Şimdi Ara

'The Kinect Sensor is not level' Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Kasım 2010'dan beridir Kinect kullanıyorum. Başlıktaki hatayı alıyorum ve Kinect'te sürekli olarak kırmızı ışık yanmakta. Xbox'ın sitesindeki yardım bölümüne baktım ama bana yardımcı olmadı.
    Daha önceden böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Daha dün oyun oynayabiliyordum....

• Tam olarak xbox sitesinden ne anladın da yaptın , ben baktım ama Kinect sensörü düz bir yere koyulduğuna emin olun ve oda sıcaklığının 21 civarında olmasını sağlayın ve tekrar deneyin diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 26 Kasım 2011; 16:06:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Tam olarak xbox sitesinden ne anladın da yaptın , ben baktım ama Kinect sensörü düz bir yere koyulduğuna emin olun ve oda sıcaklığının 21 civarında olmasını sağlayın ve tekrar deneyin diyor.

Yaklaşık 4 aydır aynı yerde duruyor ve termometre oda sıcaklığının 20-22 derece arasında olduğunu söylüyor. İlk mesajda da belirttiğim gibi daha dün akşam oynadım bir sorun yoktu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quzeyli

quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Tam olarak xbox sitesinden ne anladın da yaptın , ben baktım ama Kinect sensörü düz bir yere koyulduğuna emin olun ve oda sıcaklığının 21 civarında olmasını sağlayın ve tekrar deneyin diyor.

Yaklaşık 4 aydır aynı yerde duruyor ve termometre oda sıcaklığının 20-22 derece arasında olduğunu söylüyor. İlk mesajda da belirttiğim gibi daha dün akşam oynadım bir sorun yoktu...

Mesajın devamın da ad aynı sorun devam ederse tamire göndermenizi öneririz diyor du

Aldığın yer ile görüşmeni öneririm

• Aldığım yer BestBuy Anchorage,Alaska :) neyse bulunur birisi elbet Ankara'da
  • Kafiyeli oldu
  • Kablosunu çıkarıp tekrardan taktın mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigotum

Kablosunu çıkarıp tekrardan taktın mı?

Çok denedim... Hatta emin olmak için farklı bir yüksekliğe de koydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigotum

Kablosunu çıkarıp tekrardan taktın mı?

Klasik türk tamir yöntemi Çok işe yarar ama

Hocam bu arada bir an düzelmesi dileklerimle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.