Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.301
Cevap
13
Favori
127.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oldboy86

quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Arkadaşlar sim kilitsiz old bootrom'lu Iphone 3gs sahibiyim.Duyduğum kadarıyla old bootromlu 3gs'lere ios5 untethered jailbreak çıkmış.Ne yapacağım konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

kendi yaptığım linki attım pm den. sizde burdan yapabilirsiniz sürümünüzü kontrol ederek.

@ediz

Kardeş benim telefon tr çıkışlı yani sim kilitli değil baseband , kayıt falan onemlı mı?

bildiğim kadarıyla kayıtlı cihazlar için geçerli mi bilemiourum ama baseband şu yazacaklarımdan biriyse ios5 untethered yükleebiliosun . 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar sim kilitsiz old bootrom'lu Iphone 3gs sahibiyim.Duyduğum kadarıyla old bootromlu 3gs'lere ios5 untethered jailbreak çıkmış.Ne yapacağım konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

kendi yaptığım linki attım pm den. sizde burdan yapabilirsiniz sürümünüzü kontrol ederek.

@ediz

Kardeş benim telefon tr çıkışlı yani sim kilitli değil baseband , kayıt falan onemlı mı?

bildiğim kadarıyla kayıtlı cihazlar için geçerli mi bilemiourum ama baseband şu yazacaklarımdan biriyse ios5 untethered yükleebiliosun . 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04

Benim baseband 05-16-05 , ne olur ki?

• http://jailbrea.kr/ bu siteden takip edebilirsiniz cıktıgında ilk burdan duyurulur
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@ediz

Benim baseband 05-16-05 , ne olur ki?

tethered olur galiba tam bilemiyorum bu yazdığım baseband dışındakilere noluo .

• Baseband değil, bootrom önemli olan.
  • Bu şarkı benden tüm Untethered Jailbreak bekleyenlere gelsin:

Sen gittin ya yaşantımın bir anlamı kalmadı
    Sen gittin ya pencereme bir kez güneş doğmadı
    Sen gittin ya senden sonra mutluluğum olmadı
    Senle geçen günlerimin kıymetini bilmedim

Özledim Untethered Jailbreak'i özledim
    Özledim Sbsettings'i Activator'ı özledim
    Özledim Installous'ı Cydia'yı özledim
    Gelmedin gözbebeğim can yoldaşım gelmedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy2007

Bu şarkı benden tüm Untethered Jailbreak bekleyenlere gelsin:

:)))))))
  • quote:

Ben o yüzden beklemedeyim 4.3.3 de.
    Ama çok iyi olmuş siir. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 4.3.3'teydim ama yine de geçtim 5'e. untether çıkana kadar da kasmaya niyetim yok. açıkçası SBSettings ve Activator'un yokluğunu biraz çekiyorum ama çok da problem değil sanki

hatta şöle bi güzellik oldu, 4.3.3'te titreşim problemliydi, çoğu zaman çalışmıyordu, 5'e geçince problem kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholonya -- 19 Ekim 2011; 1:27:19 >
  • İmzamda da görebilirsiniz , devamlı eli kaşınan birisiyimdir.Az önce Tr'den alınma Old bootromlu 3gs'me "un"tethered jailbreak yapmış bulunmaktayım.Yaşasın!!!!
  • Arkadaslar telefonumu ios 5 e yukselttim ve aktivasyon ekranini AT&T sim kart ile atlattim ama buyuk ihtimalle baseband i koruyamadim. Bunun icin jailbreak mi beklemem lazim yoksa baseband dusurucu ( gercekten dusuyor mu denemedim ) kullanip tekrar 4.3.5 e geri dmi donmeliyim bilemedim. Su an iPod gibi kullaniyorum cihazimi ve ios5 surumu oldukca guzel bir tek telefon ozelligi yok (gerci en onemli ozellik bu benim icin) ne tur bi cozum yolu izlemeliyim. İyi geceler
  • Update #14: We’ve released version 0.9.9b6 of redsn0w, with both a functional fix and cosmetic fix for iOS5 jailbreakers.  For iPhone3GS owners with the 06.15 baseband, this redsn0w eliminates the network crash you saw when using Location Services in iOS5 (in fact, you don’t even need to disable Location Services anymore during the initial setup).   The cosmetic fix is to the visual countdown you see when going into DFU mode. 

