Bildirim
Yeni Nesil Grafikler | PC vs PS vs XBOX vs SWITCH (78. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
-
Pc ve XBox one x'in grafikleri birebir aynı gözüküyor.Sadece aa farkı var.O da pcde 8x aa açılınca ortaya çıkıyor.Yani fark sıfır diyebiliriz.4k'da 60fps oyun deneyimi olarak güzel bir cihaz olmuş.Şimdi diyeceksiniz ki bu sadece bir yarış oyunu , fps oyunlarında , açık dünyada vs de 4k 60fps versin de görelim.Ben ona değil bir önceki konsoluna göre aynı oyunda ne kadar gelişme göstermiş ona bakıyorum.Aynı oyunda doğal şekilde upscale vs olmadan 4 kat daha fazla piksel sunabiliyorsa , üstelik bunu medium değil de ultra ayarlarda yapabiliyorsa bu iş tamamdır.Varsın açık dünya oyunlarında 2k'da , high ayarda 60 fps versin.Ona da razıyım.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Evet aynı motorun gelıstırılmıs halıyle yapılıyor. -
[DHTUBE=www.youtube.com/watch?v=-G8D27_yu2U&t=15s]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 13 Ekim 2017; 3:30:28 > -
-
-
Az önce oynanış videosunu izledim gözlerime inanamadım grafikleri aşırı realistik duruyor haritadaki şehirlerdeki dükkanların içindeki ürünleri bile modellemiş adamlar FTHYyoutube
Forza Horizon 3 - Mercedes-Benz E63 S AMG Gameplayhttps://www.youtube.com/watch?v=XWje_jEkqpU
Kimse bu oyundan bahsetmemiş grafik olarak ama bu oyunda devrimsel grafikler var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerman1923 -- 14 Ekim 2017; 23:13:43 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: DarkPower14
Az önce oynanış videosunu izledim gözlerime inanamadım grafikleri aşırı realistik duruyor haritadaki şehirlerdeki dükkanların içindeki ürünleri bile modellemiş adamlar
https://www.youtube.com/watch?v=XWje_jEkqpU
Kimse bu oyundan bahsetmemiş grafik olarak ama bu oyunda devrimsel grafikler var
Grafik karşılaştırmalarına yer verdik bu oyunun.Çok çok olmasa da başarılı grafikleri var.Beğeniyorum ben de.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X