Şimdi Ara

İphone 3Gs Mail Bildirimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İPhone 3Gs ios 5.1 yüklü.Bütün push bildirimlerini sorunsuz şekilde almama rağmen,mailleri icloud mail hesabı haricinde push bildirim olarak alamıyorum.Sadece icloud(example@me.com)hesabı dışında hiç bir maile push bildirim gelmiyor. Acaba normal bir durum mu? Mail hesabındaki eklenmiş olan diğer hesaplardan gelen mailleri push bildirim olarak almak için ne yapmalıyım.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b1rbaglamroka -- 10 Aralık 2011; 22:55:04 >

Cihazınız jb limi ? eğer jb li ise jb sonrası push mesajlarda sorun çıkabiliyor.diğer uygulamalarda push mesajlar çalışıyormu? eger çalışmıyorsa push fix yapmanız gerekecek cydia a da mevcut,fakat ücretsiz olanların hiç biri çalışmıyor.bende de push mesaj problemi var idi.6$ gibi bir ücret vererek pushfix i kurduktan sonrasında problemim kalmadı.Detayları isterseniz paylaşabilirim.
    amd athlon x2 brisbane 6000+@3300mhz günlük-3390mhz max/ecs a780gm-a black series /corsair xms 800mhz 4 gb dual kit/samsung 200 gb serial ata/asus cd rw/nec dwd rw/ati hd3850 ultimate512mb-256bit/fsp 300w psu/30$lik kasa:)/iriver h10 6gb(ums versiyon)/sennheiser ie4/cowon d2 4gb+a-data 16GBsdhc/İphone 3gs 16gb ios 4.2.1 tabikide jailbreak;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: b1rbaglamroka

Arkadaşlar İPhone 3Gs ios 5.1 yüklü.Bütün push bildirimlerini sorunsuz şekilde almama rağmen,mailleri icloud mail hesabı haricinde push bildirim olarak alamıyorum.Sadece icloud(example@me.com)hesabı dışında hiç bir maile push bildirim gelmiyor. Acaba normal bir durum mu? Mail hesabındaki eklenmiş olan diğer hesaplardan gelen mailleri push bildirim olarak almak için ne yapmalıyım.Teşekkürler.

hangi mail sunucusunu kullanıyorsunuz? maillerde push çalışabilmesi için exchange hesabı olarak tanımlanmalıdır. pop3 ya da imap sunucular push desteği vermez.

Orijinalden alıntı: cholonya

quote:

Orijinalden alıntı: b1rbaglamroka

Arkadaşlar İPhone 3Gs ios 5.1 yüklü.Bütün push bildirimlerini sorunsuz şekilde almama rağmen,mailleri icloud mail hesabı haricinde push bildirim olarak alamıyorum.Sadece icloud(example@me.com)hesabı dışında hiç bir maile push bildirim gelmiyor. Acaba normal bir durum mu? Mail hesabındaki eklenmiş olan diğer hesaplardan gelen mailleri push bildirim olarak almak için ne yapmalıyım.Teşekkürler.

hangi mail sunucusunu kullanıyorsunuz? maillerde push çalışabilmesi için exchange hesabı olarak tanımlanmalıdır. pop3 ya da imap sunucular push desteği vermez.

Bunu yapmanın yolu basit bir şeyse yardımcı olabilme şansınız var mı? Gmail sunucusunu kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b1rbaglamroka -- 13 Aralık 2011; 21:41:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: afrodisiac

Merhaba
    Cihazınız jb limi ? eğer jb li ise jb sonrası push mesajlarda sorun çıkabiliyor.diğer uygulamalarda push mesajlar çalışıyormu? eger çalışmıyorsa push fix yapmanız gerekecek cydia a da mevcut,fakat ücretsiz olanların hiç biri çalışmıyor.bende de push mesaj problemi var idi.6$ gibi bir ücret vererek pushfix i kurduktan sonrasında problemim kalmadı.Detayları isterseniz paylaşabilirim.

JB'siz cihaz kullanıyorum ve mailler dışındaki bütün push bildirimlerim sorunsuz çalışıyor.Mail hesaplarımdan da sadece icloud hesabına push geliyor.JBsiz cihazda çözümü nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

Gmail için exchange mail hesabı kurulumu:

http://www.powercx.com/iblog/iphone/exchange-server-with-gmail-on-your-iphoneipod-touch/

Dostum çok işime yaradı.Çok teşekkür ederim.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.