Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.710
Cevap
5
Favori
85.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozan245

Arkadaşlar bugün benim için geçiş günü, CyanogenMod kurmaya karar verdim. En güncel dosyaları nereden bulurum resmi sayfalarındaki romlar anladığım kadarıyla HD2 uyumlu değilmiş.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1404993 ben CyanogenMod için bu konuyu takip ediyorum.
  • o adresten indirdiğim dosyalar hd2 için uyumlumudur_?
  • quote:

o adresten indirdiğim dosyalar hd2 için uyumlumudur_?

hd2 bölümündeki konu zaten o uyumlu.iyice araştırırsan görürsün.
  • iyiice araştırdım ve gördüm kihttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1404993 adesindeki rom hd2 için uygun ve en güncel cm rom bilginize.
  • arkadaşlar Pure CyanogenMod romu sıkıntısız şekilde kurdum fakat iki sıkntım var.
    1-Outlook sync i başaramadım android sync,myphone explorer denedim, andoid-sync 20 adet sınırlı,myphone hiç kişilerime bile dokunmadı, ne yapmam gerek outlook taki kişilerimi almak için.
    2-Antutu testi yaparken yarıda kaldı tekrar başlattım reset attı, ısındı heralde ondan diye düşündüm ama sonrasında da bir daha reset atmadı. Ondan sonrada bazı uygulamalar açıkken kapatılıyor. Markette özellikle, sürekli kapatılıyor. Cm üzerinde cpu ayarları yapılabilsede ben birde Setcpu kurdum max 1200küsür lere çektim max hızı birde böyle deniyeceğim.
    Romu tekrarmı kurmalıyım yoksa böyle sıkıntılar için bir ilaç varmıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozy245 -- 4 Mart 2012; 9:57:22 >
  • sense 3.5 arayüzünün telefonu çok kastığını ve karmaşık olduğunu firmanın gendisi de kabul etmiş. Bu sebeple 4. versiyonunu daha basit ve daha hızlı yaptıklarını söylemişler. One x telefon çıkınca muhtemelen bizim telefonda da sense hızlı çalışacak. Birsüredir düzgün çıkmıyır sanırım yeni versyonları bekliyorlar.
  • quote:

arkadaşlar Pure CyanogenMod romu sıkıntısız şekilde kurdum fakat iki sıkntım var.
    1-Outlook sync i başaramadım android sync,myphone explorer denedim, andoid-sync 20 adet sınırlı,myphone hiç kişilerime bile dokunmadı, ne yapmam gerek outlook taki kişilerimi almak için.
    2-Antutu testi yaparken yarıda kaldı tekrar başlattım reset attı, ısındı heralde ondan diye düşündüm ama sonrasında da bir daha reset atmadı. Ondan sonrada bazı uygulamalar açıkken kapatılıyor. Markette özellikle, sürekli kapatılıyor. Cm üzerinde cpu ayarları yapılabilsede ben birde Setcpu kurdum max 1200küsür lere çektim max hızı birde böyle deniyeceğim.

1. sayfaya bakarsan önerilen romlar var. Bunların dışında rom tavsiye etmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

arkadaşlar Pure CyanogenMod romu sıkıntısız şekilde kurdum fakat iki sıkntım var.

1. sayfaya bakarsan önerilen romlar var. Bunların dışında rom tavsiye etmiyorum.

Outlook sorunuda rom ilemi alakalidir sizce

• sensede dene energy romu kur(1.sayfa). Ben gmaili kullanıyorum, böylece tüm rehber geliyor
  • ilk sayfada yazan neredeyse tüm romları denedim bugün, kısa testler oldu bir romu tamamen değerlendirmeye yetmez kısaca. Gözüme hoş gelen, kullandığım sürede sorun çıkarmayan romu seçtim şimdilik. Takıldığım bir iki konuyu söylemek-sormak isterim.

Cpu değerleriyle oynamamın antutu açısından bence hiçbir farkı olmuyor. Sebebi bir romu kurduğumda cpu ile oynamadan 2900 alıyorken cpu yu 1500küsürlere çektiğimde daha düşük alıyorum(şartlar aynı). Aceba işlemci yöneticilerinden interactive dışındakilerimi seçmem gerekli_?

İlk kurduğum pure cm 7 rom da cyanogenMod ayarları menüsünden tuşlar kısmından ayarladığım geri tuşuna basılı tuttuğumda programı tamamen kapatma özelliği vardı. Şuanda Dorimanx da karar verdim ve bu romu kullanacağım bunda öyle bir tuş yada ayar bulamadım. kullanan bilen arkadaş varmıdır_?
    ÇÖZÜM: Menü->Ayarlar->Uygulamalar->Geliştirme kısmında "Basılı tuttuğunda kapat"ı işaretlemek çözüm getiriyor.

İnternet bağlansına gerek duymadığımda android otomatik bağlantıyı kesiyormu yoksa datayı otomatik kapatan birşey kullanmamız gerekiyormu?

