Şimdi Ara

James Hetfield'ın Sesi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
293
Cevap
4
Favori
14.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LordOfTheDarknesss

James Hetfield'ın sesi şarap gibidir. Yıllar geçtikçe güzelleşir.(bkz:Kill 'em All=> Death Magnetic)

+1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

James Hetfield'ın sesi şarap gibidir. Yıllar geçtikçe güzelleşir.(bkz:Kill 'em All=> Death Magnetic)

+1907

Alıntıları Göster
     James Hetfield'ın Sesi?

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

+1907

Alıntıları Göster
    james heitfield candır canandır. onun sesine nasıl laf edersiniz anlam veremiyorum. bu göreceli bi kavram kesinlikle ama jamesin sesi çok enderdir 91 moscow konserlerine bakın en güzel zamanları, 98 S&M de bile etkileyici adamın sesi bi no leaf clover dinleyin izleyin canlı olarak. kimseyle karşılaştıramazsınız. çünkü bu metallica diğer metallica gibi ağır gürültülü şarkılar yapmıyorlar james de ona uygun şekilde (bana göre mükemmel) iş yapıyor.

Bu arada ağır metallica fanıyım bunda cliff kadar jamesinde etkisi çok zaten birçok şarkı jamese ait. Çokda iyi bi söz yazarı james.
    Metalci değil metallicacıyım ben diğerlerinden anlamam pek o yüzden bana gelip 'şunu dinlemedin ondan bilmiyosun ergen' gibi şeylerle gelmeyin.

bi god that failed bi seek&destroy bi wherever ı may roam dinleyin hatta bi LOVERMAN dinleyin nasıl iş yaptığına bi bakın adamın nasıl beğenmezsiniz arkadaş

• Bir my friend of misery bile sesi için bir örnektir.

Orijinalden alıntı: I can

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

James Hetfieldın sesini eleştiren kasıntıdır. James Hetfieldın sesi sayılı seslerdendir harikadır ve tam olarak Metallicaya giden bir sestir. Daha yisini düşünemiyorum o grup için.

James Hetfield'in sesi sayılı seslerdense sen ses duymamışsın. Gece gece güldüm cidden. Metallica'ya uygun evet ama kesinlikle sıradan bir vokalist.

lınkınpark dınleyen bır adamın metallıca elestırısı kale bıle alınmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 31 Temmuz 2011; 13:31:26 >

Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN

• quote:

quote:

James Hetfieldın sesini eleştiren kasıntıdır. James Hetfieldın sesi sayılı seslerdendir harikadır ve tam olarak Metallicaya giden bir sestir. Daha yisini düşünemiyorum o grup için.

James Hetfield'in sesi sayılı seslerdense sen ses duymamışsın. Gece gece güldüm cidden. Metallica'ya uygun evet ama kesinlikle sıradan bir vokalist.

Sıradan bi vokalmi ? Sen yürü git linkin park dinlemeye devam et. Şuana kadar Hetfield'ın sesinden daha iyi bi' ses duymadım ben bu metal camiasında. Şu eklediğim videodaki sesle karşılaştırılabilecek bitane vokal söylermisin lütfen ?

"Thuesday's gone", "All within my hands" veya "For Whom The Bell Tolls"dan bahsetmiyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenerbahçe -- 31 Temmuz 2011; 13:47:20 >

• bruce bence kuyruğuna basılmış kedi gibi ciyaklamaktan başka bişe yapmıyor

james'e gelince; sesi bence iyi mükemmel değil ama iyi zaten metal müzikte bence asıl onemli olan vurguyu iyi yapmak ve doğru melodiler oluşturmaktır bak mesela DT adam brutal yapıyor tarzım bile değil ama dinliyorum çünkü güzel vurgu yapıyor keza amon amarth da öyle..

bence metal müzik dünyasındaki en iyi ses BLS'nin solisti Zakk'in sesi dir
    +
    şu yoruma bi bakar mısınız? ah şu eski saçları da olsa ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Label Society -- 31 Temmuz 2011; 13:51:50 >

Yes, I'm Creeping Death!
    ferocious solo of the history

• Adamın herşeyini eleştriyolar bari sesine laf atmayın.Sırf sidik yarışı bu iyidir şu iyidir.Metallica yı bu adamın sesi için dinliyorum... Zevk meselesidir iron maiden vokalinin sesi bana ne kadar yapmacık geliyosa sanada james öyle gelebilir.Sevmiyosan o adamı sen oraya getirmedin dinlemezsin olup biter.James zaten vokal olmamak elinden geleni yapmış sadece ritim gitar çalmak için gruba katılmış ve onca zorlamadan sonra istemeyerek vokal olmuştur.Eğer onca insan onun vokal olmasını istediyse emin ol adamın sesinde senin bulamadığın bişeyler bulmuştur.Kaç tane metal söyliyen vokal, sesini koruya bilmek ve sesini daha iyi kullanabilmek için şan dersleri almıştır.Metal müzikte kim daha iyi çıglık atıyosa o daha iyi vokal kavramı yerine otumuş.ZEVK MESELESİ, YAKIŞTIRAMIYOSAN DİNLEMEZSİN OLUR BİTER.
    İki parmağının ucunu gözüne koy. Bir şey görebiliyor musun dünyadan? Sen göremiyorsun diye bu alem yok değildir.
  • Sesi güzel olsun olmasın adam sesini kullanıyormu, kullanıyor.

