Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
13
Favori
127.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: claptonisgod1945

quote:

Orijinalden alıntı: entropiyhl

quote:

Orijinalden alıntı: CankatAdiloglu

Üstte birisi installous olmazsa apptrackr calismaz yazmis. Yanlis bilgi olmasin installousa gerek yok appsync kuruluysa, bilgisayara .ipa'lari istediginiz yerden indirip cift tiklayin direk itunes aciyor ve telefon takiliysa atiyor.

Benim kastettigim aslinda jailbreakti. Yani jb olmazsa apptracr.us ten uygulama indirmek mumkun olmaz.

Tamam simdi oldu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden Alıntı:*Empyrium*
    iyiymis 20 dolar bisey degil ama ben ipad 2 kullanicisi olarak jb yi sadece ve sadece interneti paylastirmak icin istiyorum. pda net veya mywi gibi bir program var mi o sitede?

www.jailbreakme.com a baktın mı ? o yöntem ipad 2 ler için çok uygun diye duymuştum

• Selam arkadaslar, biseyi merak ettim,jb yaptiktan sonra appstore uygulamasini yine kullanabiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorgonay

quote:

Orjinalden Alıntı:*Empyrium*
    iyiymis 20 dolar bisey degil ama ben ipad 2 kullanicisi olarak jb yi sadece ve sadece interneti paylastirmak icin istiyorum. pda net veya mywi gibi bir program var mi o sitede?

www.jailbreakme.com a baktın mı ? o yöntem ipad 2 ler için çok uygun diye duymuştum

henuz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: AttandeD

Selam arkadaslar, biseyi merak ettim,jb yaptiktan sonra appstore uygulamasini yine kullanabiliyor muyuz ?

Tabi ki hocam jbden sonra daha da artar hatta kullanım.denenmistir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: racaerme

quote:

Selam arkadaslar, biseyi merak ettim,jb yaptiktan sonra appstore uygulamasini yine kullanabiliyor muyuz ?

Sagolun hocam yani diyelim ki hem cydia'dan hem appstore'dan uygulama yükleyebiliriz ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sagolun hocam yani diyelim ki hem cydia'dan hem appstore'dan uygulama yükleyebiliriz ..

Tabiki hocam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tabiki hocam.

Alıntıları Göster
    beyler konu çok dağılmış, baya aradım da sitelerde hep jb vermeden ios 5 için vermişler dosyaları linkleri, bana ipod 5.0 için jb linki yollayacak bir üstad lazım. untethered jb çıktı bayadır diye de duymuştum. bir sorum daha olacak ben jailbreakme.com dan yapıyordum untethered jb'leri ama ios 5.0 için gine direk ipod içinden safariden jailbreakme.com adresini kullanarak jailbreak yapabilir miyim? şimdiden çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walker123 -- 8 Kasım 2011; 14:20:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: walker123

beyler konu çok dağılmış, baya aradım da sitelerde hep jb vermeden ios 5 için vermişler dosyaları linkleri, bana ipod 5.0 için jb linki yollayacak bir üstad lazım. untethered jb çıktı bayadır diye de duymuştum. bir sorum daha olacak ben jailbreakme.com dan yapıyordum untethered jb'leri ama ios 5.0 için gine direk ipod içinden safariden jailbreakme.com adresini kullanarak jailbreak yapabilir miyim? şimdiden çok teşekkürler

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ios 5 için untethered jailbreak daha çıkmadı kim çıktı diyorki sen ipod için istiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: afsinedremitli

arkadaşlar ios 5 için untethered jailbreak daha çıkmadı kim çıktı diyorki sen ipod için istiyorsun

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba

basebandı 04.10.01 geveyli thethered ios5 bir ip4 sahibiyim..

bu thethered yüzünden 1-2 kere sıkıntı yaşadım o yüzden şimdi ben eğer mümkünse jbsiz ios5 yada 4.3.5 sürümüne geri dönmek istiyorum.. bunun için yapabilecek bir yöntem varmı ? (att kartım yok)

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Horienn

Arkadaşlar merhaba

basebandı 04.10.01 geveyli thethered ios5 bir ip4 sahibiyim..

bu thethered yüzünden 1-2 kere sıkıntı yaşadım o yüzden şimdi ben eğer mümkünse jbsiz ios5 yada 4.3.5 sürümüne geri dönmek istiyorum.. bunun için yapabilecek bir yöntem varmı ? (att kartım yok)

teşekkürler.

