Ama birşey demeden de geçemeyeceğim. Crouch şunları FB'ye söylese idi , forumda bu hava eser miydi? Kaç kişi ayıp etmiş derdi? Elinizi vicdanınıza koyun cevap verin???
Elimi vicdanıma koymama gerek yok bu soruya cevap vermek için. Tabiikide bu hava esmezdi ama bunun niye böyle olduğunu elinizi vicdanınıza koyup siz cevap verin bence daha yerinde olur.
Valla bunu öğrenmenin yolu maçı oynamak ve sonucu görmek ama şu aşamada Beşiktaş'ın oynadığı futbola bakarsa, adamlar da eğer becerikli olursa, fark yiyebiliriz.
Kendilerine çok güveniyolar. Rahat kazanıcağımızı zannediyorum
Valla fenerli arkadaşları görünce konuda mutlu oldun bundan sonra hep destek tam destesk
Milliyet, Yıldırım Demirören'in değil miydi? Belli ki kendi oyuncularını hırslandırmak için çıkarmış bu haberi
Yaw arkadaş herkesde kendini grubun en iyisi olarak görüyor ben bunu anlamıyorum.
0-0 biter maç... 1 puan iyidir Beşiktaş için. Kazanmasını isterim ama
İyi söylemiş aslında belki bizim elemanlar hırs yapar şu adamı d.t etmek için
Reading de olsa Manchester da olsa ingiliz ingilizdir adamların ekolü var en küçük hatamızda tak diye atarlar golü.
quote:
Orijinalden alıntı: Senceru
Ahh ahh şurda bölüm yetkilisi olmayacaktım. Yemin ediyorum şu konuda bir 4 gün ceza alırdım...
Yukarıda ki gif'e katılıyorum kısaca.
biz seni koruruz abi sen al cezanı
ulen kırouç
bu takımın en son oynadığı avrupa maçında 5-0 galip geldiğini biliyomu bu fasulye sırığı?az daa büyüdümü atıncı salmak lazım aslında buna... bu arada mehmet sedef serdar kurtuluş koray avcı diatta ne be abicim ya.biz bu kadro ile mi oynamıştık liverpoola? höh..
quote:
Orijinalden alıntı: Hadron
Bu kadroyu bir daha bulamazsın sırık crouc :)
kadroya baktım da hakkaten 8 likmiş ha.
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
Beyler Stoke kim falan diyorsunuzda işimiz çok zor.Öyle küçümsemeyin rakibi zor maç olacak.
adam haklı
Sözleri abartmış Crouch fakat Beşiktaş'ın Stoke'a yenileceğini düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
bu takımın en son oynadığı avrupa maçında 5-0 galip geldiğini biliyomu bu fasulye sırığı?az daa büyüdümü atıncı salmak lazım aslında buna... bu arada mehmet sedef serdar kurtuluş koray avcı diatta ne be abicim ya.biz bu kadro ile mi oynamıştık liverpoola? höh..
yapma etme aga aliniyom bak
Bu arada OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BIR IKI UC
Persembe bi 5 atariz ?
quote:
Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye
quote:
Persembe bi 5 atariz ?
şut mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
quote:
Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye
quote:
Persembe bi 5 atariz ?
şut mu ?
Taç
Egemen bu söylediklerini Fitil fitil burnunda getirecektir peter.
Pitıra bak sen. Bu arada bende Beşiktaştan pek ümitli değilim.Umarım yanılırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Ride The Lightning
Liverpool dan 8 yediğimizde Liverpool da oynuyordu hala Liverpool da oynadığını sanıyor heralde .
8-0 liverpoolun marifeti değil beşiktaşın daha doğrusu beşiktaşlı oyuncuların mallığıdır örneğin hakan arıkan 3 tane basit topu sektirip rakibe 3 asist yapmıştır