Bildirim
OUTLOOK YARDIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mynet'in ücretli servisini aldıysan sana bu adresleri vermeleri lazım. Ama genelde pop.mynet.com, smtp.mynet.com şeklinde olabilir. _____________________________ -
ücretsiz mail kullanıyorum ama verdiğin adresler geçmedi hesabımı thunderbirdde kullanmaya çalışıyorum _____________________________ -
Mynet ücretsiz mailler için pop desteği vermiyor ki... _____________________________ -
peki bedavaya pop desteği veren var mı ? _____________________________ -
Bedava pop3 desteği sadece gmailde var.
quote:
1-) Öncelikle gmail hesabınıza log-in olup yukarıdaki settings'e geliyorsunuz...
2-) Forwarding and POP kısmına gelip Enable POP only for mail that arrives from now on'i tıklıyorsunuz.(Enable POP for all mail tılarsanız hesabınızdaki tüm postalar bilgisayarınıza yüklenir).
3-) Daha sonra alttaki Configuration instructions'ı tıklıyorsunuz.
4-) oradan açılan pencereden Outlook Express and Outlook 2002 'yi tıklayın..
5-) Run the auto-configuration tool 'u tıkladığınızda bilgisayarınıza 100 KB'lik küçük bir program yüklenecek. Bunu çalıştırıp mailinizi, adınızı soyadınızı yazdığınızda artık Outlook'dan mail alıp yollayabileceksiniz...
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: atabanli
peki bedavaya pop desteği veren var mı ?
İşnet mail verir
Nasıl olduğunu ilgilenirsen yazacağım
Kredi kartı gerekecek
Ama formalite icabı gerekli sadece
Kredi kartından para çekilmeyecek_____________________________ Profili gizli olan bana da özel mesaj atmasin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler