Şimdi Ara

Android Oyun ve Uygulama Paylaşım Platformu(Sürekli Güncel)[Ana Başlık] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
75
Favori
138.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BuYaZ

İstekleri Göreyim

ofis birde wifi paylaşım
  • Mesajım bulunsun hocam Ayrıca Guzel bir 1GBlık oyun uploadı yaparmısın FPS-Race-TPS-Angry birds tarzı filan bildiğin guzel oyunlardan boyle çıle oluyo
  • paylaşımlar çok güzel indireyim ..
  • iphone'da resident evil 4 vardı , bu oyunu androidde oynama imkanımız varmı acaba???
  • Residen Evil 4ü pcde bitirdim. Teldede aynısımı oluyoR?android için Resident Evil tarzı oyun tavsiyeniz nedir? Miystque chapter diye bişi indirdim ama daha oynamadım oynayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratos06

iphone'da resident evil 4 vardı , bu oyunu androidde oynama imkanımız varmı acaba???

android de yok diye biliyorum
  • mesajım bulunsun. güzel paylaşımlar. telefonu yeni aldık için dolduralım biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: secilburgaz

Residen Evil 4ü pcde bitirdim. Teldede aynısımı oluyoR?android için Resident Evil tarzı oyun tavsiyeniz nedir? Miystque chapter diye bişi indirdim ama daha oynamadım oynayan var mı?

mystique korku uyunudur bende indirdim cok fazla oynayamadım bu aralar vaktim olmuyo ama boyle bi cok heyecanlı oyun depoluyorum telime yolculuklarda falan iyi vakit harcatıyo,

Mystique Ch1: Foetus
    Mystique Ch2: The Child
    oyunlarını paylaşabilirmisin buyaz kardeşim

bu arada bu yaz hocam, WELCOME TO HELL die korku oyunu gördüm paylaşabilirmisin acaba???

birde iphone da gördüğüm zombi infection die güzel hd bi oyun vardı acaba android de de varmı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiraiiya -- 4 Ekim 2011; 12:54:25 >

• quote:

quote:

Residen Evil 4ü pcde bitirdim. Teldede aynısımı oluyoR?android için Resident Evil tarzı oyun tavsiyeniz nedir? Miystque chapter diye bişi indirdim ama daha oynamadım oynayan var mı?

mystique korku uyunudur bende indirdim cok fazla oynayamadım bu aralar vaktim olmuyo ama boyle bi cok heyecanlı oyun depoluyorum telime yolculuklarda falan iyi vakit harcatıyo,

bu arada bu yaz hocam, WELCOME TO HELL die korku oyunu gördüm paylaşabilirmisin acaba???

birde iphone da gördüğüm zombi infection die güzel hd bi oyun vardı acaba android de de varmı???

eklendi

• Ooo burda süper oyunlar var hemen yüklemeliyim..
  • Paylaşımlar için teşekkürler. Bir kaçını indiriyorum.
    driftmaniachampionship_v1.01_.apk
    Ruffled_Feathers_Rising_v1.00.00_armv6.apk
    ZombieBooth

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 4 Ekim 2011; 17:54:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuYaZ

quote:

quote:

eklendi

saolasın hocam ücretli sanmıştım markette meğer beleşmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiraiiya -- 4 Ekim 2011; 23:26:46 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiraiiya -- 5 Ekim 2011; 0:15:38 >
  • Dead space 'varsa paylaşabilirmisiniz .

• Şurada bekliyeyim.Telefon gelince bir kaçını indireceğim.
  • street fighter varmı.
  • Dead Space çok manyak görünüyo
  • Iphone de Olan ''Rage'' İsimli Oyunu Bulamadım Nerden Bulucam Bilmiyorum
  • 5 tane canlı duvar kağıdı !

1-) Droid Particles

Android Oyun ve Uygulama Paylaşım Platformu(Sürekli Güncel)[Ana Başlık]

2-) Leaves

3-) Metal Rain

4-) Snowflakes

5-) Mystic Halo

İndireceğiniz Winrar dosyasının içerisindeki ".apk" uzantılı dosyaları, telefonunuza atıp kurunuz. Daha sonra ana ekrandayken boş bir yere uzunca basılı tutup "Duvar Kağıtları=>Canlı Duvar Kağıtları" bölümünden de, kurmuş olduğunuz duvar kağıdını seçiniz.

http://www.turbobit.net/8f60eigzdcc3.html

http://ul.to/2lf48hd4

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

iPhone'un en beğenilen oyunlarından olan Smurf's Village...Önceki paylaşımlar, Alpha sürüm olup bug denilen hatalarla doludur.(v.1.0a)

Oyundan birkaç kare :

http://www.turbobit.net/u7zszqmvhxs4.html

http://ul.to/5gf15dek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 16 Ekim 2011; 13:58:48 >

• [BOMBA] Andorid Market 3.2.0 FULL Hızlı

Evet Arkadaşlar Yeni Hızlı Android Market Çıkmıştır.Daha Hızlı Ve Stabil...

KURULUM

1. Apk dosyasını indirin
    2. root explorer ile / system / app içerisine atın
    3. eski vending apk dosyasının üzerine yazdırın sonra / system / app içerisindeki vending apk yı tıklayın yükleyin
    4. telefonunuzu kapatın ve açın bukadar yeni android marketi kullanmaya başlıyabilirsiniz

LİNK=http://www.wupload.com/file/429285814/Vending.apk

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.