Bildirim
İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (26. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşlar ios 5 için untethered çıktımı çıkmadımı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: okko
arkadaşlar ios 5 için untethered çıktımı çıkmadımı ?
iphone4 için çıkmadı 3gs ler için mevcut ama sürümünüzün eski sürüm olması gerekiyor. Ama mantığı hala çözebilmiş değilim neden 4 lerde yokda 3gs lerde var untethered çakamadım :) -
-
Wifi sürekli açık bağlıyım. Sürekli kurcalama ve oyun oynuyorum jailbreakli telefon. iMessega ve Facetime açık. 3g kapalı konum servisleri ve bildirimlerin tümü açık whatsupta sabah akşam görüntü atma ve msj kullanıyorum.
Birde arkadaşlar emoji nasıl kullanılır onuda buldum ios5 ile emoji zaten gelmiş . Ayarlar/Genel/Klavye/Uluslar Arası Klavyeler -> Yeni Klavye Ekle Emoji
Artık arkadaşlarınızla smileyli olarak gülücük atabilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: f.e.a.r
Wifi sürekli açık bağlıyım. Sürekli kurcalama ve oyun oynuyorum jailbreakli telefon. iMessega ve Facetime açık. 3g kapalı konum servisleri ve bildirimlerin tümü açık whatsupta sabah akşam görüntü atma ve msj kullanıyorum.
Birde arkadaşlar emoji nasıl kullanılır onuda buldum ios5 ile emoji zaten gelmiş . Ayarlar/Genel/Klavye/Uluslar Arası Klavyeler -> Yeni Klavye Ekle Emoji
Artık arkadaşlarınızla smileyli olarak gülücük atabilirsiniz
valla 7 saat iyi gitmiş :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3atreeS -- 18 Ekim 2011; 22:30:24 > -
quote:
Sizinkinin basband'i kaç? Yükselmiyor değil mi tethered jb'den sonra? Bir de istersek iOS 4.0'a geri dönebilir miyiz?
-
quote:
Emoji orjinal fw yükledikten sonramı geldi hocam
-
Aynen oyle -
Sevgili untethered bekleyen arkadaşlarım belki bu iste size yardımcı olur gün aşırı ziyaret edin çıkınca il burda yazar
http://jailbrea.kr/
umarım ben bnun yazdıktan snra hemen cıkar -
quote:
Orijinalden alıntı: 3atreeS
quote:
valla 7 saat iyi gitmiş :))
o imza ucar
-
Arkadaşlar sim kilitsiz old bootrom'lu Iphone 3gs sahibiyim.Duyduğum kadarıyla old bootromlu 3gs'lere ios5 untethered jailbreak çıkmış.Ne yapacağım konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. -
Baseband'imi koruyabilmem için mac kullanmam lazımmış doğru mu? Windows'ta yapılamıyormuş??? -
quote:
Orijinalden alıntı: Oldboy86
Arkadaşlar sim kilitsiz old bootrom'lu Iphone 3gs sahibiyim.Duyduğum kadarıyla old bootromlu 3gs'lere ios5 untethered jailbreak çıkmış.Ne yapacağım konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.
kendi yaptığım linki attım pm den. sizde burdan yapabilirsiniz sürümünüzü kontrol ederek. -
quote:
Orijinalden alıntı: KontG
Baseband'imi koruyabilmem için mac kullanmam lazımmış doğru mu? Windows'ta yapılamıyormuş???
gayet windows 7 ile yaptım. sorun olmadı. -
eyvalah; tamam ios 5 tethered & untethered yapalım da, ben 4.10.01 baseband'de gevey kullanıyorum. ios 5 yükleyince baseband; 4.11.09 oluyor, gevey tanımıyor. bunun bi çözümü olur mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: eediz
quote:
Baseband'imi koruyabilmem için mac kullanmam lazımmış doğru mu? Windows'ta yapılamıyormuş???
gayet windows 7 ile yaptım. sorun olmadı.
Benimki iPhone 4 Basband 1.59.00 sizinki ne? Custom IPSW almamız lazımmış ama windows sürümü yok.. Nasıl yaptınız? -
quote:
quote:
quote:
gayet windows 7 ile yaptım. sorun olmadı.
Benimki iPhone 4 Basband 1.59.00 sizinki ne? Custom IPSW almamız lazımmış ama windows sürümü yok.. Nasıl yaptınız?
iphone 4 için untethered deil ne yazıkki bu arada benim sürümüm 05.13.04 3gs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 18 Ekim 2011; 23:18:03 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Oldboy86
Arkadaşlar sim kilitsiz old bootrom'lu Iphone 3gs sahibiyim.Duyduğum kadarıyla old bootromlu 3gs'lere ios5 untethered jailbreak çıkmış.Ne yapacağım konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.
kendi yaptığım linki attım pm den. sizde burdan yapabilirsiniz sürümünüzü kontrol ederek.
@ediz
Kardeş benim telefon tr çıkışlı yani sim kilitli değil baseband , kayıt falan onemlı mı? -
Evet elimde Mac olmadığı için tethered bile yapamıyorum ne yazık ki... Umudumuz untethered'ın gelmesi artık...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X