Şimdi Ara

Plakalık takmadan sadece plakayı yapıştırsak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakında sıfır araç alıcam. Plakalık takmak istemiyorum. Plakayı yapıştırırsam ilerde bir sorun yaşar mıyım? Ne kadar güvenebilirim?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPlayer00 -- 22 Haziran 2011; 19:50:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Biperva_

Hiçbir sorun yaşamazsınız hocam. Silikonla yapıştır bir daha çıkmaz, taş gibi olur.
    Hocam iyide bi arabayı alsaydın önce sen dereyi görmeden paçaları sıvamışsın.

Citröen C5 1.6 e-HDİ 112 HP SPORT MCP Black
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Araba hazır sadece bu ayın bitmesini istiyırum. İki kere Bandrol ödememek için

Alıntıları Göster
    Güzel olur çift taraflı bant + silikon sorunda yaşamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biperva_

Hiçbir sorun yaşamazsınız hocam. Silikonla yapıştır bir daha çıkmaz, taş gibi olur.
    zamanında bende staj yaptıgım yerdeki aracın plakası düşünce yapmıstım. sağlamca yapıstır birşey olmaz

Orijinalden alıntı: DarkPlayer00

quote:

Araba hazır sadece bu ayın bitmesini istiyırum. İki kere Bandrol ödememek için

Alıntıları Göster
    Benim Accord'da plakalık yok,Passat'ta da yoktu.Silikonla değil,sadece 2 vida ile direk tampona vidalanmış.Daha şık duruyor.Yalnız dikkat edin aracı servise götürdüğünüzde kaşla göz arası plakalığı takıveriyorlar,baştan istemediğinizi belirtin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • plaka olsunda nasıl olursa olsun...

Orijinalden alıntı: yirthan

plaka olsunda nasıl olursa olsun...
    Hocam kendi aracımda uyguladım kısaca anlatayım:

-Plakalıkları ve plakaları çıkarın
    -Plakaların kenarlarındaki siyah çizgileri selülözik tinerle silin (sentetik tinerle çok uğraşırsınız)
    -Sonra dikey şeritler halinde çift taraflı silikon bantı plakanızın arkasına yapışıtırın.
    -Önceki vida yerlerinden plakanızı delin
    -Plakanızı yapıştırıp vidalayıp yapıştırın

Silikon kullananlarda çıkarmak çok zor oluyor ve çıkarken boyaya zarar veriyor böylesi daha sağlıklı diye okumuştum ben böyle yaptım takdir sizindir. Unutmamanız gereken nokta tiner aracınızın boyasına değmesin ve bantları dikey yapıştırın ki su tutmasın.

Aracınız şimdiden hayırlı olsun kolay gelsin.
    Sony Vaio VPCF11S1E
  • Otomotiv sektörü ne kadar gelişirse gelişsin şu plaka işine sağlıklı bir çözüm bulunamıyor. Yada benim şansım yok. Evvelki araçlarımda da emanet duruyordu şimdi sıfır araç aldım yine öyle. Sallanıyor, düşmek üzere. Yepyeni arabayı götürüp matkapla uğraşmakta hoş gelmiyor kulağa

Orijinalden alıntı: In absentia

Otomotiv sektörü ne kadar gelişirse gelişsin şu plaka işine sağlıklı bir çözüm bulunamıyor. Yada benim şansım yok. Evvelki araçlarımda da emanet duruyordu şimdi sıfır araç aldım yine öyle. Sallanıyor, düşmek üzere. Yepyeni arabayı götürüp matkapla uğraşmakta hoş gelmiyor kulağa
    Çift taraflı bant + silikonla yapıştır. Plakanın kenarlarındaki siyah şeritleri de selülozik tinerle sil. Vida hiç estetik durmuyor bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Çift taraflı bant + silikonla yapıştır. Plakanın kenarlarındaki siyah şeritleri de selülozik tinerle sil. Vida hiç estetik durmuyor bence..

Alıntıları Göster
    güzel bir plaka yaptır önce. sonra silikona bence hiç gerek yok 3M çift taraflı bantlar var 20kg a kadar taşıyabiliyor metresi onlardan al güzelce yapıştır arkası boşta kalmaz rahat da edersin sıkıntıda yaratmaz ama silikonla nasıl olur bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hmyildiran

güzel bir plaka yaptır önce. sonra silikona bence hiç gerek yok 3M çift taraflı bantlar var 20kg a kadar taşıyabiliyor metresi onlardan al güzelce yapıştır arkası boşta kalmaz rahat da edersin sıkıntıda yaratmaz ama silikonla nasıl olur bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    plakanın yapışacağı yere folyo çekip sonra silikon bant vs ile yapıştırırsanız sökmeniz gerekirse kolay sökülür.

Orijinalden alıntı: OzzY®

plakanın yapışacağı yere folyo çekip sonra silikon bant vs ile yapıştırırsanız sökmeniz gerekirse kolay sökülür.

Alıntıları Göster
    Farklı bir öneride bulunayım. Plaka vidası denilen vidalardan alın, hem kafanız rahat olur hemde çok göze batmayan bir görüntüsü olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

Farklı bir öneride bulunayım. Plaka vidası denilen vidalardan alın, hem kafanız rahat olur hemde çok göze batmayan bir görüntüsü olur.

Benim Accord'da bu vidalardan var,görüntü olarak hiçbir sorun teşkil etmiyor,sökmesi de takması da oldukça kolay..

Orijinalden alıntı: dranov

quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

Benim Accord'da bu vidalardan var,görüntü olarak hiçbir sorun teşkil etmiyor,sökmesi de takması da oldukça kolay..

oto yedek parçacılarda mı bulunur hocam bu vidalar? ne kadardır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Niyet 0070

Evet yedek parçacılarda bulunur,1-2 lira birşeydir..

Orijinalden alıntı: dranov

quote:

Evet yedek parçacılarda bulunur,1-2 lira birşeydir..

Alıntıları Göster
    hiç delme, siyah silikonla yapıştır gitsin. Ama kaza falan yaparsan plakanın kırılmasını göz önüne al :)

Orijinalden alıntı: mrtem

hiç delme, siyah silikonla yapıştır gitsin. Ama kaza falan yaparsan plakanın kırılmasını göz önüne al :)

Alıntıları Göster
    @dranov

teşekkürler

@dranov

teşekkürler

Rica ederim..

Bana göre taponda açılan iki küçük delik,yapışan silikondan daha iyidir.En azından o delikler plaka yokken silikon artığı gibi kötü bir görüntü oluşturmayacaktır..Olaki plakayı çıkarmak istediğinizde silikonun çıkmsı güç olacak,plakanın eğilme ve kırılma riski oluşacaktır.Ben şahsen silikona kesinlikle karşıyım..
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.