Şimdi Ara

Hp Pavilion Dv6 60x0ET/ST Dv7 60x0ET/ST Kullancı Kulübü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
3
Favori
28.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

Arkadaşlar benim 6030et notebook umda hdd markası Toshiba gözüküyor sizdeki nedir acaba toshiba hdd üretiyormu eğer üretiyorsa hp nin Toshiba hdd si kullanması ilginç değilmi.

toshiba hdd üretiyor tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisgucuk

quote:

Arkadaşlar benim 6030et notebook umda hdd markası Toshiba gözüküyor sizdeki nedir acaba toshiba hdd üretiyormu eğer üretiyorsa hp nin Toshiba hdd si kullanması ilginç değilmi.

Alıntıları Göster
    hp bildiğim kadarıyla hdd üretmiyor.dışardan bir marka kullanması bence ilginç değil

• quote:

Orijinalden alıntı: folderdash

hp bildiğim kadarıyla hdd üretmiyor.dışardan bir marka kullanması bence ilginç değil

Alıntıları Göster
    Merak edenler için hemen söyliyeyim DV6-6010ET modelinde Hitachi marka 750 GB 5200 Rpm bir harddisk var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImJuNNy

Merak edenler için hemen söyliyeyim DV6-6010ET modelinde Hitachi marka 750 GB 5200 Rpm bir harddisk var.

Alıntıları Göster
    HP Pavilion DV6-6020ST LL046EA modeli dünden beli elimde ama aklıma takılan birşey var.
    Ürün elime geldi ama ne ekranında nede kasanın üstünde jelatin yoktu, daha önce aldıgım samsunglarda jelatin oluyordu üstünde.
    Cpu-z ile anakart modeli B2 görünüyor herkesde böylemi acaba ?
    Kasanın kenarındaki alüminyum çok basit birşey gibi görünüyor elim takılıyor ve emanet gibi duruyor, ürünü hb'den aldım iade etsem mi acaba yoksa evham mı yapyıorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammett

HP Pavilion DV6-6020ST LL046EA modeli dünden beli elimde ama aklıma takılan birşey var.
    Ürün elime geldi ama ne ekranında nede kasanın üstünde jelatin yoktu, daha önce aldıgım samsunglarda jelatin oluyordu üstünde.
    Cpu-z ile anakart modeli B2 görünüyor herkesde böylemi acaba ?
    Kasanın kenarındaki alüminyum çok basit birşey gibi görünüyor elim takılıyor ve emanet gibi duruyor, ürünü hb'den aldım iade etsem mi acaba yoksa evham mı yapyıorum ?

Alıntıları Göster
    ekran jelatin olayına bişey diyemem.. ama chipset için seri numarasına bakman yeterli.. daha öncede söylemiştik.. birde o aleminyum kısım için bazı kişiler aynı yorumu yapmıştı.. farklı kişiler bu konuya yorum yaparsa daha net bilgi sahibi olabilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

ekran jelatin olayına bişey diyemem.. ama chipset için seri numarasına bakman yeterli.. daha öncede söylemiştik.. birde o aleminyum kısım için bazı kişiler aynı yorumu yapmıştı.. farklı kişiler bu konuya yorum yaparsa daha net bilgi sahibi olabilirsin..

Alıntıları Göster
    Normalde bu ürün sıfır olarak geldiginde kasasında jelatini ile gelmiyor mu ? Seri numarası 114 yani bahsedilen 108 serisi ürünlerden degil. Oyun kurmadım ama sistem stabilite testi yaptıgımda işlemci 86 dereceye kadar gördü işlemci max 2.5GHz kadar cıktı normalde 2.9 görmesi gerekmiyor mu %100 yükte iken onuda anlamadım ya. Kullanan arkadaşlar yazıklarım hakkında bir yardımcı olabilirler ise hb'de 8 günlük süre dolmadan geri döneyim. İlginiz için teşekkürler.

• quote:

Normalde bu ürün sıfır olarak geldiginde kasasında jelatini ile gelmiyor mu ? Seri numarası 114 yani bahsedilen 108 serisi ürünlerden degil. Oyun kurmadım ama sistem stabilite testi yaptıgımda işlemci 86 dereceye kadar gördü işlemci max 2.5GHz kadar cıktı normalde 2.9 görmesi gerekmiyor mu %100 yükte iken onuda anlamadım ya. Kullanan arkadaşlar yazıklarım hakkında bir yardımcı olabilirler ise hb'de 8 günlük süre dolmadan geri döneyim. İlginiz için teşekkürler.

