Şimdi Ara

untethered jailbreak cikti ios 5.0.1 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.578
Cevap
19
Favori
66.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bodom After Midnight

Mesajim bulunsun
    arkadaslar 5.0 dan 5.01 e gectim fakat itunes simgesi cikti ekranda takildi kaldi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xuadrox

Ben yüklemeye başlarken böyle bir hata alıyorum ve redsn0w'u kapatmak zorunda kalıyorum aynı sorunu yaşayan var mı acaba ?

untethered jailbreak cikti ios 5.0.1

Bu sorunu yaşayanlar redsn0w'u Farklı çalıştır'dan admin olarak çalıştırıp öyle denesinle bu şekilde çalıştı.

Edit : Çözüm

Restore atmak zorunda kaldım dedım hem temız olsun jb yapıcam bu hata basımın belası oldu 2 saattir aynı yerde hata verip kapanıyor ne denediysem olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

quote:

Orijinalden alıntı: serkanbaba

Arkadaşlar ben şimdi ipad1 5.01 yüklü idi. Jalibreak yaptım. Cydia dan installus yüklediğimde restart spring yaptığında ekran da herşey gidiyor. Sadece Gazete bayisi kalıyor. Yardımcı olabilecek var mı ?

Aynı sorunu yaşayanlar cihazlarını kapatıp açınca sorunun gittiğini söylüyorlardı. Bir dene istersen.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende 4.2.1 kullanıyorum. 5.0.1 e geçsem mi kararsız kaldım. Çünkü tel numaralarımın ve installus tan indirdiklerimin silinmesinden korkuyorum. Ne önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Symbol

Arkadaşlar bende 4.2.1 kullanıyorum. 5.0.1 e geçsem mi kararsız kaldım. Çünkü tel numaralarımın ve installus tan indirdiklerimin silinmesinden korkuyorum. Ne önerirsiniz?

a drive lite 'dan rehberi yedekle uygulamalar JB yaptıktan sonra iTunes'dan tekrar yüklersin sıkıntı olmaz.
  • quote:

quote:

Ben yüklemeye başlarken böyle bir hata alıyorum ve redsn0w'u kapatmak zorunda kalıyorum aynı sorunu yaşayan var mı acaba ?

Bu sorunu yaşayanlar redsn0w'u Farklı çalıştır'dan admin olarak çalıştırıp öyle denesinle bu şekilde çalıştı.

Restore atmak zorunda kaldım dedım hem temız olsun jb yapıcam bu hata basımın belası oldu 2 saattir aynı yerde hata verip kapanıyor ne denediysem olmadı.

Daha önce Win7'li laptopumda aldığım hatayı XP'li masaüstümde almamıştım. Farklı bir bilgisayarda deneyebilirsiniz.

• Un. Jb yaptıktan sonra iphonedelivery çalışmaz oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozkir

quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

sizce bu jb için tamam olmuş gönül rahatlığıyla geçin mi dersiniz yoksa yok hocam eksikleri var beklesen daha mı iyi dersiniz ?

cihazda kasma,yavaşlama veya daha hızlı şarj tüketimi gibi şeyler sezen varmı ??

Alıntıları Göster
    AVEA dan alinma 4.3.3 surumden 5.0.1 e yukseltme,

1-http://www.teknohaberim.com/makaleler/445-ios-501-untethered-jailbreak-rehberi.html adresine girin ve size uygun Redsn0w`u yukleyin

2- İndirdiğimiz sıkıştırılmış dosyayı açıyoruz ve içinden redsn0w.exe dosyasını çalıştırın

3- IPSW yuklemenize gerek yok, dogrudan jailbreak diyin,

4- next diyin ve dfu moda alin, zaten size ne yapmaniz gerektigini soyluyor,

5- telefon acildiginda hersey hazir olacak merak etmeyin.

ben boyle yaptim ve sorunsuz oldu gecti gitti hersey yolunda. unutmayin! ben de ise yaradigi sizde de yaracagi manasina gelmez ve mesuliyet size aittir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayaz1987

Un. Jb yaptıktan sonra iphonedelivery çalışmaz oldu..
    Cihazını daha önce IOS 5.0.1 Tethered jailbreak yapanlar ;

Cydia'ya girip güncellemelerinizi yapın. Daha sonra "Search" kısmına gelerek "Corona 5.0.1 Untethered" eklentisini aratın ve çıkan ekranda install yaparak bu eklentiyi yükleyin.Bu işlemden sonra cihazınız untethered JB olacaktır.

