Şimdi Ara

@@* VIDEO CONVERT, EDIT, PLAYER , CODEC... SON NOKTA *@@ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
160
Cevap
0
Favori
28.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: memet

quote:

Orjinalden alıntı: memet

ben boyut küçültmek açısından böyle bir şey yapmak istiyorum, benim için Avi de olabilir, cd ye yazmayacağım ama dvd ye yazsamda olur, arşiv olarak kullanmak istiyorum aslında....ama bir türlü görüntüyü küçültemedim...

Bu bir kaç günde baya bir deneme yaptım en kaliteli görüntüyü Dr.DivX ile yakaladım ama daha sonra yaptığım bu *.avi uzantılı dosyalardan vcd yapabilirmiyim? sonradan VCD playerda seyrederken sorun olurmu hiç acaba?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben birinci sayfadaki avs video converter 4,3 ful programını rapidden indirmeye çalışıyorum hata veriyor bu linki tekrar verebilirmisiniz yada serialini veya crack versenizde olur programın aslı bende var fakat tam sürüm yapamıyorum. şimdiden teşekkür ederim.

• Selam arkadaşlar AVS Video Cnverter ile bazı dosyaları convert ederken (*.mpg uzantılı olarak VCD standartlarına çeviriyorum) iki üç dakikalık bir işlemin bile yaklaşık 9saat gibi bir sürede yapılmasını anlayamadım. Bu olay bazı dosyalarda oluyor bazılarında olmuyor...

Daha dün yeni winXP kurdum ve sadece K-lite media codec 1,49 u ve birde Dr.DivX diye bir programı yukledim...

Bu arada sorun yaşatan dosyadan bir miktarını (yaklaşık 3MB lık) aşşağıdaki adrese upload ettim, bir bakıp cevaplarsanız memnun olurum...

Örnek Fİlm Dosyası BURADA
  • quote:

Orijinalden alıntı: memet

Selam arkadaşlar AVS Video Cnverter ile bazı dosyaları convert ederken (*.mpg uzantılı olarak VCD standartlarına çeviriyorum) iki üç dakikalık bir işlemin bile yaklaşık 9saat gibi bir sürede yapılmasını anlayamadım. Bu olay bazı dosyalarda oluyor bazılarında olmuyor...

Daha dün yeni winXP kurdum ve sadece K-lite media codec 1,49 u ve birde Dr.DivX diye bir programı yukledim...

Bu arada sorun yaşatan dosyadan bir miktarını (yaklaşık 3MB lık) aşşağıdaki adrese upload ettim, bir bakıp cevaplarsanız memnun olurum...

Örnek Fİlm Dosyası BURADA
    yok kardeşim yaa. ne programı indirdim ne de cdeclerini ulwi abi sokma bizi zora yokmu bunun şöyle en freewaresinden bir program yavf. çevirelim çu avilerimizi mpeg'e

• quote:

Orijinalden alıntı: stacey

ust konu olsun

Alıntıları Göster
    Saol hocam indiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

direk rapid i indirin diğeri ile uğraşmayın rapiddekinde herşey var..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ulwi

direk rapid i indirin diğeri ile uğraşmayın rapiddekinde herşey var..

paylaşım için saol ama rapiddeki dosya silinmiş diyor tekrar upload edersen sevinirim saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: bedaze

arkadaşlar ben birinci sayfadaki avs video converter 4,3 ful programını rapidden indirmeye çalışıyorum hata veriyor bu linki tekrar verebilirmisiniz yada serialini veya crack versenizde olur programın aslı bende var fakat tam sürüm yapamıyorum. şimdiden teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    convertten sonra ekranda yazı olmaması için video converti kullandım yine aynı sorun nasıl düzelecek bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: erzen

convertten sonra ekranda yazı olmaması için video converti kullandım yine aynı sorun nasıl düzelecek bu

Alıntıları Göster
    http://****.de/files/10842727/AVS_Video_Converter_4_Full.rar.html

programı kaldırılmış olmalı, çünkü bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TrueReaL

http://****.de/files/10842727/AVS_Video_Converter_4_Full.rar.html

programı kaldırılmış olmalı, çünkü bulamadım.

Alıntıları Göster
    yokmudur bu programı upload edicek bi arkadas ...