Aldığımda bende de jelatin yoktu sadece dışındaki poşet tarzı bişey vardı Bimeksten aldım bende.

Evet işlemci 85-86 hatta 90'ı görüyor ama elin olduğu kısım pek ısınmıyor. Ama henüz daha saatlerce oynayamadım finaller yüzünden. Şöyle bir 7-8 saat oynayınca nasıl olur bilemiyorum.

Dediğin gibi köşelerdeki aliminyumlar birazcık kötü duruyor, sağlamlık hissi vermiyor ama böyle bir makinayı değişmeye değiceğini düşünmüyorum takılmamaya çalış hocam

Güle güle kullanman dileğiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: cembu1991

quote:

Aldığımda bende de jelatin yoktu sadece dışındaki poşet tarzı bişey vardı Bimeksten aldım bende.

Evet işlemci 85-86 hatta 90'ı görüyor ama elin olduğu kısım pek ısınmıyor. Ama henüz daha saatlerce oynayamadım finaller yüzünden. Şöyle bir 7-8 saat oynayınca nasıl olur bilemiyorum.

Dediğin gibi köşelerdeki aliminyumlar birazcık kötü duruyor, sağlamlık hissi vermiyor ama böyle bir makinayı değişmeye değiceğini düşünmüyorum takılmamaya çalış hocam

Güle güle kullanman dileğiyle

Alıntıları Göster
    kimsede jelatin yoksa....
    hp komple kullanılmış satıyo o zaman

• Beyler 1 hafta sonra bende bu modeli almayı düşünüyorum bir Asus n53 maduru olarak :) hemde 2 defa. Haftaya degisim raporunu alicam fakat fiyatı yükselmiş düşmesini bekliycem suanda alinabilicek en uygun yer neresidir?
  • Hocam ben de aynı şekilde 2 defa n53sn maduru olanlardanım :) dv6-6020et'ye geçtim ve çok memnunum. Şu an en uygun hepsiburada gibi gözüküyor, bimeks'te biraz daha pahalı gibiydi sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: UltrAslan MCMV

Beyler 1 hafta sonra bende bu modeli almayı düşünüyorum bir Asus n53 maduru olarak :) hemde 2 defa. Haftaya degisim raporunu alicam fakat fiyatı yükselmiş düşmesini bekliycem suanda alinabilicek en uygun yer neresidir?
  • Tskler. Bakalım degisim raporunu alıyim bu ürünü alicam büyük ihtimal su 2 ayda asusdan çektiğimi hiç bir elektronik üründen cekmemisimdir :) artık performans olayını geçtim hp bu modelini insanlah sorunsuz kullanabilirim artık seninde tecrübeleri e dayanarakdan malum 2 defa iade maduruyuz sen beni daha iyi aarsın bu modeli secicez. Bu arada sana sormak istediğim birsey var ben ilk degisimde hediye ceki alıp yine aynı ürünü almıştım fakat bu sefer nakit olarak istiysem ücreti sen nasıl yaptın çünkü 2 oldu artık istemiyorum diycem nakiti rica ediyim diycem :) ufacık iPhone ekranına mahkum ettiler ya eksik veya yanlış yazi olmuşsa özür bu ekrandan bu kadar oluyo :)
  • quote:

Tskler. Bakalım degisim raporunu alıyim bu ürünü alicam büyük ihtimal su 2 ayda asusdan çektiğimi hiç bir elektronik üründen cekmemisimdir :) artık performans olayını geçtim hp bu modelini insanlah sorunsuz kullanabilirim artık seninde tecrübeleri e dayanarakdan malum 2 defa iade maduruyuz sen beni daha iyi aarsın bu modeli secicez. Bu arada sana sormak istediğim birsey var ben ilk degisimde hediye ceki alıp yine aynı ürünü almıştım fakat bu sefer nakit olarak istiysem ücreti sen nasıl yaptın çünkü 2 oldu artık istemiyorum diycem nakiti rica ediyim diycem :) ufacık iPhone ekranına mahkum ettiler ya eksik veya yanlış yazi olmuşsa özür bu ekrandan bu kadar oluyo :)
    Ürün iadesi için onayda verildi ama üründen ne kadar kıllansamda o kadarda hoşuma gitti şu B2 olayı için yaron Hp teknik servisini bir arayım ikna olursam göndermeyecegim.

