Şimdi Ara

SEAT 1.4 S RİDER TAVSİYE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA BENİM ŞÖLE Bİ SORUM OLACAK ŞÖYLE 18 19 BİN GİBİ Bİ BÜTÇEM VAR 5 KİŞİLİK BİR AİLEYİZ ARABA ALMAK İSTİYORUZ SEAT CORDOBA BANA ÇOK HOŞ GELDİ AÇIKCA SI AMA 1.4 TDI 3 SİLİNDİR OLMASI DENİ KORKUTTU PERFORMANSI NASIL SİZCE BİZ SONUCTA HER TÜRLÜ YOLA GİDEBİLİYORUZ ÇEKİŞ SORUNU OLUR MU BİZİ ÜZER Mİ BUNU ÖĞRENMEK İSTEMİŞTİM

• ŞAhsen 5 kişilik aile iseniz tavsiye etmem.Arka koltuk kısmı biraz dar gelebilir. 4 kişi için daha uygun olabilir.C segmenti araçlara bakın derim. Fakat 1.4TDİ motor hakkında bir tereddüt yaşamanıza luzum yok gayet sağlam ve çekişi iyi bir motor.Bizde 1.4TDİ ibiza var ve gayet makul bir tüketimi ve performansı var.Ayrıca S-rider en donanımlısı müzik sistemi bile farklı gayet memnun kalırsınız arka koltukların ufaklıgı dışında.
  • İmzamdaki araci 4 yildir sorunsuz, kullaniyorum.alirken 1000-2000 tl daha verip az km yapmis ve bakimlisini almanizi oneririm.motorunun rahat 300 bin kmleri gordugu biliniyor.sonucta birok parcasi vw.arabanin ici cok genis degil ama bagaji devasa.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.