Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (706. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.077
Cevap
188
Favori
1.341.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 704705706707708
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-22-1-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 19 Ocak 2022; 0:40:45 >
  • mert1907 kullanıcısına yanıt

Pek bir değişiklik yok yeni kartları eklemişler sadece, asıl bomba 22.1.3 olacak gibi RSR yi bekliyorum.

• Suppordle kullanıcısına yanıt

RSR'yi 400/500 serisi kartların desteklemeyeceği söylentileri vardı umarım doğru olmaz da kullanabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı fiyat bandında, 3060Ti'mı 6700XT mi tercih edilmeli?

• furerg kullanıcısına yanıt

3060ti tercih ederdim ben 4K ile işiniz yoksa.

• Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt

Monitörüm 27" 260Hz FreeSync, 4K ile işim yok hocam en fazla AMD VSR açıp 2K da oynuyorum.

Nvidia ile FreeSync açılıyor mu yoksa illa GSync mi gerek?

• furerg kullanıcısına yanıt
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

Hani bilgi 

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Ben bu yöntem ile uzun bir süre hata almadım. Sonra tekrar oldu. En son kayıt defteri üzerinden Windows update üzerinden sürücü güncellemeyi kapattım şuanda bir sıkıntı yok uzun zamandır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

sana demedim zaten işi bitince bir daha yazmayan insanlara uyuz olurum demiş ya sonucu yazarım diye  Bu arada ben o hatadan güç ayarlarından hızlı başlatı kapatarak kurtuldum baya oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Ocak 2022; 6:42:13 >
  • Elimde sapphire 6900 xt nitro + modeli var. Windowsta oyun icin o.c ayarlarinizi paylasabilir misiniz ?

• recep054gs kullanıcısına yanıt

o kartta oc ye gerek mi var hocam :)

• izmirli1713 kullanıcısına yanıt

Daha stabil çalışması için hocam. Diger turlu dalgalanma cok oluyor

• Ya bu FSR denen ayar ara yüz de nerede yada hangi adla geçiyor arkadaşlar? nette aradım hiç bilgi yok nerede olduğuna dair 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 2 Şubat 2022; 2:44:22 >
  • FSR AMD'nin sürücü arayüzünde yok. Destekleyen oyunlar da o oyunların ayarları içerisinde yer alıyor oradan etkinleştiriyorsunuz.

• Sistem ayarlarından donanım yüklemeyi kapatmama rağmem Windows Update inatla eski saçma sapan bir amd driver ı kurup içine ediyor arkadaşlar. Update i durdurmam gerekiyor böylede sistem güncel olamıyor. Ne yapabilirim.

• mert1907 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler dün ne aradım ayar var diye ya   fs22 oyuna gelmiş ama seçeneklerden performansı seçince daha berbat oluyor gerçi fs22 sorunlu o ayrı tabi 

Hocam Merhabalar

Kayıt defteri, grup yönetimi ve Windows ayarlarından ayrıca kapatmanız lazım. Bu durumda bir daha sıkıntı olmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

önce redeonu kaldır sonra aygıt yöneticisinden ekran kartının tüm sürücülerini kaldır interneti kapat pc yi yeniden başlat açılınca deve gibi görünür o halde interneti açmadan redeonu yükle bir daha eskiyi yüklememesi lazım. Not: Redeonu AMD Cleanup Utility ile kaldırırsan daha temiz olur 

• 22.2.1 gelmiş.

https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-22-2-1

• 
Sayfa: önceki 704705706707708
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.