Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
261.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlau bir sorum olacak benim telefon yurt dışından alındı pasaporta kayıt yaptırıldı canavar gibi çalışıyor. Herşey iyi güzel ama ben telefonuma cepkask yada sigorta yaptırmak istiyorum. Acaba bu benim telefona olabilir mi. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar kaç liraya kaç yıl sigorta kask yaptirabilirim bu sigorta hangi durumlarda geçerli olur gibi bilgileri bilen arkadaşlar bizimle paylaşabilir mi acaba. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturası var mı senin adına ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21indeyim

Arkadaşlau bir sorum olacak benim telefon yurt dışından alındı pasaporta kayıt yaptırıldı canavar gibi çalışıyor. Herşey iyi güzel ama ben telefonuma cepkask yada sigorta yaptırmak istiyorum. Acaba bu benim telefona olabilir mi. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar kaç liraya kaç yıl sigorta kask yaptirabilirim bu sigorta hangi durumlarda geçerli olur gibi bilgileri bilen arkadaşlar bizimle paylaşabilir mi acaba. Şimdiden teşekkürler.

CepKask'ı arayıp bilgi alabilirsin.. Alırsan eğer burayı da bilgilendirirsen seviniriz
  • arkadaşlar cepkask olayını araştırdım çeşitli forum sitelerini dikkatlice inceledim ve kendimce çıkardığım sonuç ise : eğer biri size efendim telefonunuzu sigortalayalım yada cepkask yaptıralım gibi bir öneride bulunursa o mekandan hızla koşarak uzaklaşın . okuduğum yorumlarda cep kaskın yurt dışından alınan telefonlarada yapılabileceği sadece faturasının olması gerektiği yazıyordu ama şahsen ben telefonu bozulupta cepkask tan sorunsuz bir şekilde yaptırıp geri alan duymadım okumadım. telefonun düşmelere karşı sigortalı olduğu durumda düşmeden dolayı tamir isteyen bir müşteri şu cevap gelmiş : telefonu dikkatsizliğinizden dolayı düşürdüğünüz için tamir edemiyoruz demişler yahu arkadaş bir telefon dikkat edilerek düşermi yav sonuç olarak ben bu gibi milletin kanını emen kan emicilere paramı katırmayacağım için cepkask yaptırmaktan vazgeçtim...... şu verdiğim linkteki şikayetleri okuyarak sizde vazgeçebilirsiniz :http://www.sikayetvar.com/firma/detay/cepkask
    bütün arkadaşları cepkask yaptırmamaya parasını kaptırmamaya davet ediyorum kendinize iyi bakın esen kalın efendim ... ... ...

• Telefonda kronometre var mıydı ben bulamadım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: uraltay

quote:

Orijinalden alıntı: bozkurtlu85

quote:

Orijinalden alıntı: uraltay

Sennheiser CX 200 Street II e bay üzerinden ücretsiz kargo 25-30 dolara alınabiliyor.

Hocam ordan hiç alışveriş yapmadım.nasıl yapılır bi de.linkini verirsen sevinirim.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=Sennheiser+CX+200+Street+II&_sacat=0&_odkw=Sennheiser+CX+200+Street+II&_osacat=0&_from=R40

e bay bizim gittigidiyor un ingilizce versiyonu. mantığı aynı yani. buradan alışveriş yapabilmek için bir paypal hesabı açmanız lazım. paypal uluslarasası para akışı sağlayan bir sistem. alttaki linkten nasıl alabileceğinize bakabilirsiniz.
    https://www.paypal.com/tr/cgi-bin/marketingweb?cmd=xpt/Marketing/general/NewConsumerWorks-outside&nav=0.1.0&kw=+paypal++nas%C4%B1l&mpch=ads&mplx=3484-139306-12439-5

e bay alışverişlerinde feedback i yüksek satıcılardan ürün almanız tavsiye edilir. free shipping yazan ürünler ücretsiz kargolu ürünler ama hangi ülkelere kargo ettiğine de bakmanız lazım. türkiyeye göndermeyenler de var. ayrıca kargo takibini, sorunları felan takip etmeniz de lazım. belki küçük bir tıklama kadar bir şey sizden isterler, farketmezseniz kargo bekler durur. bunun için bu tür alışverişleri mutlaka ingilizce bilen birisiyle yapmanız mantıklı olacak. tam olarak bilmiyorum ama sanırım 200 dolara kadar olan alışverişler için gümrük vergisi vs. gerekmiyor. artı vergi ödemiyorsunuz yani.

ingilizce bilmiyorsanız denemenizi tavsiye etmem. ya da miktarı küçük ürünlerle bir kaç alış veriş yaparak tecrübe kazanın. ürünler takriben 2 haftada elinize ulaşıyor. umarım yardımcı olabilmişimdir.

eBay'den kulaklık, hafıza kartı, USB bellek falan almanızı tavsiye etmem. Uzakdoğulu satıcıların hemen hemen hepsi sahte ürünler satmakta. Özellikle Çin, Hong Kong, Singapur, Tayvan ve büyük oranda Kore'den gönderilen ürünler sahte. Feedback'inin yüksek olması mühim değil. Bu tür ürünleri mümkün Amerikan ve Avrupalı satıcılardan almaya bakın.

