Şimdi Ara

Erkekleri anlamak zor (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
6
Favori
10.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: go girl baby

quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

quote:

Ne bileyim,garipler..Çok garipler, mesela 2 gün önce ilgilendikleri kızdan soğuyabiliyorlar.Bence bu çok garip,bir kadın soğumaz öyle kolay kolay.Sonra siz onları seversiniz,giderler en yakın arkadaşınızla yakınlaşırlar..Mesela siz nerdeyse onu sevdiğinizi gözünüze sokacaksınızdır,ama hala anlayamamıştır aşık olunduğunu,daha çok var.

Hazır seni bulmuşken sorayım. Kızlar kollarındaki kılları neden almazlar ? Hep merak etmişimdir.

Ciddiyim.

Çok nedeni var, bilmiyorum almayanlar niye almaz, belki ağda acıttığı için olabilir veya üşeniyorlardır,koldaki tüyün zararsız olduğunu düşünüyor olabilirler. Ama konu dışına çıkmayalım.

Yaşım 16

Yaşım 16
    Yaşım 16
    Yaşım 16
    Yaşım 16
    Yaşım 16
    Yaşım 16
    Yaşım 16
    Yaşım 16
    Yaşım 16
    Yaşım 16
    Yaşım 16
    Yaşım 16
    Yaşım 16

Edit : Konuda eksiklik hissettim ve bunu yaptım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuSuFBuLDu -- 4 Aralık 2011; 12:21:16 >

• Bir anda soğuması için birden çok neden olabilir. Eğer sorun senden kaynaklanıyorsa;
    1-Yapmış olduğun bir şey etkilemiş olabilir mesela ağzından çıkan bir kelime, bakış şeklin. Yüzüne bakmamaya başladım demişsin, bana bir kız böyle yapsa ben de soğurdum.
    2-Ondan kaynaklanan sebepler, mesela ailevi bazı sıkıntıları falan vardır şu an bu tarz şeyleri düşünecek psikolojide değildir falan filan
    3-Benim gibi biriyse başkasından hoşlanmaya başlamış olabilir.
    4-Yine benim gibi biriyse istediğini elde etmiş olabilir. Mesela böyle bir hastalığım var, hoşlandığım kızla konuşuyorum falan iş ilerleyince konuşmayı, bakışmayı bırakıyorum. Olayı o kısma getirene kadar ki süreç beni daha çok heyecanlandırıyor, kızın kendini bıraktığı anda bende bir soğuma oluyor ve kısa cevaplar vermeye başlıyorum, konuşmuyorum falan ki o da benden soğusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: b437

Bir anda soğuması için birden çok neden olabilir. Eğer sorun senden kaynaklanıyorsa;
    1-Yapmış olduğun bir şey etkilemiş olabilir mesela ağzından çıkan bir kelime, bakış şeklin. Yüzüne bakmamaya başladım demişsin, bana bir kız böyle yapsa ben de soğurdum.
    2-Ondan kaynaklanan sebepler, mesela ailevi bazı sıkıntıları falan vardır şu an bu tarz şeyleri düşünecek psikolojide değildir falan filan
    3-Benim gibi biriyse başkasından hoşlanmaya başlamış olabilir.
    4-Yine benim gibi biriyse istediğini elde etmiş olabilir. Mesela böyle bir hastalığım var, hoşlandığım kızla konuşuyorum falan iş ilerleyince konuşmayı, bakışmayı bırakıyorum. Olayı o kısma getirene kadar ki süreç beni daha çok heyecanlandırıyor, kızın kendini bıraktığı anda bende bir soğuma oluyor ve kısa cevaplar vermeye başlıyorum, konuşmuyorum falan ki o da benden soğusun.
    Önceki mesaj arkada kalmış en iyisi buraya yazayım. Önceki kız arkadaşımdan sırf benle ilgilenmedi diye ayrıldım. Sen daha yüzüne bakmamışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Önceki mesaj arkada kalmış en iyisi buraya yazayım. Önceki kız arkadaşımdan sırf benle ilgilenmedi diye ayrıldım. Sen daha yüzüne bakmamışsın

Alıntıları Göster
    Bana bir şans ver söz bak soğumayacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Bana bir şans ver söz bak soğumayacam.

