Şimdi Ara

4.3.3 jailbreak, ipad 2 dahil olmak üzere--Ilk mesajı okuyunuz-- (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.062
Cevap
1
Favori
40.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Bende bastim ama fazla mi bastim ne. Dfu mod da mi diyorlar ne suan o modda ipad itunes mi gerekli yine

Hocam dfu modu servis modudur. Çıkmak için 10 saniye boyunca home ve power tuşlarına basınız. iTunes ihtiyacı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Jolly Joker

@myfranco
    Dediğin oldu hocam Cydia'yı biraz kurcalayınca çözdğm işi
    Ama birde şu search ve source daki uygulamaların ne olduğunu nekadar sağlam olduğunu çözebilsem

Bide SHSH kaydı nedir yapmadım ben bişey yada yaptıysamda haberim yok. Bir porblem çıkartırmı? iTunes'a bağladığımda iPad otomatikman backup falan yapıyor bir tehlikesi varmı JB li iken?

SHSH kaydı, mevcut surumunuzu downgrade yapmanızı saglar. Almak için Cydia ilk açıldığında size sorar, Make my life easier seçeneğini secerseniz ekranda TSS request yazar, birkaç gün sonra gelir SHSHniz. Tinyumbrella programı shsh kaydınızı gösterir. Hayır asla sorun olmaz ancak authorize yapmadıysanız installous veya appcake den indirdiğiniz uygulamalar sync yapılırken silinir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• JB yi yaptım, önceden satın aldığım programları açabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

JB yi yaptım, önceden satın aldığım programları açabiliyorum.

Sanırım sorun yaşayan arkadas AppSync yüklememiş.
  • İnstallous ta halen bir sorun var sol taraftaki menüler boş geliyor
  • Sol taraftaki menülerden kasıt Categories ise:
    Categories altındaki All Aplications-Books-Busines-.....Weather başlıkları gözükmüyorsa bu yazacaklarımı dikkate almayın. Bu ana başlıklardan, mesela Books'a tıklandığında, programların gözükmemesiyse sorun yukarıdaki 3 seçenekten birine tıklayınca (Apps&Updates / Apps / Popularity) aşağıda programlar görünür hale geliyor. Sabahın köründe umarım yanlış anlamamışımdır sizi : )
  • Sol ūstteki ipad yazisini fakecarrier ile degistirebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Sol taraftaki menülerden kasıt Categories ise:
    Categories altındaki All Aplications-Books-Busines-.....Weather başlıkları gözükmüyorsa bu yazacaklarımı dikkate almayın. Bu ana başlıklardan, mesela Books'a tıklandığında, programların gözükmemesiyse sorun yukarıdaki 3 seçenekten birine tıklayınca (Apps&Updates / Apps / Popularity) aşağıda programlar görünür hale geliyor. Sabahın köründe umarım yanlış anlamamışımdır sizi : )

Efet ikinci dediğiniz sekilde oluyor ama neden böyle
  • quote:

iPad2 klavyeyi değiştirmek için bir uygulama biliyormusunuz???

Klavye nasil F klavyeye donusturulur bilen var mi acaba?
  • bu jb hastalık yav işi gücü bıraktık bunula uğraşıyoruz
  • api error hatası için :

1-appsynch kaldır

2-installous kaldır

3- cihaza restart

4- ÖNCE appsynch SONRA installous u kur

5-appstore a git ücretsiz bir uygulama yükle(sonra istersen bunu kaldır)

6-bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlion70

quote:

@myfranco
    Dediğin oldu hocam Cydia'yı biraz kurcalayınca çözdğm işi
    Ama birde şu search ve source daki uygulamaların ne olduğunu nekadar sağlam olduğunu çözebilsem

Bide SHSH kaydı nedir yapmadım ben bişey yada yaptıysamda haberim yok. Bir porblem çıkartırmı? iTunes'a bağladığımda iPad otomatikman backup falan yapıyor bir tehlikesi varmı JB li iken?

SHSH kaydı, mevcut surumunuzu downgrade yapmanızı saglar. Almak için Cydia ilk açıldığında size sorar, Make my life easier seçeneğini secerseniz ekranda TSS request yazar, birkaç gün sonra gelir SHSHniz. Tinyumbrella programı shsh kaydınızı gösterir. Hayır asla sorun olmaz ancak authorize yapmadıysanız installous veya appcake den indirdiğiniz uygulamalar sync yapılırken silinir.

iTunes bağlandığında yüklediklerime silindi. Authorise nasıl yapılacak. Şimdiden teşekkürler

• en fazla 5 tane bilgisayara authorize (yetkilendirme) yapılabiliyor

1-cihazı bağla

2-itunes i aç

3-store >> authorize
  • Cydia yada installous ile yüklediğimiz uygulamaların güncellemelerini applstore dan yapamıyorum satin al seçeneği çıkıyor var mı bir çözüm yolu?
  • installous un da kendi update bölümü var
  • quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

installous un da kendi update bölümü var

Biliyorum da orada update ler gözükmüyor applestore update uyarısı veriyor.
  • quote:

api error hatası için :

1-appsynch kaldır

2-installous kaldır

3- cihaza restart

4- ÖNCE appsynch SONRA installous u kur

5-appstore a git ücretsiz bir uygulama yükle(sonra istersen bunu kaldır)

6-bitti

Dediginizi yaptim fakat zaman zaman ayni hata devam ediyor. Sanirim bu installous bilgileri bir serverdan cekiyordur. Burada bir problem yada yavaslik var gibi geldi bana zira bazen api error forbidden hatasinida aliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

installous un da kendi update bölümü var

Biliyorum da orada update ler gözükmüyor applestore update uyarısı veriyor.

Cunku update li versiyonu henuz installousa gelmemistir. Crackli uygulamalari app store dan guncelleme sansinz yok
  • quote:

Cydia yada installous ile yüklediğimiz uygulamaların güncellemelerini applstore dan yapamıyorum satin al seçeneği çıkıyor var mı bir çözüm yolu?

İnstallousta seçenekler kısmında " iTunes" ile esitle seçeneğini aktif hale getirirsen appstoreden update yapabiliyorsun yüklediğin programlara. Tabi bunu sakıncası var mı bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_in_black

quote:

Cydia yada installous ile yüklediğimiz uygulamaların güncellemelerini applstore dan yapamıyorum satin al seçeneği çıkıyor var mı bir çözüm yolu?

İnstallousta seçenekler kısmında " iTunes" ile esitle seçeneğini aktif hale getirirsen appstoreden update yapabiliyorsun yüklediğin programlara. Tabi bunu sakıncası var mı bilmiyorum.

Öyle değil maalesef. Installoustan çekilen uygulamalar yine installous üzerinden update yapılır. Appstore update olduğunu görse bile, güncelleme sırasında hata verecektir.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.