Bildirim
İbret almak istiyorum beyler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Abba sever
Beyler yardiminiza ihtiyacim var.Şimarıklığın zibidiliğin zirvensindeyim fakir görünce gülüyor ve dalga geçiyorum sonra da pişman olmuyorum.
Anladınz panpalar ibretlik bir şeyler gösterin bana,yardım edin...
biliyor musun bu konuyu açman az da olsa pişman olduğunun göstergesi tavsiyem 1 haftayı sadece 10 tl ile geçirmen_____________________________ -
al sana ibret _____________________________
The Guy Which Is Busy With Being A Guy -

ibret al
_____________________________ -

_____________________________ AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe -
Bence basit bir Trollsün _____________________________ (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas -
Ben senden zenginim o zaman sen bana göre fakirsin. Oldu mu? _____________________________ -
-
Görünce insanın tüyleri diken diken oluyor.. Sana tavsiyem telefonunun duvar kağıdı bu olsun bi süre, emin ol faydası olacaktır. 
_____________________________ -
-
bencede 1. seviye bir troll sün _____________________________ Tanrı, bulanık görmemi istiyorsa, bende bulanık görürüm... -
Lütfen bekleyiniz...
İbret alınıyor %72 -
quote:
Orijinalden alıntı: byobyo
Lütfen bekleyiniz...
İbret alınıyor %72
Donmuş kasayı yan yatır._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: f(x)
quote:
Lütfen bekleyiniz...
İbret alınıyor %72
Donmuş kasayı yan yatır.
Kasa yan yatırılıyor, lütfen bekleyiniz...
İbret complited.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Lütfen bekleyiniz...
İbret alınıyor %72
Donmuş kasayı yan yatır.
İbret complited.
Einstein Mode : ON
complited değil, completed doğrusu.
Einstein Mode : OFF
Arkadaşın sana ibret vermeye çalışırken ibretlik oldu ? Bu duruma ne diyorsun bence en güzel ibreti şuan almış olman gerekiyor.
_____________________________ Kimseler duymadı, sadece duvarlar ağladı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WebEngineer
quote:
quote:
quote:
Lütfen bekleyiniz...
İbret alınıyor %72
Donmuş kasayı yan yatır.
İbret complited.
Einstein Mode : ON
complited değil, completed doğrusu.
Einstein Mode : OFF
Arkadaşın sana ibret vermeye çalışırken ibretlik oldu ? Bu duruma ne diyorsun bence en güzel ibreti şuan almış olman gerekiyor.
FATAL ERROR
-
Türkiye'den alma vergi falan pahalı oluyor, yurt dışından getirt. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler