Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
261.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ihsancan

quote:

Orijinalden alıntı: Esayar07

quote:

Orijinalden alıntı: ihsancan

Benim Ray in ahize hoparlörü bozulmuştu. Sebep belli değil servis 15 günde geri gönderdi. Anakartı değiştirmişler yazdıklarına göre. Artık yeni imei si var telefonun :)

ahizeyle anakart ne alakaymış

bende anlamdım.sordum teknosa daki görevliye. Ben anlamam dedi. o da güzel.herkes herşeyden anlıyacak diye bir şey yok dimi.

eğer görevi ile ilgili bir konu ise anlamak zorundadir

• Arkaddaşlar selamlar, market uygulaması kayboldu gitti, hiç bir yerde bulamıyorum. garantiye mi göndersek acaba? yoksa başka bir yolu var mıdır?.
    sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neredennereye

Arkaddaşlar selamlar, market uygulaması kayboldu gitti, hiç bir yerde bulamıyorum. garantiye mi göndersek acaba? yoksa başka bir yolu var mıdır?.
    sağolun.

android market isim değiştirdi, google bilmem ne olmuş, yani yerinde duruyordur ama bi şekilde güncellenip isim değiştirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkaddaşlar selamlar, market uygulaması kayboldu gitti, hiç bir yerde bulamıyorum. garantiye mi göndersek acaba? yoksa başka bir yolu var mıdır?.
    sağolun.

Telefonunda güncellenmiştir uygulama. Yeni adı "Google Play"
  • quote:

sağolun.

Yapmayın kardeşlerim :) yazılımsal problem olarak gördüğünüz basit şeyleri hemen garantiyemi yollasak diye sorunca Yanlış Anlama ama gülesim geliyor :) Az araştırmacı olun yada telefonunda değişen simge yada yeni birşeyler görmedinmi hiç? zaten markete tıklar tıklamaz sana bilgi veriyor ve Google Play olarak değiştiğini sitesinde de söylüyor, hayatımız ezberden ibaret... İyiki bi tartışma forumu var yoksa Servislerin Vay Haline :D:D:D
  • Easy Task killer ile bakınca ram kullanımı 280/335 mb görünüyor fakat telefonun çalışan programlar kısmından bakınca 202 mb kullanılan 90 mb boş görünüyor. Normal midir bu tutarsızlık? Ayrıca bu aralar telefonda ufak ufak yavaşlama, kasma gibi durumlar ortaya çıkmaya başladı. Telefonun kullanılabilir hafıza alanı 128 mb. 3-4 günde bir kapatıp açıyorum.
  • Bende nişanlıma almayı düşünüyorum pembe rengini arıyorum. O kadar araştırmadan sonra karar verdim çok şükür.
  • pembe rengi hizlial da çok ucuz bakmadıysan oraya bi bak istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esayar07

pembe rengi hizlial da çok ucuz bakmadıysan oraya bi bak istersen

Esayar07 sağol bilgi için baktım siteye temin edilemiyor diyor.
  • geçen ay ray 1000 lira civarındaydı. Şimdi 800 kusur. 1 ayda bu kadar ucuzlaması artık piyasadan çekilip yerini yeni modellere bırakacak olduğu (mesela u ve p) anlamına mi geliyor? Yani barcelona da tanıtılan modellerin artık yavaş yavaş piyasaya girmeye başlayacağı anlamına mi geliyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

geçen ay ray 1000 lira civarındaydı. Şimdi 800 kusur. 1 ayda bu kadar ucuzlaması artık piyasadan çekilip yerini yeni modellere bırakacak olduğu (mesela u ve p) anlamına mi geliyor? Yani barcelona da tanıtılan modellerin artık yavaş yavaş piyasaya girmeye başlayacağı anlamına mi geliyor ?

elbetteki yeni modeller piyasaya girince eskilerin fiyatı düşecektir,
    ama netten baktım ben bu yeni modellere, ray kadar şık bir telefon yok malesef.
    ray tasarım olarak beni çok cezbediyor.
  • bencede ray tasarım ve performans anlamında iyi bir cihaz. Son zamanlarda fiyatının da düşmesiyle daha tercih edilebilir bir telefon oldu.
  • ray'i alanlar zaten parasına, performansına bakmıyor. en etkili tercih sebebi ebatları, şekli ve şemali, öyle değil mi? en azından ben o yönde tercih ettim ray'i.
  • Telefona herkes hasta oldu özellikle kızlar bayıldı.bendeki beyaz belki ondandır :-) masallah deyin telefonunuza ben 2 3 kere düsürdum ama bise olmadı cok sükûr.
  • telefonun çok hoş bi özelliğini buldum. Belki de tüm androidlerde var bu özellik..

müzik çalar widget'inin renkleri, masaüstü resminin ağırlık renk tonuna göre değişiyor. ufak mufak ama hoşuma gitti bu özellik
  • arkadaslar bır kac sorum olacak ray ın fotgraf ozellıklerıne baktımda yanı bır fotograf cektıkden sonra 72 dpi yazıyor bunu bır program veya baska bır sekılde en azından 300dpi a yukselte bılırmıyız? diger sorum ısehttp://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/livesound-hi-fi-headset/ su lınk dekı kulaklıgı nereden bulabilirim acaba onerisi olan var mı?daha dogrusu7 bu tarz sony urunleri nerelerde satısa sunuluyor...
  • Arkadaşlar telefon harika!

Shadowgun ve Modern Combat 3 ü yükledim bana mısın demiyor :D
  • bende bugün aldım. performansı çok iyi mesaj yazmak sıkıntı olacak sanıyordum ama çok rahat geldi.
  • ICS isteruz.. ICS isteruz...
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.