Alıntıları Göster
    Böyle bir konuda mesajım bulunsun

Not:Seviyorsan git konuş bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

quote:

Hahaha yok hocam. belki siz anlarsınız diye açtım konuyu,şu sıralar açılmak gibi bir amacım yok Sadece her yerde ilgi gösteriyordu,konuşuyordu, ben ilgisini hissediyordum,ben birkaç gün onun yüzüne bakmamaya baGamzeşladım( aslında bakamıyodum utandığım için) sonra soğumaya başladı,eskisi gibi hissetmiyorum,sanki soğudu benden

Edıt : Kıl, mıl gibi seviyesiz yorumlar yapmayalım,öyle görüntüyle ilgili kesin yorumlarınızı gördüğünüz insalara yapın

Ben kızım.

Erkekler hep ilk adımı atar,kız ilk adımı atarsa erkek dalga geçebilir, çok gördüm öyle, kız açıldı,çocuk kızla hep dalga geçti arkadaşlarıyla..Çok garip bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

anlamak çok mu zor? kardeşim yürü git Allasen. basit düşünürsen anlarsın.

Alıntıları Göster
    Ana ! Forumda Gız Var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasanyus

Ana ! Forumda Gız Var

Alıntıları Göster
    senin kız olduğun tartışılır değilmiydi kız değil diyolardı.Ayrıca kızları anlamak daha zor.
  • quote:

Ne bileyim,garipler..Çok garipler, mesela 2 gün önce ilgilendikleri kızdan soğuyabiliyorlar.Bence bu çok garip,bir kadın soğumaz öyle kolay kolay.Sonra siz onları seversiniz,giderler en yakın arkadaşınızla yakınlaşırlar..Mesela siz nerdeyse onu sevdiğinizi gözünüze sokacaksınızdır,ama hala anlayamamıştır aşık olunduğunu,daha çok var.

belki tam belli edememişsindir erkekler öyle kolay anlamaz iyice gözüne sokmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Konu açma gereği duymadım direk buraya yazım sonuçta beyin bedava.

Anlamadığım tek nokta soğuma ve hissetmemek. Örnek veriyorum "Hiç kavga ve ilişkiyi kötü yönden etkileyecek bir olay olmadı. Lakin kız , erkeğe sana karşı bir şey hissetmiyorum" dedi diyelim bu hissetmeyi nasıl anlıyorsun. Soğuk çorbayı içtiğinde soğuk olduğunu anladığın gibi mi yoksa bu bazı kızların <3 ile mi anlıyorlar ? Ulan kafam karışık adam gibi soru bile soramıyorum inşallah anlayan biri çıkar cevap verir.

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    kız belli edince dalga geçiyorlarımış zaten böyle bir durumla dalga geçiyorsa belli ettğin adama değmezmiş

• quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    4S kuralını siz yarattınız, acısını biz de çekiyoruz; siz de. Dolayısıyla suçlanacak taraf varsa, sebebi sizsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

4S kuralını siz yarattınız, acısını biz de çekiyoruz; siz de. Dolayısıyla suçlanacak taraf varsa, sebebi sizsiniz.

Alıntıları Göster
    Bir şey daha sorcam, Türk kızları(13-18 yaş aralığı) genellikle neden kendinden yaşça en az 3-4 yaş büyük erkeklerden hoşlanıyorlar? Olgunluk demeyinde ne derseniz deyim*
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Bir şey daha sorcam, Türk kızları(13-18 yaş aralığı) genellikle neden kendinden yaşça en az 3-4 yaş büyük erkeklerden hoşlanıyorlar? Olgunluk demeyinde ne derseniz deyim*

Alıntıları Göster
    evet biz erkekler hepimiz aynıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: piranhax

evet biz erkekler hepimiz aynıyız

Alıntıları Göster
    tamam vurmayın daha bırakın uyusun rahatsız etmeyin

• quote:

NE BİLEYİM GARİPLER MİŞ MİŞ MİŞ. SANKİ SORU SORULMUŞ DA CEVAP VERİYO GİBİ BAŞLAMIŞIN KONUŞMAYA GARDAŞ.. SİZ BAYANLAR DA HEP BÖÖLESİNİZ İŞTE..
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sevişelim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dancing Bear

Sevişelim mi?

Alıntıları Göster
    kız yalakaları yine gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: unuvar1903

quote:

belki tam belli edememişsindir erkekler öyle kolay anlamaz iyice gözüne sokmalısın

www.quickmeme.com/meme/359unn/

hani bazen gozune sokunca bile gormeyebiliyorlar, sonra dusunuyorsun lan su kiz bana yaziyormus falan diyorsun seviniyorsun falan. bizzat basima geldi yani ordan biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

tamam vurmayın daha bırakın uyusun rahatsız etmeyin

/>

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.