048x768 gibi. Yoksa virajlar çekilmez olur, sürat hissi de yalan olur. Kalite direksiyon da olmazsa olmaz. Bağımlısı oldum resmen. Ben böyle forumlara giren bişeyler yazan biri değilim normalde. Benim gibi olan var mı diye meraktan baktım :) 40 'nda bu işe bulaştım. Önceden böyle şeyler yoktu tabi ..
  • Yanlış geldiniz sanırım,burası Xbox bolumu.

• harbiden yaaa, xbox ı görmemişim. tşk.
  • Grafikler deh?et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 19 Ocak 2015; 17:40:17 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 30 Ocak 2015; 20:12:46 >

• Bu yenisi mi bilmiyorum igrenc bir oyun belki eskisidir emin degilim project cars direk bu kadar sacma oyun gormedim hemen sildim araba donmuyor bile ila yavaslaman lazim gercekte bile boyle degil tek kelime FAİL !!!

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.