Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.6.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (420. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.099
Cevap
186
Favori
1.323.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Adrenalin 2019 Edition 19.2.2

Support
    /*AMD Radeon VII
    /*Far Cry New Dawn
    /*Metro Exodus
    /*Sid Meier’s Civilization VI: Gathering Storm
    /*Crackdown 3 Up to 5% performance gains with AMD Radeon™ Software Adrenalin 2019 Edition 19.2.2 on a Radeon™ RX 590

İyileştirmeler
    /*Using the Alt+Tab shortcut out of a fullscreen application or game may be slow or take longer than expected when using a display connected by DisplayPort.
    /*Apply and Discard buttons may not appear in some areas of Radeon Overlay under the Radeon WattMan overclocking tab.
    /*Radeon WattMan may fail to apply memory clock changes on AMD Radeon VII.
    /*AMD Radeon VII may intermittently experience a system hang when attempting to perform a timeout detection and recovery on Windows®7 system configurations.
    /*Radeon WattMan may display the incorrect max fan/temperature values for AMD Radeon VII.
    /*Radeon WattMan may experience issues with changed values failing to save or load when multiple changes are applied at once.
    /*AMD Radeon VII may experience intermittent system stability issues on some X399 motherboards.
    /*Player Unknown’s Battlegrounds may intermittently experience an application crash when changing postprocessing settings.
    /*Radeon Settings may experience an application hang when loading the performance histogram in a game profile through game manager.
    /*Update Notifications may sometimes incorrectly list the currently installed driver as an available upgrade.
    /*Apex Legends™ may intermittently experience line corruption on AMD Radeon VII.

Bilinen Hatalar
    /*Battlefield™ V players may experience character outlines stuck on screen after being revived when the game is set to using DirectX®12 API.
    /*Mouse lag or system slowdown is observed for extended periods of time with two or more displays connected and one display switched off.
    /*FRTC may disappear from the Radeon Settings Global Graphics options on some system configurations when upgrading Radeon Software.
    /*Radeon WattMan clock gauges may sometimes not change or appear incorrect when custom settings have been set on AMD Radeon VII.
    /*Changes made in Radeon WattMan settings via Radeon Overlay may sometimes not save or take effect once Radeon Overlay is closed.
    /*Fan speeds may remain elevated for longer periods than expected when using Tuning Control Auto Overclock in Radeon WattMan on AMD Radeon VII. A workaround is switching fan control to manual mode.
    />
    https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-19-2-2

• Rx570 kullanıyorum. Sistemi yeni dizdim aynı hatayı alıyorum önce sinyal yok diyip ekran gidiyor daha sonra sistemi resetliyorum bazende kendi resetliyor daha sonra 'Beklenmeyen bir sistem arızasından dolayı watman ayarları geri yükledi' hatası 19.2.2 dede devam etmekte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Driverla herkesin sorunu çözüldümü

• Benim de AMD sürücüleri ile ilgili garip bir sorunum var. Daha 18.12.2 sürücüsü yüklü iken gayet de güzel video kaydedebiliyor ve izleyebiyordum. Ardından SSD diskimi değiştirdim, sıfır disk yani, yeni kablo, yeni windows 10 her şey güncel.

Oyun oynarken gram sıkıntı yok ama AMD Relive ya da AMD AMF kullanan herhangi bir oyun kayıt programı ile kaydettiğim videoları izlediğimde kesik kesik gidiyor görüntü. Youtube'da video izlerken, netflix'de bir şey izlerken yağ gibi.

Kaydettiğim oyun videolarında var bir sıkıntı. Monitörüm 72hz Freesync, masaüstü'de 72hz. Oyunlarda 60'a aldım yine aynı. Masaüstünü 60 yaptım yine aynı. Freesync'i kapatıp deniyorum aynı. 18.9.3 sürücüsüne kadar geri gittim yine aynı.

Daha düne kadar 1050ti ile bu sorunların hiç biri yokken dedik RX580 alalım fps'miz artsın. Oyunlar akıyorda, kayıt yaptığım videolar kesik kesik. Bir bulamadım çözümünü...

4790K, 16gb DDR3 1600mhz ram, 240GB sıfır SSD. Sistem bu ama gel gör ki video çekemiyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 15 Şubat 2019; 15:27:34 >

• Bende video kaydediyorum 19.2.2 sürücüsüyle ve sorun yok.

Ayağınıza taş değse amd sürücüsü yaptı diyeceksiniz sisteminizde sorun var.