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nLBvCIwaUOw#!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknofobi -- 27 Aralık 2011; 23:06:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

Cydia'ya girip güncellemelerinizi yapın. Daha sonra "Search" kısmına gelerek "Corona 5.0.1 Untethered" eklentisini aratın ve çıkan ekranda install yaparak bu eklentiyi yükleyin.Bu işlemden sonra cihazınız untethered JB olacaktır.

Ek olarak cydiadan ilk arattığımda Corona 5.0.1 Untether eklentisi çıkmamıştı. Telefonu masanın üstüne bırakmıştım, bir süre sonra aldığımda o ara bulmuş eklentiyi. Yani biraz beklemek gerekebiliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverktulu -- 27 Aralık 2011; 23:10:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nLBvCIwaUOw#!]

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 5.0.1 update
    sonra da jb yaptım.
    telefon şimdi elma logosunu geçemiyor, sürekli restartlıyor
    ne yapmak gerekir?
    (çok uzak kalmışız jb olayına)

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ohhhhh be en sonunda..........

arkadasım yukledı cydia da bazı problemler var ama calısyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanGazi

quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Yurtdışı iphone 4
    restore ettim jb yaptım, ultrasnow yükledim

Ama şebeke gelmiyor, neden acaba?

Baseband yükseldi mi yoksa??

Bilmiyorumki, yükseldiyse ne yapcaz?
  • ibooks u çalışan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

ibooks u çalışan var mı ?

Yok bendede calismiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

3gs olmuyor tethered oluyor neden sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzcansarol

quote:

Yok bendede calismiyor

Jb açığı ibooks üzerinden mı yapıldı yoksa? Ne dersiniz? (teori tabi ki)
  • quote:

Orijinalden alıntı: racaerme

quote:

Orijinalden alıntı: sero.polat

yanınızda çok amatör kalıyorum ama bende insanım ya :(
    ne olcak şimdi iphone 4 gevey li benimki 4.3.3

Güzel kardesim sana kim amatör demeye hakaret etmeye cesaret edebilir?bir arkadaslar denesin simfreeler bağımsız jb yapsın sonra onuda denerler biraz zaman sadece.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benim çok acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen birii bana yardım etsin.

Öncelikle ben iphone 3gs kullanıyorum. Eski firmware'im 4.1.1 ve baseband'ım 06.15.00'dı. Şimdi jb yapmak için öncelikle snowbrez ile 5.0.1 firmware'ı oluşturdum ve itunes ile restore yaptım.

Buraya kadar hiç bi sıkıntı olmadı. Ama restoreden sonra telefon açılıştaki elma logosunda kalıyor ve altına yükleme aracı gibi birşey geliyor ve oda hiç dolmuyor o şekilde bekliyor hep.

Bende redsnow'la cydia'yı yükleyim düzelir belki dedim ama redsnow'lada jb yaparken telefona hard disk resmi cıkıp datalar yükleniyor dedikten sonra gelen siyah zemine beyaz yazılarda şu hatayı alıyorum ve hiç bir yükleme yapmıyor

"LwVM::_partitionsFromConfig - loaded configuration for 2 partitions
    Mounting rootfs as read-only...
    ERROR!
    AppleBCMWLANCORE::handleIOKitBusyWatchdogTimeout(): Error, no succesful firmware download after 60000 ms!! Giving up"

Arkadaşlar lütfen birisi bana yardım etsin telefonumu ne açabiliyorum ne birşey yapabiliyorum zaten itunes'da telefonumu görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Püskevit Canavarı -- 27 Aralık 2011; 23:22:33 >

• quote:

hobaaaaaa

sonunda ya.

ama şimdi yapmicam,haftasonu şöyle temiz bir restore çeker ondan sonra yaparım cillop gibi olur
  • quote:

5.0 sürümünde de çalışıyormu yoksa illa 5.0.1 e geçmek şart mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

5.0 sürümünde de çalışıyormu yoksa illa 5.0.1 e geçmek şart mı?

5.0.1 şart
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.