Şimdi Ara

Yeni tasarladığım sitem. Önerileriniz lütfen.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,
    Üzerinde uzun zamandır çalıştığım, eşimin çocuk kostüm sitesini (www.sihirlidegnek.com) en sonunda bitirdim.:)

    Bu siteyi SEO açısından geliştirebilmek için önerilerinize ihtiyacım var. Örneğin h1 başlık tag'ını index sayfasında hiç bir yerde kullanmadım. Giriş sayfasının en alt kısmında yer alan kostüm kelimesinin geçtiği cümleyi h1 tag'ı ile yazmam yarar sağlar mı? Syntax'ı nasıl olmalı? Index sayfasının HTML kodu içinde bu syntax nerede yer almalı?

    Bunun yanısıra sitenin genel yapısı hakkında da düşüncelerinizi, önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.

    Ben bir webmaster değilim, sadece tasarımından keyif duyacağım bir site yapmaya çalıştım. Ama sizlerden gelecek önerileri de siteyi daha etkin hale getirmek için kullanabilirim. Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vehbi -- 5 Ekim 2011; 0:51:31 >







  • Bence sade ve şık duruyor. Yeşil renk güveni temsil eder. Ancak referanslar bölümü biraz dağınık, toplamaya ne dersin?
  • Öncelikle çok teşekkür ederim o kadar mesajı görüntüleyen arkadaşlardan sonra mesaj yazdığınız için.

    Yeşil rengi pastel özelliği nedeniyle, gözü yormayacak bir renk olarak seçtim. Açıkçası güveni temsil ettiğini bilmiyordum, öğrenmiş oldum:) İyi bir seçim yaptığım böylece açıklığa kavuştu. Referanslar bölümü dağınık derken, aşağıdaki logoların kalabalıklığını mı söylemek istediniz acaba?

    Bu arada, ana sayfaya flash destekli bir şey koyayım mı; yoksa gereksiz bir eklenti mi olur böyle bir site için? Forum (Bayanlara ve çocuklara yönelik) sayfası eklesem iyi olur mu?
  • yeşil ve gri renk öneririm
    biraz daha ciddiyet açısından
    bannerı değiştirebilirsin
  • Türkiyede ortalama olarak web sitelerin durumu çok berbat olduğu için bu site göze hoş bile geliyor.

    Ama içinde kostüm olan çocuk olan sanat olan bir site kesinlikle böyle soğuk ve düz olmamalıydı. Keşke profesyonel yardım alsaydınız.
  • Yanıtlar için teşekkürler...

    Banner'i düşüneceğim, haklı olabilirsiniz. Ama yerine şu an ne koyabileceğim hakkında bir fikrim yok...

    Kostüm işinde (eşimin söyledikleri doğrultusunda yazıyorum) siteyi ziyaret edenler (sanırım çok aceleleri olduğundan :)) hemen çocuklarının ihtiyacı olan kostümü araştırıyorlar, iletişim bilgilerinden bize ulaşıyorlar ve bir an önce işlerini halledip drama öğretmenlerinin istedikleri kostümü kiralayıp işlerini bitirmek istiyorlar.
    O nedenle siteye flash animasyon yüklemek, görsel açıdan çok daha dinamik ve göz alıcı bir site yapmak konusunda kararsız kaldım. Mutlaka faydası olacaktır, ama siteyi yavaşlatır diye de çekindim.

    Öte yandan bu sitede yaşadığım ve hala bir çözüm bulamadığım sorunum şu: Ziyaretçi defteri için yüklediğim HTML kod ş, ç ö gibi Türkçe harf karakterlerini desteklemiyor. Yani formu doldurmak isteyen bu harfleri girdiğinde anlamsız mesajlar oluşuyor. 2-3 gündür Google'da araştırıyorum Türkçe destek sunan, 3. parti ve mümkünse ücretsiz bir guestbook kodu bulabilirmiyim diye. Ama maalesef bulamadım. Son olarak Google'ın widget'lerini deneyeceğim.




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.