Yok yok siz nvidia alın cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 15 Şubat 2019; 15:32:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7A1E308D7

Benim de AMD sürücüleri ile ilgili garip bir sorunum var. Daha 18.12.2 sürücüsü yüklü iken gayet de güzel video kaydedebiliyor ve izleyebiyordum. Ardından SSD diskimi değiştirdim, sıfır disk yani, yeni kablo, yeni windows 10 her şey güncel.

Oyun oynarken gram sıkıntı yok ama AMD Relive ya da AMD AMF kullanan herhangi bir oyun kayıt programı ile kaydettiğim videoları izlediğimde kesik kesik gidiyor görüntü. Youtube'da video izlerken, netflix'de bir şey izlerken yağ gibi.

Kaydettiğim oyun videolarında var bir sıkıntı. Monitörüm 72hz Freesync, masaüstü'de 72hz. Oyunlarda 60'a aldım yine aynı. Masaüstünü 60 yaptım yine aynı. Freesync'i kapatıp deniyorum aynı. 18.9.3 sürücüsüne kadar geri gittim yine aynı.

Daha düne kadar 1050ti ile bu sorunların hiç biri yokken dedik RX580 alalım fps'miz artsın. Oyunlar akıyorda, kayıt yaptığım videolar kesik kesik. Bir bulamadım çözümünü...

4790K, 16gb DDR3 1600mhz ram, 240GB sıfır SSD. Sistem bu ama gel gör ki video çekemiyoruz...
    Farklı program ile kayıt aldınız mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur Karadağ

Driverla herkesin sorunu çözüldümü
    bende şuanlık çözüldü eski sistemde r7 250x donma kalmadı önceki sürücülerde donup kalıyordu ve reset ile düzeliyordu bu bitti. diğer rx 580 kartta watman hata uyarısı vardı o yok oldu herkes ddu ya takmış ben amd driver kaldırma programıyla kaldırıp kurdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: The-Undertaker

Farklı program ile kayıt aldınız mı ?

Alıntıları Göster
    Hocam OBS ile senedim aynı, intel quick sync ile çekeyim videoları dedim aynı. OBS'de X264 ile denedim o da sağlıklı çekmiyor. Mirillis Action'da AMD AMF ile olması gerektiği gibi kayıt aldım yine aynı.

Yani hani desek ki diskten dolayı, abi Samsung 850 Evo aldım, Crystal Disk'de sonuçlar son derece iyi. Kablo bile sıfır, işlemci sıcaklığı desen 50-55c. Ekran kartı 62-66c arası.

Bilmiyorum valla AMD'nin codeclerimi sorunlu bir çözemedim.

• Yeni sürücü yüklenince siyah ekran sorununu çözüyormu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 15 Şubat 2019; 15:48:20 >
  • quote:

Hocam OBS ile senedim aynı, intel quick sync ile çekeyim videoları dedim aynı. OBS'de X264 ile denedim o da sağlıklı çekmiyor. Mirillis Action'da AMD AMF ile olması gerektiği gibi kayıt aldım yine aynı.

Yani hani desek ki diskten dolayı, abi Samsung 850 Evo aldım, Crystal Disk'de sonuçlar son derece iyi. Kablo bile sıfır, işlemci sıcaklığı desen 50-55c. Ekran kartı 62-66c arası.

Alıntıları Göster
    iyi de tüm kayıt programları sorunluysa bunun amd kart ile alakası ne çözemedim işlemciden de olabilir ramdende. birde k-lite codeck pack kurup deneyin yada sistem w10 ise onun oyun kayıt özelliği var artık onunla deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Şubat 2019; 15:48:22 >

• Bende hata devam ediyor

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Ben kaldırmadan direk kurdum amd driver programıyla kaldırıp kurma nasıl oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Sapphire mi kart ?
    tüüh tutturamadın yine msı miş kart
  • Benim ekran kartı bölümünden çıkma vaktim geldi artık sokaktaki küçük çocuğun elinde rx kart var amd sürücüsü çalışmıyor diye dolanıyor bilmiyorki kartı anakarta takması gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur Karadağ

Ben kaldırmadan direk kurdum amd driver programıyla kaldırıp kurma nasıl oluyor
    alt linkten AMD Cleanup Utility indir resimlerdekini sırasıyla uygula
    https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601

1.
    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.6.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

2

3

4

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler denicem

• quote:

Alıntıları Göster
    Bir de bandicam ile denermisiniz ?

• rx 570 bu sürücü de aynı malesef. Bugün bf v girdim menü de yine önce dp port no signal yazdı. Sonra yeniden başlattı pc deli etti bu sorun

• Senindemi sorun çözülmedi kardeşim işlemci ve ekran kartı ne sürücün 19.2.2 mi

• 18.12.2 sürücüsünü denediniz mi hiç arkadaşlar ? RX serisinde sorun yaşayanlar
  • 
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.