Şimdi Ara

Kinect Oyuncularının Kafasını Karıştıran Sorular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi Merlin'in Kazanı ve BSC'ye bakın.Zumba Fitness hep liste başı çekmiş.Hardcore oyunları da sollamış.Ama foruma baktım.Hiç Zumba Fitness'ı öven yok.Konu açan yok.Madem çok güzel bir oyun neden BSC ve Merlin'in Kazanı'nda incelemesi yok?Madem çok güzel neden "Kinect oyunlarının ilk puanları geldi" haberlerinde Zumba Fitness yok?

Neden?

• Çünkü forumun büyük çoğunluğu erkek ve kimsenin fitness yapıp oyunu tecrübe edeceğini sanmıyorum. Türk insanının fitnessmış, spormuş çok alakası yok, ama diğer dünya vatandaşları bu tür şeylerle daha ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThinkBig

Çünkü forumun büyük çoğunluğu erkek ve kimsenin fitness yapıp oyunu tecrübe edeceğini sanmıyorum. Türk insanının fitnessmış, spormuş çok alakası yok, ama diğer dünya vatandaşları bu tür şeylerle daha ilgili.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamerrr

quote:

Çünkü forumun büyük çoğunluğu erkek ve kimsenin fitness yapıp oyunu tecrübe edeceğini sanmıyorum. Türk insanının fitnessmış, spormuş çok alakası yok, ama diğer dünya vatandaşları bu tür şeylerle daha ilgili.

Cevabımı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max.Payne -- 2 Ağustos 2011; 13:19:30 >
  • quote:

üstad nokta atışı yapmışsın .
  • Zumba'yi denemis biri olarak diyebilirimki hic guzel degil..
    Ekranda kendini gorebilmen guzel birsey olabilir. Yalniz hareketleri duzgun yapmiyorsan kadin saymaya devam ediyor..
    Your Shape oyle degil. Bir hareketi duzgun yapana kadar saymiyor.. Isin en onemli guzel tarafida bu bence..

Ayrica ThingBig gercekten cok dogru konusmus. Boyle oyunlar icin incelemeleri ancak yurt disinda bulabiliyorsun.
    Bizim ulkemizde en populer futbolu bile cok izledigimiz halde beceremiyoruz. Kaldi ki vucudumuzu gelistircez? Ne kadar ters degil mi?
  • quote:

hocam tam tersine türkiyeyi 2ye böleceksin kadınlar ve erkekler diye. burda kadınların spormuş dansmış vs töbe merakı yok aptal haplarla artistik diet tutturmuş giderler. emin ol zayıflayıp serpilende spora gidenlerden anla 1 tane görmedim ben. ama erkeklerden zayıfken veya kiloluyken gidipte hayvanlaşan çok. benim spora gitmeyen arkadaşım yok neredeyse. hep 20-30 yaş arası salonlarda. birde kızlara bak. o yüzden bizim erkeklerimizin spor ortalaması emin ol avrupadan vs fazladır. her köşe halısaha var. avrupada asyada yok böle halısaha falan. göremezsin.

ancak kinect için gerçekten sırf hareket edecem diye oyun tarzımı değiştiremem. bende bu hareket unsurunun tek çekici yanı half life tipi oyunları elimde silah oynamak. yoksa dansmış fitnessmiş bizim erkeklere bunları satamazsın, kızlarımızın ilgisizliğini spor salonları ve klüplere gösterikleri orantıdan anlayabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zumba yı almayı düşünüyorum,

yukarıdaki yorum haricinde, deneyen var mı?
  • Yenı konu acmak ıstemedım dırek buradan sorayım. Elımde Kınect Sports var ama kutudakı yazılar ıspanyolca, acaba oyunun ıcınde ıngılızce dıl secımı oluyor mu? Ispanyolca oynamak ıstemıyorum almaca olsa olurdu da te kelıme ıspanyolca bılmıyorum :D not: oyunu haftaya deneyebılecegım evden uzaktayım elındeyse nıye denemıyorsun demeyın sonra :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

zumba yı almayı düşünüyorum,

Zumba yerine Your Shape Fitness Evolved öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

zumba yı almayı düşünüyorum,

Zumba yerine Your Shape Fitness Evolved öneririm.

tavsiye için teşekkürler,

zumba daha çok dans ağırlıklı ama your shape fitness evolved, vücut harektleri ağırlıklı sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzprmksz

Yenı konu acmak ıstemedım dırek buradan sorayım. Elımde Kınect Sports var ama kutudakı yazılar ıspanyolca, acaba oyunun ıcınde ıngılızce dıl secımı oluyor mu? Ispanyolca oynamak ıstemıyorum almaca olsa olurdu da te kelıme ıspanyolca bılmıyorum :D not: oyunu haftaya deneyebılecegım evden uzaktayım elındeyse nıye denemıyorsun demeyın sonra :D

oyuna ilk girdiğimde dili sormamıştı.live hesabımın dili almanca olduğu için oyun almanca oldu.tv boşalınca hesabın dilini ingilizce yapıp denerim
  • valla cok kıyak olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

valla cok kıyak olur

şimdi denedim ve oyunun dili ingilizce oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poseidon_TR -- 22 Aralık 2011; 14:56:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon_TR

quote:

valla cok kıyak olur

şimdi denedim ve oyunun dili ingilizce oldu

Çok sağol ya içime su serptin
  • arkadaşlar bu kinect in çektiği fotoları hd den pc ye ya da usb ye nasıl atabilirim yardımcı olabilecek var mı ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.