Şimdi Ara

Hp Pavilion Dv6 60x0ET/ST Dv7 60x0ET/ST Kullancı Kulübü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
3
Favori
28.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Göndermiyorum bende kullanacagım ekleyin listeye, HP Pavilion DV6-6020ST LL046EA Birde Dirt 3 oyunu çıkmış ki söyleyecek söz bulamıyorum.
  • arkadaşlar hepsiburadadan almış olduğum HP Pavilion DV6-6020ST sistemde bir gündür çıkışa hazır olarak bekliyor. neden kargoya verilmedi diye sorduğumda bana alttaki mesajı gönderdiler. ürünün kargoya verilip verilmediğini nasıl öğrenebilirim? nekedar sürede ürün bana ulaşır? kargo çıkışını yapan firmanın mail adresi yada telefoonu bilen varmı? size böyle bir mesaj gelmişmiydi?

"Siparişinizin kargo çıkışı bizim tarafımızdan yapılmadığı için sitemizden kargo takip bilgilerine ulaşılamamaktadır. Bu sebeple sitemizde siparişiniz bir süre daha tedarik sürecinde görünecektir. Ürünlerin faturası kesilip adresinize gönderildikten sonra siparişinizi ?gönderildi? olarak görebilirsiniz. Bu Ürünlerin çıkışı direk firmasından yapıldığı için faturaları ürün teslimatından itibaren ortalama 3 hafta içersinde firmamız tarafından posta ile gönderilmektedir."

• 6020st Hepsiburada.com dan ptesi elime geçti. ürün sıfır, açıkçası endişe etmiştim bazı jelatini yok vb mesajlardan dolayı. sorunsuz elime geçti, üründen oldukça memnunum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzerchE

6020st Hepsiburada.com dan ptesi elime geçti. ürün sıfır, açıkçası endişe etmiştim bazı jelatini yok vb mesajlardan dolayı. sorunsuz elime geçti, üründen oldukça memnunum...

hayırlı olsun güle güle eskitin
  • Beyler ben hafta sonu ürünü almaya güdüden fakat suanda en uygun nerden bulabilirim ben pc depodan almayı düşünüyorum galiba onların yeri üsküdar kisikli tarafında yerindende alabiliyomuyuz acaba? Yafa sitesinden daha önce sorunsuz alan varmı en ucuz orda gibi gozukuyor
  • bugün kargoya verilmiş aldığım ürün. cumaya elimde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltrAslan MCMV

Beyler ben hafta sonu ürünü almaya güdüden fakat suanda en uygun nerden bulabilirim ben pc depodan almayı düşünüyorum galiba onların yeri üsküdar kisikli tarafında yerindende alabiliyomuyuz acaba? Yafa sitesinden daha önce sorunsuz alan varmı en ucuz orda gibi gozukuyor

hocam sadecenotebook.com da 1780 lira gibi bişeydi.. onlarında yeri üsküdarda.
  • Ewy runo internetten alsak kaç günde geliyor malum hafta sonuna denk gelirsek beklemeyelim. Bu arada fiyatı 1600 lerden yukarı çıktı sizce biraz beklemelimiyim yoksa fiyat inişi uzunca bir süre gerçekleşmezmi?
  • quote:

Ewy runo internetten alsak kaç günde geliyor malum hafta sonuna denk gelirsek beklemeyelim. Bu arada fiyatı 1600 lerden yukarı çıktı sizce biraz beklemelimiyim yoksa fiyat inişi uzunca bir süre gerçekleşmezmi?

hocam bn benim laptobuda oradan aldım.. akşam 5 e kadar ödemeyi yapın o gün kargoya veriyorlar yarın elinde.. arayıp bilgi alabilirsiniz yada sitesindeki online destek kısmından aksam 6 ya kadar hafta içi. cumarteside 2 ye kadar açıklar.. çok ilgililer.. sattıkları ürünün arkasında bi yer. ben alırken hizmetten memnun kaldım :D hatta 2 kere aldım değişimde bile kolaylık sağladılar aradılar bilgilendirdiler filan.

edit: mayıs ayı gibi hp nin bu serisi sadecenotebook.com da stoklara girdi ve hiç zam yada indirip yapmadılar sürekli sabit fiyatla gittiler. dolar bazından. doların hareketine göre 5-10 tl inip çıktı o kadr

kısacası hocam yarın sipariş ver cuma günü elinde. ama siz gine arayıp sorun ne zaman elimde olur bugun sipariş versem diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runo15 -- 25 Mayıs 2011; 18:24:26 >