• quote:

Ürün iadesi için onayda verildi ama üründen ne kadar kıllansamda o kadarda hoşuma gitti şu B2 olayı için yaron Hp teknik servisini bir arayım ikna olursam göndermeyecegim.

b2 olayı dediğiniz nedir b2 olmadı kanıtlandı zaten?
  • quote:

quote:

b2 olayı dediğiniz nedir b2 olmadı kanıtlandı zaten?

Alıntıları Göster
    belki 100 defa yazdık ama.. bizi sallayan yok anladığım kadarıyla :) eğer bizim yaptığımız açıklamalarla ikna olmayıp teknik servisin aynı açıklamasıyla ikna olacaksanız arayabilirsiniz tabiki.. bthnblby teknik servisi aramıştı ona anlatılanları rica ederseniz size tekrar anlatabilir..

• Cihaz performansından yana herhangi bir sıkıntım yok. Sebebini bilmediğim bir şekilde n53sn'den daha hızlı çalışıyor. 5 gündür hiçbir takılma olmadı cihazda,nitekim n53sn'de arada bir takılmalar olurdu. Ben Bimeks'ten almıştım n53sn'yi tekrar oraya iade ettim hp'yi de ordan aldım hatta üzerine para bile aldım o yüzden değişimde bir sıkıntı olmadı. Fakat Bimeks'e para iadesi konusunu sorduğumda da iade yapabileceklerini söylediler. Ürünü taksitle almıştım ben, yine kredi kartıma geri ödeme yapabileceklerini söylemişlerdi.

quote:

Tskler. Bakalım degisim raporunu alıyim bu ürünü alicam büyük ihtimal su 2 ayda asusdan çektiğimi hiç bir elektronik üründen cekmemisimdir :) artık performans olayını geçtim hp bu modelini insanlah sorunsuz kullanabilirim artık seninde tecrübeleri e dayanarakdan malum 2 defa iade maduruyuz sen beni daha iyi aarsın bu modeli secicez. Bu arada sana sormak istediğim birsey var ben ilk degisimde hediye ceki alıp yine aynı ürünü almıştım fakat bu sefer nakit olarak istiysem ücreti sen nasıl yaptın çünkü 2 oldu artık istemiyorum diycem nakiti rica ediyim diycem :) ufacık iPhone ekranına mahkum ettiler ya eksik veya yanlış yazi olmuşsa özür bu ekrandan bu kadar oluyo :)

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    HP Pavilion dv6-6030et aldım 1.711 TL ye teknosa kampanyasından, beni de ekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nosisukka -- 24 Mayıs 2011; 13:31:56 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Yeni CNC4 videosu upload ettim ilk mesaja ekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snadboy -- 24 Mayıs 2011; 16:02:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: snadboy

Yeni CNC4 videosu upload ettim ilk mesaja ekleyin

Alıntıları Göster
    Ben de bugün Eksenbilgisayardan HP DV6-6020et satın aldım ve bir de 4gb ram ilavesi yaptırdım. Şuan halen gerekli programların kurulumu ile meşgulüm. Bu bile heyecan verici. Beni de listeye ekleyebilirsiniz.

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: AyBuBi

Ben de bugün Eksenbilgisayardan HP DV6-6020et satın aldım ve bir de 4gb ram ilavesi yaptırdım. Şuan halen gerekli programların kurulumu ile meşgulüm. Bu bile heyecan verici. Beni de listeye ekleyebilirsiniz.

Saygılar...

Alıntıları Göster
    bende hp pavilion dv6 6020st sipariş verdim. bugün kargoya verilmek üzere. 2 gün sonra elimde olur. listeye benide ekleyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_metu

bende hp pavilion dv6 6020st sipariş verdim. bugün kargoya verilmek üzere. 2 gün sonra elimde olur. listeye benide ekleyebilirsiniz

Alıntıları Göster
    beni de ekleyebilirsiniz listeye :) ----> DV6-6020ST
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.