Şimdi Ara

Crysis 2 Kardeslik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Crysis 2 icin kardeslik yapalim beyler ama kredi karti olan birine ihtiyac var oyun uk storede 31 pound.Katilimlari bekliyorum;

• ben varım oyunu ben alabilirim. (hatta tercih ederim.
  • Kişi başı ne kadar? birde internetten nasıl havale yapılır
  • tamam nasıl yapıldığını öğrendim ne kadar kişi başı?
  • VALLA OYUN TURKİYE PSNDE 89 VEYA 99 LİRA 5E BOLUCEZ.
  • madem herkez 20 tl gibi bişey oluyo öylemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: planetearth

madem herkez 20 tl gibi bişey oluyo öylemi?

Evet öyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    COD 3
    19 yıl önce açıldı
    Battlefield 1 ( Xbox )
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Of ya şimdi baktım havale yapabilirmiyim diye (banka kardı kullanmaya daha 2 hafta önce başladım ) önce bankamatiğe gidip onay vermem gerekiyomuş internetten havale iiçn ve yakınımda hiç iş bankası yok
  • quote:

Of ya şimdi baktım havale yapabilirmiyim diye (banka kardı kullanmaya daha 2 hafta önce başladım ) önce bankamatiğe gidip onay vermem gerekiyomuş internetten havale iiçn ve yakınımda hiç iş bankası yok

Evet hocam aktive olması için bankaya onay vermeniz gerekli ben paşa paşa yapıyorum havale.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkhınho

quote:

Of ya şimdi baktım havale yapabilirmiyim diye (banka kardı kullanmaya daha 2 hafta önce başladım ) önce bankamatiğe gidip onay vermem gerekiyomuş internetten havale iiçn ve yakınımda hiç iş bankası yok

Evet hocam aktive olması için bankaya onay vermeniz gerekli ben paşa paşa yapıyorum havale.

Peki bankamatikten nasıl yapabilirim o işi?

• quote:

quote:

quote:

Hocam bankamatiktende oluyor kredi kartını takıyosun orda havaleden yapıyosun ama ordan pek bilmiyorum interneti kullanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bankamatiktende oluyor kredi kartını takıyosun orda havaleden yapıyosun ama ordan pek bilmiyorum interneti kullanıyorum.

tamam sağol bi ara yapayımda bari bu kardeşlikte çok ucuza geliyo oyunlarmesela crysis 2'yi alırdım olsaydı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.