• Yarın o taraflarda isim var bizzat gidip yerinde satış oluyor ise alicam ama pc deponunda söyle bir avantajı var 15 koşulsuz iade alıyorlar burda o tarz bisi mevcutmu? Yada normal prosedür olarak 7 is gunü koşulsuz iade netten alımlarda?
  • quote:

Yarın o taraflarda isim var bizzat gidip yerinde satış oluyor ise alicam ama pc deponunda söyle bir avantajı var 15 koşulsuz iade alıyorlar burda o tarz bisi mevcutmu? Yada normal prosedür olarak 7 is gunü koşulsuz iade netten alımlarda?

netten alım şart değil 7 gün içinde herhangi bir teknık sorunda geri iade veya değişim yapıyorlar ama mağdem işiniz vr o taraflarda. bizzat konuşmanız daha iyi olacaktır..
  • Sorun çıkarsa degisim oluyor fakat netten alındığında 7 gün icinde keyfi iade şansımızda var beğenmedim denip iade verebiliyorsunuz. Hp süper ama su ısı olayına birde kendim bakmam lazım çünkü eski kasalarını çok kullandım fazla isiniyorlardi
  • quote:

Sorun çıkarsa degisim oluyor fakat netten alındığında 7 gün icinde keyfi iade şansımızda var beğenmedim denip iade verebiliyorsunuz. Hp süper ama su ısı olayına birde kendim bakmam lazım çünkü eski kasalarını çok kullandım fazla isiniyorlardi

hocam aynı kasanın 6770m ekran kartlı i5 2410qm işlemcili modelini elektrowordde inceledim sakaryada.. oturum açılmamış moddaydı. şifre vardı. elemandan şifreyi girmesini istedim. ve biraz kurcaladım sesi güzel önden tiz alttan tok sesler geliyor.. fakat ısınma olayına gelirsek ben daha yeni açtırdım laptobu. oturum kapatma modunda bekliyordu hiç bir işlem yapmıyordu ama sol hava çıkışı ısınmıştı. hatta bu ısı stand üzerinede yansımış. stantın o kısmı sıcaktı.. toucped sol yanı ve sağ yanı arasında ısı farkı bariz belli oluyordu sağ taraf serin di ama sol taraf normal denilebilcek sıcaklıktaydı.. yanlızda kafama takılan. i5 modeli birde. i7 de değil.. daha sadece oturum açmaya hazır modda beklerken. işlem yapılmamıs bişe olmamış.. o durumda bile böle ısınması asustan biraz daha fazla ısındı anlamına geliyor. yani benim ilk izlenimim o oldu.. kullananlar tabi daha iyi bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runo15 -- 25 Mayıs 2011; 19:56:37 >

• @runo15 hocam i7 olan modeli var kullanıyorum zaten. Sistemi 30Dk kadar full yükte aida64 ile yüke bindirdim ve işlemci 90 dereceye kadar cıktı tabi bu işlemi bellekler, hdd ve işlemciye hepsine bir tam yük bindirerek yaptım sadece sol taraftan sıcak hava geliyor ki muhtemelen işlemcinin oldugu yer orasıdır, ama elimi koydugum yer mouse pad'in oldugu yer normaldi sıcak degildi yani. programı kapatıgımda hemen sıcaklık degerlerinin düştügünü gördüm bence fena bir bilgisayar degil bugun dirt 3 kurup bir deneyecegim performansını şimdilik yüklü gelen W7 Home ultimate ile kullanıyorum ama işletim sistemi bana biraz hantal geldi w7 ultimate kuracagım şimdilik bu şekilde kullanayayım biraz.
    Ürün recovery bölümü sanırım yedek için ultimate kuracagım zaman bu bölümü direk flash disk yada baska bir bölüme yedeklesem hard diski "F disk" çeksem daha sonra orginale dönmek sorun olur mu acaba ? Daha önce hdd sistem kurulu bir laptop kullanmadıgım için bu konuda biraz cahilim.