• quote:

Orijinalden alıntı: quack

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: quack

yok mu?
  • arkdaşlar bu avs yi indirebileceğim bütün adreslerden silinmiş. rapidi kastediyorum elinde sağlam bir link olan varmı çok acil lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mskocabay

arkdaşlar bu avs yi indirebileceğim bütün adreslerden silinmiş. rapidi kastediyorum elinde sağlam bir link olan varmı çok acil lazım
    Sanırım burada 4.3 sürümü var. Bir deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan84

Sanırım burada 4.3 sürümü var. Bir deneyin.

Alıntıları Göster
    EĞER EMULE PROGRAMINIZ YOKSA BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ :http://emulex.evinrude.org/download.php?id=64 boş yere rakamları yazın ve download a tıklayın en iyi emule moduna sahip olun...

---------------------------------------------------------------------------------------------

EMULE LİNKİ : AVS Video Converter v4.3.1.371 FULL

ed2k://|file|AVS.Video.Converter.v4.3.1.371.rar|28813514|631593798412D71BB2DCC3BA9A111B14|/

----------------------------------------------------------------------------------------------

EMULE LİNKİ : AVS Video Editor v3.1.1.93 FULL

ed2k://|file|AVS.Video.Editor.v3.1.1.93.Incl.Crack.rar|52787892|6A54F850D239AE3B5776136E13B0C917|/

----------------------------------------------------------------------------------------------

**** YAZAN YERE BİTİŞİK OLARAK ARALARDAKİ - İŞARETİNİ KALDIRARAK e-d-2-k YAZIN 512 K BAGLANTI İLE 55K İLE İNDİREBİLİRSİNİZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 6 Nisan 2006; 18:49:34 >

• quote:

EĞER EMULE PROGRAMINIZ YOKSA BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ :http://emulex.evinrude.org/download.php?id=64 boş yere rakamları yazın ve download a tıklayın en iyi emule moduna sahip olun...

---------------------------------------------------------------------------------------------

ed2k://|file|AVS.Video.Converter.v4.3.1.371.rar|28813514|631593798412D71BB2DCC3BA9A111B14|/

ed2k://|file|AVS.Video.Editor.v3.1.1.93.Incl.Crack.rar|52787892|6A54F850D239AE3B5776136E13B0C917|/

**** YAZAN YERE BİTİŞİK OLARAK ARALARDAKİ - İŞARETİNİ KALDIRARAK e-d-2-k YAZIN 512 K BAGLANTI İLE 55K İLE İNDİREBİLİRSİNİZ...

Alıntıları Göster
    ilk sayfada rapidden silinen dosyaları emuleden çekebilirsiniz...

• quote:

ilk sayfada rapidden silinen dosyaları emuleden çekebilirsiniz...

Alıntıları Göster
    up...
  • quote:

up...

Alıntıları Göster
    ulwi kardeş sana sorum olacak. Ben bu program ile tv deki programları kaydedebilirmiyim. Yani bende fly tv kartı var onunla entegre olarak çalışırmı. Yani kısaca ben avrupa yakasının bölümlerini arşivliyorum bununla bu işi yapabilirmiyim yada başka bir program tavsiye edermisin.
  • quote:

ust konu olsun

Alıntıları Göster
    eyvallah kardeşim iyi çalışma
  • quote:

ust konu olsun

Alıntıları Göster
    linkleri silinmiş.bi bakar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ats2017

linkleri silinmiş.bi bakar mısın?

Alıntıları Göster
    Yukarıda Açıklamıştım rapiddeki dosyanın süresi geçmiş en iyisi emule ile indirmek önce en iyi emule modunu indirin , eğer emuleniz varsa emule linklerine tıklayın veya kopyala yapıştır yaparak linkleri explorerda açın...

****://|file|AVS.Video.Converter.v4.3.1.371.rar|28813514|631593798412D71BB2DCC3BA9A111B14|/

****://|file|AVS.Video.Editor.v3.1.1.93.Incl.Crack.rar|52787892|6A54F850D239AE3B5776136E13B0C917|/

• quote:

ust konu olsun

Alıntıları Göster
    eyvallah iyi bir program sorunsuz dvd ye çevirdi birkaç dosyayı tavisye ederim indirin beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YANKILAR -- 2 Mayıs 2006; 10:54:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YANKILAR

eyvallah iyi bir program sorunsuz dvd ye çevirdi birkaç dosyayı tavisye ederim indirin beyler.

Alıntıları Göster
    kardeş bu windows media encoder linkinde download butonu olarak bişe göremedim şu an indiriyom dediklerini emulex ten ama 2.30 ve 4.50 ile iniyor :S ne yapayım? 512k dsl var bende ayrıca emeğin içinde teşeküürler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.