Gümrük sınırı 75 Euro - 100 Dolar'dır. Satıcıya ürünün bedelini düşük yazmasını söyleyin mutlaka ve "gift" yani hediye olarak göndermesini söyleyin. İşinizi garantiye alın.

• Xperia Ray ariyorum arkadaslar Teklifleriniz PMden... Gercekten cok güzel bir cihaz bende almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: infected

- Vatanda indirimle 860 a almıştım 1 ay olmadı..
    Ürüne sert silikon kılıf aldım, 1 tane de Ekran koruyucu sticker film verdiler, yapıştırıp denk getirene kadar canım çıktı.. Doğru düzgün yapamadım, bir kaç yerinde toz parçacığı kalmış.. Bu arada flu bir görünüş oluşturuyor, parmak izi falan yapmıyor ama dokunurken parmaklarım kaymıyor..

bitane de Xperia Neo V var hanımda .. içinden kendi koruyucusu çıkmıştı. Onu güzelce yaptım, şeffaf yumuşak ve parlak..

- Bu arada bende kendi üzerinde var olduğunu sanıyordum, sizden okuyunca yapıştırdığım salak şeyi attım :D

ebay 'dan sticker siparişi vermiştim 1$ kargo dahil 3 tane, 20 gün sonunda elime ulaştı.. Bide bunu deneyim dedim , yapıştırdım..

Çok memnun kaldım.. Dandiklerden değil, kendi üstündeki kadar kaygan.. Beğendim tavsiye ederim. Aldığım adres
    3x Clear LCD Screen Protector Guard Cover for Sony Ericsson Xperia Ray ST18i

• ARKADAŞLAR ÖNCELİKLİ ŞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM, BEN İLK KEZ AKILLI BİR TELEFON VE AKILLI OLMAKLA BİRLİKTE ANDROİD İŞLETİM SİSTEMLİ BİR TELEFON KULLANIYORUM. BAHSETTİĞİM HUSUSLAR NE KADAR FAYDALI OLUR BİLMİYORUM AMA DİLİMİN DÖNDÜĞÜ KADAR BİLDİKLERİMİ AKTARACAĞIM. ÖZELLİKLE BU SİSTEMİ BİLEN ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM VE XPERİA RAY'I POPÜLER GÖRMEK İSTİYORUM. SAYGILARLA...

arkadaşlar kimse xperia ray de kullandığı proğramlar, kullanım deneyimleri ile ilgili yorum yapmıyor. Telefon güzel geliştirme neredeyse sıfır.
    Ben bir kaç husustan bahsetmek istiyorum;

1-4.0.2.A.0.62 derleme numaralı güncellemesi ile ekran kilidi konulduğunda telefonun orta kısmında oluşan parlak çizgi kayboluyor, dokunmatiğin hassasiyeti artıyor.

2-Kötü bir özelik diye söylemiyorum ama bu telefonda biraz elektrik var, yani bazen elinize aldığınızda elektrik hisseiyorsunuz.

Lütfen telefonda kulandığınız proğramları, proğramların nasıl kullanıldığını ve yorumlarınızı paylaşın.

Teşekkürler.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrky -- 6 Mart 2012; 23:56:20 >

• Tavsiye ettiğim proğramlar;
    1-Flashlight(Intellectual Flame Co., Ltd.); bu uygulama telefondaki flaşı el feneri olarak kullanmanızı sağlar, android markete girip yükleyebilirsiniz, güncellemesi var fakat ben güncellemedim, bu nedenle güncelleme ile ilgili bir yorumum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrky -- 7 Mart 2012; 1:40:32 >
  • 2-Dolphin Browser Mini; gerçekten güzel ve hızlı bir browser, bir de Türkçe olsa ne iyi olurdu. Ayrıca Dolphin Browser HD var, fakat bunu denemedim.

