Sonunda sms problemimizi çözmüş olduk tek yapmanız gereken safariden freeSMScraze.com | Send free SMS in Pakistan - Send free SMS worldwide sitesine girmek,sonrasında bedava sms göndermeye başlayabilirsiniz kendi hattımla test ettim çalışıyor.Gelelim nasıl göndereceğinize,aşağıdaki resme bakarak ayarlarınızı yapın from kısmına kendi numaranızı başınsa sıfır olarak yazın (ör:053XXXXXXXX) destination kısmını Turkey(+90) olarak ayarlayın to kısmında ikinci sütuna sms göndereceğiniz numarayı başında sıfır olmadan girin (ör:53XXXXXXXXX) ve message kısmınada mesajınızı yazıp sağdaki SendSMS butonuna tıklayın.Unutmadan bazen kod yazmanızı isteyebiliyor mesajı yollamadan önce o zamanda kutudaki kodu yazıp onaylıycaksınız,ayrıca max. 130 karakter yazabiliyorsunuz kaç karakter kaldığı aşağıda yazıyor merak etmeyin :)
Ayarlarınız aşağıdaki gibi olmalı:
quote:
Kolaylık olması açısından mesaj yolladığımız sayfayı ana ekrana ekleyebilirsiniz böylece her seferinde safariye adres yazmanıza ve ayar yapmanıza gerek kalmaz.Bi teşekkürü hakettik artık sanırım herkes bedava sms programı arıyordu :)
alıntıdır,appleturk KIZILAT
-------
Bende şimdi 2 mesaj gönderdim ve bekletmeden iletiyor,akıbeti ne olacak bakalım..
Yakin zamanda turkcell ona da engel koyar. Affetmez boyle seyleri. Bakiniz, heywire.
En fazla 1 hafta diyorum
from kısmınının bir önemi yok yalnız +123 lü numaradan gönderiyor altına da sitenin reklamını yapıyor