Şimdi Ara

4.3.3 jailbreak, ipad 2 dahil olmak üzere--Ilk mesajı okuyunuz-- (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
1
Favori
40.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cok iyi hareketli tema ne onerirsiniz,ben aleti honetcomb gibi yaptim :) , hersey degisti,klavyeye kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

ipad elma da takili kaldi. full force yukledim cydia dan. Bi uygulamayi net olmasi icin retina yaptim, uygulama ile ugrasirken, simsiyah ekranda kaldi. Restart attim actim suan elma da takili ne yapmam lazim sizce :(

bendede aynı sorun var 4.3.3 indirip restore edeceğim o zaman düzeliyormuş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahbazpower- -- 7 Temmuz 2011; 13:07:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: dark_in_black

quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

Cydia yada installous ile yüklediğimiz uygulamaların güncellemelerini applstore dan yapamıyorum satin al seçeneği çıkıyor var mı bir çözüm yolu?

İnstallousta seçenekler kısmında " iTunes" ile esitle seçeneğini aktif hale getirirsen appstoreden update yapabiliyorsun yüklediğin programlara. Tabi bunu sakıncası var mı bilmiyorum.

Öyle değil maalesef. Installoustan çekilen uygulamalar yine installous üzerinden update yapılır. Appstore update olduğunu görse bile, güncelleme sırasında hata verecektir.

benı yanlıs anladınız ıtunes ıle senkron yaptıgımda uygulama sılınmemesını nasıl saglarım demek ıstedım.

• quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

cok iyi hareketli tema ne onerirsiniz,ben aleti honetcomb gibi yaptim :) , hersey degisti,klavyeye kadar

Evet birazda tema önerisi olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

cok iyi hareketli tema ne onerirsiniz,ben aleti honetcomb gibi yaptim :) , hersey degisti,klavyeye kadar

Honeycomb gibi nasi yaptin hocam?
  • ender installous>settings>itunes sync "off" yaparsan senkron yapmaz ve her cihazı bağladığında transfer purchases demek zorunda kalmazsın.
  • quote:

Orijinalden al�nt�: myfranco

ender installous>settings>itunes sync "off" yaparsan senkron yapmaz ve her cihaz� ba�lad���nda transfer purchases demek zorunda kalmazs�n.

tskler arkadasim.... artik gonul rahatligiyla itunes sync yapabilirim sanirim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 7 Temmuz 2011; 13:54:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bukars

quote:

Orijinalden alıntı: canlion70

quote:

Orijinalden alıntı: The Jolly Joker

@myfranco
    Dediğin oldu hocam Cydia'yı biraz kurcalayınca çözdğm işi
    Ama birde şu search ve source daki uygulamaların ne olduğunu nekadar sağlam olduğunu çözebilsem

Bide SHSH kaydı nedir yapmadım ben bişey yada yaptıysamda haberim yok. Bir porblem çıkartırmı? iTunes'a bağladığımda iPad otomatikman backup falan yapıyor bir tehlikesi varmı JB li iken?

SHSH kaydı, mevcut surumunuzu downgrade yapmanızı saglar. Almak için Cydia ilk açıldığında size sorar, Make my life easier seçeneğini secerseniz ekranda TSS request yazar, birkaç gün sonra gelir SHSHniz. Tinyumbrella programı shsh kaydınızı gösterir. Hayır asla sorun olmaz ancak authorize yapmadıysanız installous veya appcake den indirdiğiniz uygulamalar sync yapılırken silinir.

iTunes bağlandığında yüklediklerime silindi. Authorise nasıl yapılacak. Şimdiden teşekkürler

Hayır asla sorun olmaz ancak authorize yapmadıysanız installous veya appcake den indirdiğiniz uygulamalar sync yapılırken silinir.

iTunes ile Autorise yapmıştım daha önce. Fakat SHSH kaydı ile ilgili bir işlem yaptığımı hatırlamıyorum. Şimdi bu durumda Installous dan indirdiklerim transfer yapılınca silinmeyecek öyle mi ?

