Bildirim
Crysis 2 Kardeslik
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ben varım oyunu ben alabilirim. (hatta tercih ederim. -
Kişi başı ne kadar? birde internetten nasıl havale yapılır -
tamam nasıl yapıldığını öğrendim ne kadar kişi başı? -
VALLA OYUN TURKİYE PSNDE 89 VEYA 99 LİRA 5E BOLUCEZ. -
madem herkez 20 tl gibi bişey oluyo öylemi? -
quote:
Orijinalden alıntı: planetearth
madem herkez 20 tl gibi bişey oluyo öylemi?
Evet öyle. -
Of ya şimdi baktım havale yapabilirmiyim diye (banka kardı kullanmaya daha 2 hafta önce başladım ) önce bankamatiğe gidip onay vermem gerekiyomuş internetten havale iiçn ve yakınımda hiç iş bankası yok
-
quote:
Of ya şimdi baktım havale yapabilirmiyim diye (banka kardı kullanmaya daha 2 hafta önce başladım) önce bankamatiğe gidip onay vermem gerekiyomuş internetten havale iiçn ve yakınımda hiç iş bankası yok
Evet hocam aktive olması için bankaya onay vermeniz gerekli ben paşa paşa yapıyorum havale. -
quote:
Orijinalden alıntı: berkhınho
quote:
Of ya şimdi baktım havale yapabilirmiyim diye (banka kardı kullanmaya daha 2 hafta önce başladım) önce bankamatiğe gidip onay vermem gerekiyomuş internetten havale iiçn ve yakınımda hiç iş bankası yok
Evet hocam aktive olması için bankaya onay vermeniz gerekli ben paşa paşa yapıyorum havale.
Peki bankamatikten nasıl yapabilirim o işi?
-
quote:
quote:
quote:
Evet hocam aktive olması için bankaya onay vermeniz gerekli ben paşa paşa yapıyorum havale.
Hocam bankamatiktende oluyor kredi kartını takıyosun orda havaleden yapıyosun ama ordan pek bilmiyorum interneti kullanıyorum.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam bankamatiktende oluyor kredi kartını takıyosun orda havaleden yapıyosun ama ordan pek bilmiyorum interneti kullanıyorum.
tamam sağol bi ara yapayımda bari bu kardeşlikte çok ucuza geliyo oyunlarmesela crysis 2'yi alırdım olsaydı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X