Bildirim
Ideal Erkek Vücudu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
1.87 boy 79 Kilo hafif esmer kardeş. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: CemalBahar
1.87 boy 79 Kilo hafif esmer kardeş.
yarın gel işe başla
kusura bakma böyle şeyler yazmam normalde ama ilk sana denk geldi_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kenxx
quote:
Orijinalden alıntı: CemalBahar
1.87 boy 79 Kilo hafif esmer kardeş.
yarın gel işe başla
kusura bakma böyle şeyler yazmam normalde ama ilk sana denk geldi
Sende benimle ilklerini yaşayan kızların yanına katılabilirsin o zaman_____________________________ -
1.90 boy 80 kilo. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: tylerdurden10
1.90 boy 80 kilo.
2.00 boy 90 kilo._____________________________ -
1.85 boy, 90 kg, abartılıolmamak kaydıyla kaslı _____________________________ -
185 boy birde plaj vücutu olsun iyidir işte _____________________________ -
1.87 boy 75kilo _____________________________ -
176 boy 68 Kilo yeterli oluyor sıkıntı yok _____________________________ -
170 boy 80 kilo buyuk gobekli _____________________________ ubuntu-server, arch-linux, win7, winXP, win95, MS-DOS 6 -
türk kadınları için ne yaparsan yap bişi olamassın
ama evlenicek türk kadını için
en az 170 boy
az bişi göbek (evlendikten sonra dahada fazla olsun gıkları çıkmaz)
siyah dışında her ten
ben kendi vucudumu nasıl beğenirim
boyum bi 5cm daha uzamalı 183cm yim
25kilo almalıyım 50kiloyum
aşırı kaslı değil kaslı ve şekilli bir vucudum olmalı (kasıntı duruşları olanlar gibi değil)
kickbox türü sporlardan birini bilmeliyim
bunlar için çalısıyorum zaten 1yılda inş hepsi olur, boy artık uzamaz heraldede kilo ve kas olursa, parada tipte, çenede var affetmem yakarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 24 Eylül 2011; 1:25:44 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Pentacle*
Bu vücut güzel bak.
Şimdi beğenmeyenler de çıkar. Yok kolu orantısız vb._____________________________ || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM || -
-
1.87 kilo 78 olacak karın bölgesinde yağ olmayacak. karın kadı, adonis ,göğüs kasları full orantılı , kollar azami 40 en fazla 43 cm olarak + damarlı
ve kıl olmayacak esmer olacak. suanda bende böyle bi vucud olsa burda böyle yazmadım_____________________________ -
182 boy.73 kilo. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 1nvdr
quote:
Orijinalden alıntı: tylerdurden10
1.90 boy 80 kilo.
2.00 boy 90 kilo.
yok mu arttıran?
_____________________________ -
1.87 boy var da 65 kilo olunca bi b*ka yaramıyor _____________________________ | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| -
-
çıtayı fazla yükseltmeyin boy ve kilo orantılı olmalıdır.
örnek;
1.80 boy 70-80 kilo
1.95 boy 100 kilo_____________________________ minareden at beni in aşağı dürt beni
Benzer içerikler
- devlet hastanesi kanal tedavisi yapıyor mu
- çin kimlikleri
- bir kızın senden hoşlandığını nasıl anlarsın
- bumble premium
- fake erkek profil fotoğrafları
- penis nakli
- telegram indirim kanalları
- çay bardağı emojisi
- en ilginç rekorlar
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X