• slm arkadaşlar.. 6020 et/st'nin webcam'ini test eden oldumu aranızda? şu HD olayını msn'de falan kullanan oldu mu? 8 mbit net hızıyla görüntüm 720p olarak yada çözünürlüğü kaçsa pikselse artık) kaliteli şekilde karşı tarafa iletilebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammett

@runo15 hocam i7 olan modeli var kullanıyorum zaten. Sistemi 30Dk kadar full yükte aida64 ile yüke bindirdim ve işlemci 90 dereceye kadar cıktı tabi bu işlemi bellekler, hdd ve işlemciye hepsine bir tam yük bindirerek yaptım sadece sol taraftan sıcak hava geliyor ki muhtemelen işlemcinin oldugu yer orasıdır, ama elimi koydugum yer mouse pad'in oldugu yer normaldi sıcak degildi yani. programı kapatıgımda hemen sıcaklık degerlerinin düştügünü gördüm bence fena bir bilgisayar degil bugun dirt 3 kurup bir deneyecegim performansını şimdilik yüklü gelen W7 Home ultimate ile kullanıyorum ama işletim sistemi bana biraz hantal geldi w7 ultimate kuracagım şimdilik bu şekilde kullanayayım biraz.
    Ürün recovery bölümü sanırım yedek için ultimate kuracagım zaman bu bölümü direk flash disk yada baska bir bölüme yedeklesem hard diski "F disk" çeksem daha sonra orginale dönmek sorun olur mu acaba ? Daha önce hdd sistem kurulu bir laptop kullanmadıgım için bu konuda biraz cahilim.

hocam sol taraf sıcaktı demedim. sadeece sağ tarafa göre normaldi dedim sağ taraf serindi. bi metalin serinliği. ama sol taraf ta sıcak değildi. sadece sağ tarafla aynı serinlikte değildi.. nasıl diyim. plastik malzeme gibi. ne sıcak ne soğuk normal işte =)
    ayrıca ultimate ile home premium hız farkı yoktur bnde denedim ve araştırdım hocam.. boşuna uğraşmayın diye söliyorum =)

• Yarın gidip kendim statlarda bir göz gezdiricem Asus kadar ısı olayında iyi olmadıgını tahmin edebiliyorum ama sorunsuz olmasıda çok önemli benim için suanda kimseden en ufak bir şikayet gelmemiş bakalım artık piyasada bu fiyat aralığında 2 dizüstü var çünkü Asus n53 ve hp bu serisi malesef alternatifler kısıtlı bundan iyileride gamer serileri 3500tl den basliyo
  • Arkadaşlar bilgisayarımızda sesi açıp kıstığımızda yada wifi'yi açıp kapadığımızda ekranda belirtmesini nasıl sağlayabiliriz ? Çoğu laptop'ta var ama bunlarda yok sanırım direk olarak ekranda belirtmek.

Daha açık olmak gerekirse ben FN + F9 la sesi kısarken ekranda da yüzde şu kadar oldu ses yüksekliği yazmasını istiyorum.
  • quote:

Yarın gidip kendim statlarda bir göz gezdiricem Asus kadar ısı olayında iyi olmadıgını tahmin edebiliyorum ama sorunsuz olmasıda çok önemli benim için suanda kimseden en ufak bir şikayet gelmemiş bakalım artık piyasada bu fiyat aralığında 2 dizüstü var çünkü Asus n53 ve hp bu serisi malesef alternatifler kısıtlı bundan iyileride gamer serileri 3500tl den basliyo

hocam sadecenotebook.com da stand yok ofis ortamı satış yerleri.. aldınız ürünü depodan direk açılmamış kutusunda size veriyorlar ödeme olduktan sonra acıp deneyip orada test edebilirsiniz. standda görmek isterseniz başka yerlere bakmanızı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: cembu1991

Arkadaşlar bilgisayarımızda sesi açıp kıstığımızda yada wifi'yi açıp kapadığımızda ekranda belirtmesini nasıl sağlayabiliriz ? Çoğu laptop'ta var ama bunlarda yok sanırım direk olarak ekranda belirtmek.

Daha açık olmak gerekirse ben FN + F9 la sesi kısarken ekranda da yüzde şu kadar oldu ses yüksekliği yazmasını istiyorum.

driver sayfanızdan hp media smart smart menü programını yüklemeyi deneyebilirsiniz.. fakat çalışmayabilir..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.