Alıntıları Göster
    tetrehed snowbreeze kullanırsanız asla sıkıntı yaşamazsınız kurulumda takıldığınız yerler varsa şayet yardımcı olurum
  • Arkadaslar bu arada bahsettigim iresign.me sitesi istediginiz uygulamalaripload edip kullaniminiza sunuyor.
    Mesela ben Pdf expert
    Pdf assistant
    Pdf snapshot
    Where is my water
    Street fighter iv
    King of fighters
    Slice it
    Command conquorer red alert
    Risk
    Tower defense lost earth
    Av player
    Oplayer
    Worms hd
    Ghostwriter notes
    Pes 2011
    Prince of persia
    Luxor 2 hd
    Perfect reader
    Uygulamalaini istedim. Bugun yukleyecegini soyledi. İsterseniz sonucu size bildirebilirim. Bence bu site gayet manikli. Oneririm. Benim ibi jb i installous icin kullananlara
  • quote:

Arkadaslar bu arada bahsettigim iresign.me sitesi istediginiz uygulamalaripload edip kullaniminiza sunuyor.
    Mesela ben Pdf expert
    Pdf assistant
    Pdf snapshot
    Where is my water
    Street fighter iv
    King of fighters
    Slice it
    Command conquorer red alert
    Risk
    Tower defense lost earth
    Av player
    Oplayer
    Worms hd
    Ghostwriter notes
    Pes 2011
    Prince of persia
    Luxor 2 hd
    Perfect reader
    Uygulamalaini istedim. Bugun yukleyecegini soyledi. İsterseniz sonucu size bildirebilirim. Bence bu site gayet manikli. Oneririm. Benim ibi jb i installous icin kullananlara
    20 dolarlık bir programdan bahsediyorsunuz ama tam olarak bir açıklama bulamadım açıkcası? nedir bu program arkadaşlar? Jailbreak dışında başka bir yazılımla mı cihazın yazılımını kırıyoruz? Tam olarak bilgi verirseniz sevinirim.

• quote:

20 dolarlık bir programdan bahsediyorsunuz ama tam olarak bir açıklama bulamadım açıkcası? nedir bu program arkadaşlar? Jailbreak dışında başka bir yazılımla mı cihazın yazılımını kırıyoruz? Tam olarak bilgi verirseniz sevinirim.

yazılım kırma falan değil hocam. ipadin ayarlarını değiştiriyorlar. sana maille bir dosya yolluorlar. o dosyayı ipade kurduğun zaman sorun kalmıyor. adamların sitesindeki uygulamaları indrip sync ediyorsun o kadar.
  • quote:

quote:

yazılım kırma falan değil hocam. ipadin ayarlarını değiştiriyorlar. sana maille bir dosya yolluorlar. o dosyayı ipade kurduğun zaman sorun kalmıyor. adamların sitesindeki uygulamaları indrip sync ediyorsun o kadar.

Alıntıları Göster
    jailbreak çıktı mı bir başlığı güncelleyin ya

• cikmadigi icin guncellenmemis olmasin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakân

cikmadigi icin guncellenmemis olmasin
    20 dolarlık program indirince diye muhabbetler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61gün

20 dolarlık program indirince diye muhabbetler var.

Alıntıları Göster
    Şimdi bu devteam in ios 5 için olan tethered jailbreak i veya redsnow fln ortalıkta ios 5 için dolaşan jailbreak ler ios 5 yüklü bütün cihazlara uygulanabiliyor mu? Bende 4S var yapabilirmiyim yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 8 Kasım 2011; 19:27:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaGDaSS

Şimdi bu devteam in ios 5 için olan tethered jailbreak i veya redsnow fln ortalıkta ios 5 için dolaşan jailbreak ler ios 5 yüklü bütün cihazlara uygulanabiliyor mu? Bende 4S var yapabilirmiyim yani...

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar konuyu saptırmayın başka yerlere bu konu neden açılmış ios 5 untethered jailbreak başka konuları konuşmayalım lütfen. Şahsen ben konuyu takip ediyorum ve burda cevap aramak istemiyorum. Gelişmelere bakmak için giriyorum. Lütfen başka konular açmıyalım.

• quote:

ya arkadaşlar konuyu saptırmayın başka yerlere bu konu neden açılmış ios 5 untethered jailbreak başka konuları konuşmayalım lütfen. Şahsen ben konuyu takip ediyorum ve burda cevap aramak istemiyorum. Gelişmelere bakmak için giriyorum. Lütfen başka konular açmıyalım.

Alıntıları Göster
    aynen arkadaşa katılıyorum. ne oldu untethered ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: littlesparrow

aynen arkadaşa katılıyorum. ne oldu untethered ?

bekliyoruz... Ama ben tethered kullanıyorum kral gibi hiç bir eksiği yok... normaldede kapatmazdım teli şimdide kapatmadığım için hiçççç sorun yok, gayet güzel yapanların eline sağlık...untethered bekleyip tethered kurmayanlarada acıyorum sadece :)
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.