It’s okay to re-run this redsn0w over an existing device jailbroken at iOS5.  Just choose “Jailbreak” again and de-select Cydia (in other words, all the checkboxes will be unchecked).  If you are lucky enough to have an old-bootrom iPhone3GS, please pre-select the IPSW first (redsn0w can’t yet auto-detect the FW version of your old-bootrom 3GS if it’s already been jailbroken).

Beyler
    http://blog.iphone-dev.org/redsn0w-iOS5
    Burda böyle bişiler yazmış gps gerimi gelcek bizim 6.15 li 3GS lere, benmi öyle anladım

• İos 5 in 5 tane acigini buldugunu aciklayan p0sixninja 5 dakika once iphone 4 s almak icin yeterli bagisi ttopladiginimacikladi arkadaslar. Ben de kendisine bir soru yonelttim. Cevap verirse sizlerle paylasacagim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: entropiyhl

İos 5 in 5 tane acigini buldugunu aciklayan p0sixninja 5 dakika once iphone 4 s almak icin yeterli bagisi ttopladiginimacikladi arkadaslar. Ben de kendisine bir soru yonelttim. Cevap verirse sizlerle paylasacagim.

millet jb bekliyor adam ailesini ziyarete gitmiş bağış bekliyor
    neyseki yeteri kadar toplamışta işinin başına dönmüş :)bi atak bekliyorum kendisinden okdar bağış aldı adam :)

• Arkadaslar telefonumu ios 5 e yukselttim ve aktivasyon ekranini AT&T sim kart ile atlattim ama buyuk ihtimalle baseband i koruyamadim. Bunun icin jailbreak mi beklemem lazim yoksa baseband dusurucu ( gercekten dusuyor mu denemedim ) kullanip tekrar 4.3.5 e geri dmi donmeliyim bilemedim. Su an iPod gibi kullaniyorum cihazimi ve ios5 surumu oldukca guzel bir tek telefon ozelligi yok (gerci en onemli ozellik bu benim icin) ne tur bi cozum yolu izlemeliyim. İyi geceler
  • Şuan beklediğim tek şey bu gerçekten... Untethered çıkarsa sigara zammının şokunu bile unuturum sevinçten :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: demmmir

Arkadaslar telefonumu ios 5 e yukselttim ve aktivasyon ekranini AT&T sim kart ile atlattim ama buyuk ihtimalle baseband i koruyamadim. Bunun icin jailbreak mi beklemem lazim yoksa baseband dusurucu ( gercekten dusuyor mu denemedim ) kullanip tekrar 4.3.5 e geri dmi donmeliyim bilemedim. Su an iPod gibi kullaniyorum cihazimi ve ios5 surumu oldukca guzel bir tek telefon ozelligi yok (gerci en onemli ozellik bu benim icin) ne tur bi cozum yolu izlemeliyim. İyi geceler

Anladığım kadarıyla cihazın unlock. Keşke uyarıları dikkate alıp güncellemeseydin.
  • Ne güzel be..Adam untethered jailbreak yapacak kadar işin içinde ama 4s alacak parası yok..Bu nasıl bir çelişkidir anlamadım
  • Evet sonunda 4S i alabilmiş Joshua iOS 5 çıkalı tam bir hafta oldu GM sürümünü saymazsak daha çalışmaya başlayamadı bile

Ekleme: Atlantaya tatile gitmiş bide ailesini görmeye şu jb mizi çıkarıp öyle seyahat etseymiş burda milyonlar bekliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaRg -- 19 Ekim 2011; 3:26:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lk1973

quote:

Ben o yüzden beklemedeyim 4.3.3 de.
    Ama çok iyi olmuş siir. :)

Vay, Selami Şahin de iPhone kullanıyor demek.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.