Destek verdiler mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
Destek verdiler mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Arkadaşlar ufak tefek şeyler çok kolay. adamlar daha 2019 yılında 3 milyar dolara yakın gelir elde etmişler. z533 potansiyometresi kırıldı. zaten başka sorunu da vardı. Gittim çınlama sorununu başka kondansatör ile giderdim ama volüm kontrol kutusundaki potansiyometreyi bulamıyordum. Şimdi canlı destek ile yazıştım ne yazık ki yardımcı olamıyorlar. Bak atmıyorum, corsair olsaydı valla al yolla diyeceklerine eminim. |
|
Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
|
|
mouselarda unify desteği olduğu için gönderim yapılan alıcıya yazılımla bağlanabiliyor fakat bu gamepadde olmaz muhtemelen yapan eden varsa bilgilendirebilir mi ? |
|
Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
|
|
Merhabalar, dün destekten ürünün faturasını ve pid numarasını göndererek kaybolduğunu söyledim. İnanamadım , ürünü göndermişler bile. Neredeyse 200 TL verip satın alacaktım. iyi oldu bu olay. Herkese teşekkürler ! |
|
Unfortunately the part you are looking for is not in production anymore on our spare parts store. What I can only suggest is that you look for the part you are missing from 3rd party resellers. bana da bu şekilde yazdılar ama gerçek mi bilmiyorum. |
|
|
Biraz zorda olsa deneye deneye aldım, üstelik parça tek kalmadığı için gamepad’in yenisi gönderdiler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
benimde bir kaç gün önce f710 nano alıcım kırılmıştı pcye taktığım zaman tanıyor ama tuşlara bastığım zaman 5 10 saniye ışık yanıp sönüyor hiçbir oyunda da çalışmıyor yardımcı olabilecek varmı |
|
![]() |
|
Ürün faturasını falan istiyorlar mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|