Şimdi Ara

Peter Crouch: Beşiktaş'a fark atarız. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antikitos

TErbiyesizlik resmen bu.

Ama birşey demeden de geçemeyeceğim.
    Crouch şunları FB'ye söylese idi , forumda bu hava eser miydi? Kaç kişi ayıp etmiş derdi?
    Elinizi vicdanınıza koyun cevap verin???

Elimi vicdanıma koymama gerek yok bu soruya cevap vermek için. Tabiikide bu hava esmezdi ama bunun niye böyle olduğunu elinizi vicdanınıza koyup siz cevap verin bence daha yerinde olur.
  • Valla bunu öğrenmenin yolu maçı oynamak ve sonucu görmek ama şu aşamada Beşiktaş'ın oynadığı futbola bakarsa, adamlar da eğer becerikli olursa, fark yiyebiliriz.
  • Kendilerine çok güveniyolar. Rahat kazanıcağımızı zannediyorum
  • Valla fenerli arkadaşları görünce konuda mutlu oldun bundan sonra hep destek tam destesk
  • Milliyet, Yıldırım Demirören'in değil miydi? Belli ki kendi oyuncularını hırslandırmak için çıkarmış bu haberi
  • Yaw arkadaş herkesde kendini grubun en iyisi olarak görüyor ben bunu anlamıyorum.
  • 0-0 biter maç... 1 puan iyidir Beşiktaş için. Kazanmasını isterim ama
  • İyi söylemiş aslında belki bizim elemanlar hırs yapar şu adamı d.t etmek için

Reading de olsa Manchester da olsa ingiliz ingilizdir adamların ekolü var en küçük hatamızda tak diye atarlar golü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Ahh ahh şurda bölüm yetkilisi olmayacaktım. Yemin ediyorum şu konuda bir 4 gün ceza alırdım...

Yukarıda ki gif'e katılıyorum kısaca.

biz seni koruruz abi sen al cezanı
  • ulen kırouç
  • bu takımın en son oynadığı avrupa maçında 5-0 galip geldiğini biliyomu bu fasulye sırığı?az daa büyüdümü atıncı salmak lazım aslında buna... bu arada mehmet sedef serdar kurtuluş koray avcı diatta ne be abicim ya.biz bu kadro ile mi oynamıştık liverpoola? höh..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

Bu kadroyu bir daha bulamazsın sırık crouc :)

Peter Crouch: Beşiktaş'a fark atarız.

kadroya baktım da hakkaten 8 likmiş ha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

Beyler Stoke kim falan diyorsunuzda işimiz çok zor.Öyle küçümsemeyin rakibi zor maç olacak.

adam haklı
  • Sözleri abartmış Crouch fakat Beşiktaş'ın Stoke'a yenileceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

bu takımın en son oynadığı avrupa maçında 5-0 galip geldiğini biliyomu bu fasulye sırığı?az daa büyüdümü atıncı salmak lazım aslında buna... bu arada mehmet sedef serdar kurtuluş koray avcı diatta ne be abicim ya.biz bu kadro ile mi oynamıştık liverpoola? höh..

yapma etme aga aliniyom bak

Bu arada OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BIR IKI UC

Persembe bi 5 atariz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

bu takımın en son oynadığı avrupa maçında 5-0 galip geldiğini biliyomu bu fasulye sırığı?az daa büyüdümü atıncı salmak lazım aslında buna... bu arada mehmet sedef serdar kurtuluş koray avcı diatta ne be abicim ya.biz bu kadro ile mi oynamıştık liverpoola? höh..

Persembe bi 5 atariz ?

şut mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

Persembe bi 5 atariz ?

şut mu ?

Taç

• Egemen bu söylediklerini Fitil fitil burnunda getirecektir peter.
  • Pitıra bak sen.
    Bu arada bende Beşiktaştan pek ümitli değilim.Umarım yanılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ride The Lightning

Liverpool dan 8 yediğimizde Liverpool da oynuyordu hala Liverpool da oynadığını sanıyor heralde .

8-0 liverpoolun marifeti değil beşiktaşın daha doğrusu beşiktaşlı oyuncuların mallığıdır örneğin hakan arıkan 3 tane basit topu sektirip rakibe 3 asist yapmıştır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.