Bildirim
[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (420. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
ben niye alıyorum bu hatayı o zaman nedeni ne acaba -
kullanmıyorum deyince bende kapatılıyor sanıp heveslenmiştim neyse
-
valla bilemem senin gibi sorunu olanda var baya farklı markalarda. eski sürümlerde yapmıyorsa onları dene -
Hocam o fanlar pleksiye mi takılı anlamadım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nzxt Aer rgb 120 mm ve 140 mm fan olarak videolarına bak derim.quote:
Orijinalden alıntı: bblokee
Hocam o fanlar pleksiye mi takılı anlamadım? -
Kasanın içinde çakmağın ne işi var ya -
Vega arada yakıyor bitanequote:
Orijinalden alıntı: The-Undertaker
Kasanın içinde çakmağın ne işi var ya -
Ger even oyununda ekran kararması ve wattman hatası devam ediyor.
Wattman hatası alanların işlemcisi amd mi pci bus sürücüsüyle alakalı birşeyler okumuştumda. -
evet benim 2 sistemde amd biri ryzen 1800x bunda rx 580 takılı güç ayarlarından hızlı başlatı kapayınca hata falan yok. diğer eski sistemde işlemci Amd Phenom II X4 965 olanda r7 250x takılı onda hata kalmadı son sürücüyle. ama ben bu hatayı alan intel olanda okudum. okuduğunu paylaşırsan faydalı olabilirde yıllardır bu hatayı ilk kez gördüm yani son 3 sürücüde amd ile ilgili olsa daha öncede olurduquote:
Orijinalden alıntı: Starborn
Wattman hatası alanların işlemcisi amd mi pci bus sürücüsüyle alakalı birşeyler okumuştumda. -
Yok hocam fanları biliyorum da içteki yana bakan fanlar nereye takılı onu anlamadım
Hocam kullandığın driver gayet stabil yenisinde wattman sorunu bir sürü çözüm denedim. Aynı sorun devam ediyor. TEkrar 18.2.2 ye döndüm.quote:
Orijinalden alıntı: The-Undertaker
En son çıkan sürücüyü kurup deneyen var mı özellikle oyunlarda ? Şuan için en iyisi 18.12.2 sürümü ama merak ettim son sürücüyü. Yine aynı tas aynı hamam ise 18.12.2'de kalalım. -
Sıvı soğutmanın radyatörüne
Thermaltake View 71; 4 tarafı temperli kasa da ve bazı yeni modellerinde sağ yan diye tabir edilen yere radyatör takılıyor.quote:
Orijinalden alıntı: bblokee
Yok hocam fanları biliyorum da içteki yana bakan fanlar nereye takılı onu anlamadım
Avantajı ekran kartından yükselen sıcak havanın işlemci ısılarından etkilenmemesi.
Üst tarafa takıldığında işlemci ısısını 10 derece kadar sıcak çalışmasına etki edebiliyor.
Yana takınca bana ekran kartı ve işlemciyi seperasyon yapma şansı tanıyor. -
Amd işlemcili sistemi olanlar eski çipset sürücüsünü yüklemeyi deneyebilir.quote:
Orijinalden alıntı: mito1172
evet benim 2 sistemde amd biri ryzen 1800x bunda rx 580 takılı güç ayarlarından hızlı başlatı kapayınca hata falan yok. diğer eski sistemde işlemci Amd Phenom II X4 965 olanda r7 250x takılı onda hata kalmadı son sürücüyle. ama ben bu hatayı alan intel olanda okudum. okuduğunu paylaşırsan faydalı olabilirde yıllardır bu hatayı ilk kez gördüm yani son 3 sürücüde amd ile ilgili olsa daha öncede olurdu
Alıntıları Göster
https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/x370
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 17 Şubat 2019; 19:20:10 >
-
-
-
Üstadlar bu AMD ULPS nedir ? Regeditten kapatın gereksiz ayar vs diyorlar ne işe yarıyor bu kapatsam bana geri dönüşü ne olur ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X