Ayrıca SHSH kaydı yapmam gerekmiyor herhalde zaten JB yaptım Downgrade lik bir iş yok?
    Yeniyim JB de kızmayın

+ Installous da DOWNLOADS sekmesinde indirip kurduğum uygulamalr listesi var. Onları o listeden(listede durması cihazda yer kaplıyormu) silersem iPad den de siliniyormu??? YOksa sadece listeden mi siliniyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Jolly Joker -- 7 Temmuz 2011; 14:47:54 >

• ipad i çıkartılabilir disk olarak gösterebilir miyiz??
  • ipad i yeni aldım abd den.
    4.3.3. versiyon yüklüydü.

jailbreak yapmadan önce ssh kaydı mutlaka almalımıyım?
    almasam ne zararı olabilir?

aydınlattığınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesenturk

ipad i yeni aldım abd den.
    4.3.3. versiyon yüklüydü.

jailbreak yapmadan önce ssh kaydı mutlaka almalımıyım?
    almasam ne zararı olabilir?

aydınlattığınız için şimdiden teşekkürler.
    quote:

Orijinalden al�nt�: mesenturk

ipad i yeni ald�m abd den.
    4.3.3. versiyon y�kl�yd�.

jailbreak yapmadan �nce ssh kayd� mutlaka almal�m�y�m?
    almasam ne zarar� olabilir?

ayd�nlatt���n�z i�in �imdiden te�ekk�rler.

mutlaka shsh almana gerek yok.. zaten jb yapip cydia girersen otomatikman kendi shsh aliyor... jb yada jbsiz shsh almanda suan icin bir problem yok

• Benim versiyonum 4.3 ve ilk çıktıgında beta jailbreaki yuklemiştim..Şimdi 4.3.3e update edip(4.3.3 ssh'i tinyumbrella ile almıştım) yeni jailbreak yapmak istiyorum..Fakat onceden para verip aldıgım uygulamaları kaybetmek istemiyorum...Biri bana adım adım ne yapmam gerektiğini anlatabilir mi?
  • quote:

Okay, there is a known issue with the Camera Connection Kit and JailbreakMe.

Bu alıntı comex'den

Kamera kiti bende olmadıgından deneyemedim ama anlaşılan , usb harddisk takıp ipadde kullanmaya yarayan bu kitin kullanımında sorun var , bug falan büyük olasılık harddiskleri falan görmüyor , yakında diger ortaya çıkan sorunlarla beraber güncelleme yapabilirler jailbreak için diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

quote:

Okay, there is a known issue with the Camera Connection Kit and JailbreakMe.

Bu alıntı comex'den

Kamera kiti bende olmadıgından deneyemedim ama anlaşılan , usb harddisk takıp ipadde kullanmaya yarayan bu kitin kullanımında sorun var , bug falan büyük olasılık harddiskleri falan görmüyor , yakında diger ortaya çıkan sorunlarla beraber güncelleme yapabilirler jailbreak için diye düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: The Jolly Joker

Ayrıca JB'den sonra, Camera Kit in USB aparatı ile USB belleğimi balmaya çalıştım (8GB) herhangi bir şey açılmadı ama daha önce çıkan Çok fazla güç istiyor uyarısı da çıkmadı.
    Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Jolly Joker -- 7 Temmuz 2011; 15:50:04 >

• yourtube 2 mi ? yourtube hd mi? kuracagız
    yourtube 2 kurdum ama nasıl download edılecek bulamadım... yardım
  • installous bir türlü programları göremiyor API error filan diyor neden acaba ?
  • installous da genel bir sorun var.. kimsede duzgun çalışmıyor anlaşılan. şu anda bende de gormuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahbazpower42

quote:

ipad elma da takili kaldi. full force yukledim cydia dan. Bi uygulamayi net olmasi icin retina yaptim, uygulama ile ugrasirken, simsiyah ekranda kaldi. Restart attim actim suan elma da takili ne yapmam lazim sizce :(

bendede aynı sorun var 4.3.3 indirip restore edeceğim o zaman düzeliyormuş sanırım.

Evet hallettim hocam ben, sen ne yaptın. 25-30 dakika da bitti. Pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

installous da genel bir sorun var.. kimsede duzgun çalışmıyor anlaşılan. şu anda bende de gormuyor

Hocam sabah iPad i restore ettim, jb yaptım. installous tan 4GB oyun, uygulama vs indirdim. Yoğunluk var. :D

Saat 14.00 gibi bağlantı acayip kötüydü bende çıktım, suan durum nedir bilmiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ender

installous da genel bir sorun var.. kimsede duzgun çalışmıyor anlaşılan. şu anda bende de gormuyor

Hocam sabah iPad i restore ettim, jb yaptım. installous tan 4GB oyun, uygulama vs indirdim. Yoğunluk var. :D

Saat 14.00 gibi bağlantı acayip kötüydü bende çıktım, suan durum nedir bilmiyorum.

Dün gece 2den sonra su gibiydi, tık tık tık
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.