Şimdi Ara

Usb kablosu ile bilgisayara görüntü aktarma ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4.3.3 jb li ipad im var. Ben ipad deki oyunlarï vs daha büyük bir ekranda oynamak istiyorum ama malum hdmi kabloları ülkemizde bayağı tuzlu:) daha önce ipaddeki görüntüyü pc den elde etmiştim ama wifi üzerinden bağlantı kurduğum için performans gayet düsùktü (değil oyun oynamak ekranı bile zor görüyordum.) düşündüm de bu görüntüyü wifi değil pc ye bağladığım usb kablosu ile sağlayabilir miyim, bunuun için bir tweak vb bişey var mı? Şimdiden teşekkürler

• Cevap yok mu??
  • iDemo programını deneyin en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artun56

Arkadaşlar 4.3.3 jb li ipad im var. Ben ipad deki oyunlarï vs daha büyük bir ekranda oynamak istiyorum ama malum hdmi kabloları ülkemizde bayağı tuzlu:) daha önce ipaddeki görüntüyü pc den elde etmiştim ama wifi üzerinden bağlantı kurduğum için performans gayet düsùktü (değil oyun oynamak ekranı bile zor görüyordum.) düşündüm de bu görüntüyü wifi değil pc ye bağladığım usb kablosu ile sağlayabilir miyim, bunuun için bir tweak vb bişey var mı? Şimdiden teşekkürler

işinizi görürmü bilmem ama kablosuz görüntü ve ses aktarmaya yarayan şöyle bir cihaz var..

ŞURADA ve ŞURADA satılıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isok -- 28 Kasım 2011; 19:36:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: isok

quote:

Orijinalden alıntı: artun56

Arkadaşlar 4.3.3 jb li ipad im var. Ben ipad deki oyunlarï vs daha büyük bir ekranda oynamak istiyorum ama malum hdmi kabloları ülkemizde bayağı tuzlu:) daha önce ipaddeki görüntüyü pc den elde etmiştim ama wifi üzerinden bağlantı kurduğum için performans gayet düsùktü (değil oyun oynamak ekranı bile zor görüyordum.) düşündüm de bu görüntüyü wifi değil pc ye bağladığım usb kablosu ile sağlayabilir miyim, bunuun için bir tweak vb bişey var mı? Şimdiden teşekkürler

işinizi görürmü bilmem ama kablosuz görüntü ve ses aktarmaya yarayan şöyle bir cihaz var..

ŞURADA ve ŞURADA satılıyor..

arkadaş hdmi kablonun tuzlu olduğunu belirtmiş?

• hdmi kablomu tuzlu
    Yapmayin iPad alan onu rahat rahat alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

hdmi kablomu tuzlu

+1 aynen..

bahsettiğim cihazda kablosuz hdmi bağlantı sağlıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdmi laptopa görüntü aktarma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: isok

quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

hdmi kablomu tuzlu

+1 aynen..

bahsettiğim cihazda kablosuz hdmi bağlantı sağlıyor.

biraz pahalı ama bende kulanıyorum
  • Linkler kirilmiz rica etsem bilen biri cihaz marka ve modelini verebilir mi? Yurtdisindan getirtecem de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.