Mutlaka kur diyeceğiniz bir aplikasyon varmıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozy245 -- 5 Mart 2012; 13:14:35 >

• ya arkadaşlar ben NDT romda app2sd olayını yapamadım. 1gb ext3 alan açtıktan sonra kurulumunda anlattığı gibi romu yükledikten sonra cwm'de app2sdkiller yi kurdum telefonu normal açtım sonra yine cwm de data2sdinsataller ı yükledim ama şu an telefonumda baktığımda uygulamalarda toplam alan 250 mb gözüküyor, sd kart bilgilerinde de ext size ı 0 olarak görüyor. programları yükledim yer azaldı dedi, atladığım bir yer mi var?
  • sense severler için TBD yeni sürümü yayınlandı, akşam denerim, yorumlarımı yazarım.
    link:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275119
    edit: Rom energiye göre yavaş ve çok kasmalar var. TBD artık eskisi gibi rom yapamıyor.
    Şu an en stabil ve hızlı senselerden energy, miui ve dorimanx romlarıdır. Ben şu an dorimanx son romunu deniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftd -- 7 Mart 2012; 8:52:40 >
  • Ben şuanda 5 gündür LauncherPro ile kullanıyorum ve memnunum. Energy roma göre bana daha hızlı geldi. Özellikle açılış süresi çok kısa energy romdan. Fakat energy rom senseli olmasına rağmen daha stabil ram tüketiyor gibi. AdvancedTaskKiller ile bakıyorum dorimanx romda açtığımda 270 civarı olan ram ortalama 8 saat açık kaldıktan sonra hiçbir program açık olmamasına rağmen 170 civarına iniyor.
    Önceden sorduğum gibi data bağlantısını yöneten bir yazılım bulamadığım için sürekli olarak 3g açık takılıyorum, buyüzden pil süresi 1 gün sınırında. Data bağlantısı için bir yazılım kullanan yada tavsiye edebilecek varmıdır arkadaşlar.
  • quote:

Ben şuanda 5 gündür LauncherPro ile kullanıyorum ve memnunum. Energy roma göre bana daha hızlı geldi. Özellikle açılış süresi çok kısa energy romdan. Fakat energy rom senseli olmasına rağmen daha stabil ram tüketiyor gibi. AdvancedTaskKiller ile bakıyorum dorimanx romda açtığımda 270 civarı olan ram ortalama 8 saat açık kaldıktan sonra hiçbir program açık olmamasına rağmen 170 civarına iniyor.
    Önceden sorduğum gibi data bağlantısını yöneten bir yazılım bulamadığım için sürekli olarak 3g açık takılıyorum, buyüzden pil süresi 1 gün sınırında. Data bağlantısı için bir yazılım kullanan yada tavsiye edebilecek varmıdır arkadaşlar.

ayarlarda var, data bağlantısını açık kapatabiliyorsun, kullanmadığında kapat, çok pil harcıyor.

• Ustad winmoda wmlonglife diye bi program vardi. Bu program uzerinden ayar yapabiliyordun, gerek olmadikca 2g gerekliyse yada sectigin bir program calistirilirsa 3g yi ac diye. Oyle bi yazilim lazim. anlik lazim olugunda biraz uzun suruyor el ile kapatmak. Birde battery dr saver diye bir program var ve rami. gerçekten güzel temizliyor. Rami Temizleyince 250 mb nin üstüne çıkıyor artik bilginize.
  • dostum 3G widgeti kullan lazım olunca bir tıkla aç kapa..
  • bende hd2 kullanicisi olarak android rom yukleyecegim 1.sayfadaki tum adimlari yaparak yuklemeyi calisacagim sizden ogrenmek istedigim bu islemde telefonun tamamen kapanmasi gibi bir durum varmidir ve ilk sayfada verilen tum programlar ve romlar en son versiyon mudur yoksa bazilari.nin guncel versiyonlari varsa onlarimi indirmemiz gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekpe_babam -- 8 Mart 2012; 11:46:51 >
  • her işlemde mutlaka risk vardır 0 risk denilemez. Eskiye göre gayet güvenli denilebilir ama
    İlk sayfada romlar için verilen adresler romu yapan kişi yada grupların güncel tutmaya çalıştığı adreslerdir, gittiğiniz adresteki forumda konu güncelleme yada rom tarihi mutlaka yazmaktadır.
  • tesekkurler umarim hata yapmam :)
  • Arkadaşlar bugün fark ettiğim ve benim için çok önemli olan birşeyi paylaşmak istiyorum. Winmo nun ne desem bilemediğim gerizekalı bir özelliğinin acısını bugün çekiyorum. Aynı firma bünyesinde bulunan Outlook ile sync etmesinin kolaylık güvenlik sağladığını düşündüğümüz yazılım ne yazık ki rehberdeki bir kişi için 5 telefon numarasından sonrasını sync edemiyormuş. Benim bir kişi için 5 üzerinde numara kaydettiğim kartlar yarım yamalak yedeklenmiş anlayacağınız. Yedeklerinizi outlook a güvenmeden bir yedek programı ile alın mutlaka!
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.