3-Ben ayrıca mobil internet bağlantısında az veri harcadığı belirtildiği için opera miniyi de kurdum. Dolphin mininin böyle bir avantajı varmı bilmiyorum.
  • 4-Mx video player; telefonda filimleri oynatmaya yarayan düzgün bir proğram yok. Fakat bu proğram bu konuda çok iyi. Ben denedim, ayrıca Türkçe. (http://forum.donanimhaber.com/m_56312734/tm.htm-buradan alıntı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrky -- 6 Mart 2012; 23:20:57 >
  • 5-ES File Explorer; markette bu şekilde yazılı, telefonda sd kartın içinde yüklü olan şeleri görebileceğiniz bir uygulama yok. Bu proğram öncelikle bunu sağlıyor, ayrıca yüklenen proğramları kaldırmak için kullanılabiliyor, diğer özelliklerini de araştırabilirsiniz. Bir de proğramı yükledikten sonra hemen güncelleyin. Çünkü proğram güncellendikten sonra Türkçe oluyor. (http://forum.donanimhaber.com/m_56312734/tm.htm-Buradan alıntı)
  • 6- Telefonda yüklü gelen wısepılot isimli bir navigasyon uygulaması var, bence bu uygulama bir işe yaramaz, bu uygulamayı kaldırın. Navigasyon uygulaması konusunda araştırma yapıyorum, bu konuda proğram kullanan varsa kullandığı proğramı paylaşması iyi olur.

Ayrıca Turkcell uygulamalarının nasıl silineceğini bilen varsa yardımcı olması çok iyi olur.
  • Üst üste bu kadar kısa aralıklarla mesaj atılması forum kurallarına aykırı.

Sonra ben niye ceza aldım demeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrky

6- Telefonda yüklü gelen wısepılot isimli bir navigasyon uygulaması var, bence bu uygulama bir işe yaramaz, bu uygulamayı kaldırın. Navigasyon uygulaması konusunda araştırma yapıyorum, bu konuda proğram kullanan varsa kullandığı proğramı paylaşması iyi olur.

Ayrıca Turkcell uygulamalarının nasıl silineceğini bilen varsa yardımcı olması çok iyi olur.

hide it pro ( resim video mesaj belge müzik ses.. akılınıza ne geliyorsa şifreleyen ve gizleyen bir program.
    equalizer : bence her xperia ray de olması gerekir. (orjinal ses kalitesinden memnun olmayanlar için)
    blink : telefonun Led ışığını renkten renge sokan program
    simple note pad: notlarınızı yazabileceğiniz, hatta hatırlatma notu olarak ana ekranda görünmesini istediğiniz notlar oluşturmanıza yarar (bilhassa w810i kullanmış olanlar bilir, notlar bekleme ekranında görüntülenebiliyordu. çok faydasını görmüştüm. )
    tubemate: youtube'dan izlediğiniz videoları, ister video olarak ister mp3 olarak kaydetmenize yarar.
    bu arada el feneri uygulamasının güncellemesini yaptım ama gözle görülür bir fark görmedim. neticede alt tarafı fener, güncellesen ne güncellemesen ne..

benim önerilerim şimdilik bu kadar...

• quote:

tubemate: youtube'dan izlediğiniz videoları, ister video olarak ister mp3 olarak kaydetmenize yarar.

bu uygulama güzelmiş, bilgisayarda böyle bir uygulamayı kullanıyorum, cepte de olması süper.
    bilgilendirme için teşekkürler
  • quote:

6- Telefonda yüklü gelen wısepılot isimli bir navigasyon uygulaması var, bence bu uygulama bir işe yaramaz, bu uygulamayı kaldırın. Navigasyon uygulaması konusunda araştırma yapıyorum, bu konuda proğram kullanan varsa kullandığı proğramı paylaşması iyi olur.

Navigasyon olarak Sygic i tavsiye ederim. Haritalarını da kendi indirebiliyor. Görsel olarak da tatmin edici. Bir de IGO var. Ama IGO'nun haritalarını netten bulup klasörüne atmak gerekiyor. Her iki program da navigasyon için internet bağlantısı gerektirmiyor. Bu da bence en önemli avantaj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunarstrain

quote:

Navigasyon olarak Sygic i tavsiye ederim. Haritalarını da kendi indirebiliyor. Görsel olarak da tatmin edici. Bir de IGO var. Ama IGO'nun haritalarını netten bulup klasörüne atmak gerekiyor. Her iki program da navigasyon için internet bağlantısı gerektirmiyor. Bu da bence en önemli avantaj.

google maps 5.7'de internet gerektirmeden önceden indirdiğiniz haritalar ile navigasyon kullanmaya olanak sağlıyor. Ama harita indirme işi biraz zahmetli

• arkadaşlar xperia ray kullanıyorum kendi film oynatıcısından baska mx player yukledim videoları yuklerken soruyor hangisiyle açılsın die bende kendi oynatıcısıyla açtım ve altındaki bununla aç butonunu tıklaıdm. artık baska playerla açamıyorum. yardım eder misiniz??
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.