Ayrıca o adamı sadece vokal olarak düşünmeyin. Neredeyse bütün parçalarda emeği vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 31 Temmuz 2011; 13:53:04 >

Orijinalden alıntı: Black Label Society

bruce bence kuyruğuna basılmış kedi gibi ciyaklamaktan başka bişe yapmıyor

james'e gelince; sesi bence iyi mükemmel değil ama iyi zaten metal müzikte bence asıl onemli olan vurguyu iyi yapmak ve doğru melodiler oluşturmaktır bak mesela DT adam brutal yapıyor tarzım bile değil ama dinliyorum çünkü güzel vurgu yapıyor keza amon amarth da öyle..

bence metal müzik dünyasındaki en iyi ses BLS'nin solisti Zakk'in sesi dir
    +
    şu yoruma bi bakar mısınız? ah şu eski saçları da olsa ..
    Ozzy reis diyorum.
    AMD RYZEN 5800X3D,ASUS TUF GAMING X570-PRO Wi-Fi, ASUS TUF GAMING GT501, ASUS TUF GAMING 4070Ti OC, ASUS ROG STRIX 1000G 1000W, ASUS ROG Swift PG278QR, ARCTIC LIQUD FREEZER 280 ARGB, SAMSUNG 1TB 980 PRO NVMe,GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO 4000 Mhz

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Sesi güzel olsun olmasın adam sesini kullanıyormu, kullanıyor.

Ayrıca o adamı sadece vokal olarak düşünmeyin. Neredeyse bütün parçalarda emeği vardır.
    1989'da resmen yardırmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sad But True

Adamın herşeyini eleştriyolar bari sesine laf atmayın.Sırf sidik yarışı bu iyidir şu iyidir.Metallica yı bu adamın sesi için dinliyorum... Zevk meselesidir iron maiden vokalinin sesi bana ne kadar yapmacık geliyosa sanada james öyle gelebilir.Sevmiyosan o adamı sen oraya getirmedin dinlemezsin olup biter.James zaten vokal olmamak elinden geleni yapmış sadece ritim gitar çalmak için gruba katılmış ve onca zorlamadan sonra istemeyerek vokal olmuştur.Eğer onca insan onun vokal olmasını istediyse emin ol adamın sesinde senin bulamadığın bişeyler bulmuştur.Kaç tane metal söyliyen vokal, sesini koruya bilmek ve sesini daha iyi kullanabilmek için şan dersleri almıştır.Metal müzikte kim daha iyi çıglık atıyosa o daha iyi vokal kavramı yerine otumuş.ZEVK MESELESİ, YAKIŞTIRAMIYOSAN DİNLEMEZSİN OLUR BİTER.
    bruce dickinson ve mikail stanne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky Blinders -- 31 Temmuz 2011; 15:13:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe

quote:

quote:

Sıradan bi vokalmi ? Sen yürü git linkin park dinlemeye devam et. Şuana kadar Hetfield'ın sesinden daha iyi bi' ses duymadım ben bu metal camiasında. Şu eklediğim videodaki sesle karşılaştırılabilecek bitane vokal söylermisin lütfen ?

"Thuesday's gone", "All within my hands" veya "For Whom The Bell Tolls"dan bahsetmiyorum bile.

Alıntıları Göster
    James Metallica'da laf atılacak son adamdır.Bana göre adam normal konuşurken beli sesi çok iyi çıkıyor.Youtube'dan röportajlarını dinlersen ne demek istediğimi anlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe

quote:

quote:

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi To Live Is To Die -- 31 Temmuz 2011; 13:57:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Peaky Blinders

bruce dickinson ve mikail stanne

Alıntıları Göster
    James Hetfield ın sesi sayılı seslerden? Steven Tyler, Jeff Keith, Tom Keifer, Rob Halford, Sebastian Bach, David Coverdale, Ronnie Van Zant (R.I.P), Miljenko Matijevic gibi isimler varken gidip de James in sesi iyi demek, "bence" pek gerçekçi değil, zevk renk meselesi tabii orası ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: To Live Is To Die

Alıntıları Göster
    abi şunu allah aşkına izleyin defalardır başa sarıyorum

yazıları da okuyun

Yes, I'm Creeping Death!
    ferocious solo of the history

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Label Society

abi şunu allah aşkına izleyin defalardır başa sarıyorum

yazıları da okuyun

Alıntıları Göster
    Bu sese hastayım aslan gibi kükrüyor mübarek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 31 Temmuz 2011; 14:12:43 >

When a man lies, he murders some part of the world
    These are the pale deaths which men miscall their lives
    All this I cannot bear to witness any longer
    Cannot the kingdom of salvation take me home

• James Hetfield 1984 ve öncesi albüm kayıtları hariç konserlerde pek iyi söyleyemese de bunun asıl sebebi sahnede çok kudurduğu içindir ama gelelim 86 87 88 89 90 91 92 ve son olarak 93 yıllarına james hetifeld konserlerde kesinlikle TANRI noktasına gelmiştir. 89 seattle konseri 91 rusyanın moskova şehrindeki konseri ve 92 de yine bir live shit konseri ve bir de 93 de mexico city konserleri onun nasıl muazzam bir sese sahip olduğunun kanıtıdır. sen eğer bu tarihler arası (1986-1993) james hetfield'in zahne performansına kötü diyorsan kusura bakma ama sen ya thrash heavy m. 'den anlamıyorsun ya da biz james hetfield severleri kızdırmak için trollük yapıyorsun . bu arada ben james hetfield ilk ve tek başarılı vokaldir demiyorum ASLA! bu iddaları biraz kuvvetlendirelim.

http://www.youtube.com/watch?v=5EfJ2poe01k

http://www.youtube.com/watch?v=551_hC414UY

http://www.youtube.com/watch?v=j7h52FjNB5g

ve bana göre en başarılı creeping death performansı

http://www.youtube.com/watch?v=p1sVuAE5T-o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 31 Temmuz 2011; 14:15:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

quote:

quote:

lınkınpark dınleyen bır adamın metallıca elestırısı kale bıle alınmaz

+1

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.