Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
299.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tekrar söyleyeyim ben eksen bilgisayardan aldm, siparişi akşama doğru verdim, hemen diğer gün öğlen geldi notebook

world'e 9 taksit 1870liraya aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

arkadaşlar tekrar söyleyeyim ben eksen bilgisayardan aldm, siparişi akşama doğru verdim, hemen diğer gün öğlen geldi notebook

Doğrudur da hocam şuan dolar 1.7 mi öyle bişey.. Sadece asyacard kullanabiliyorum ona da 12 taksit yapına 2.300 civarı oluyor.
  • beyler bende HP Pavilion DV6-6020ET almaya baya hevesliyim ne dersiniz tavsiye eder misiniz
  • Ben öneririm ekran kartı ve işlemci güzel, 1900 civarındaki en iyi bilgisayarlar arasında diyebiliriz.
  • dolar yükselmeseydi hemen alcaktımda dolar birdn fırladı malesef
  • bide ASUS N53SN modeli ile aynı mı perfonmansı daha mı ii asusta gt550 2 gb ekran kartı var 6770den daha mı ii yoksa kötü mü
  • 6770in daha iyi olduğu söyleniyor buradan okuduğum kadarı ile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion9

quote:

arkadaşlar tekrar söyleyeyim ben eksen bilgisayardan aldm, siparişi akşama doğru verdim, hemen diğer gün öğlen geldi notebook

Doğrudur da hocam şuan dolar 1.7 mi öyle bişey.. Sadece asyacard kullanabiliyorum ona da 12 taksit yapına 2.300 civarı oluyor.

şimdi farkettim şanslıymışım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scorpion9

quote:

şimdi farkettim şanslıymışım

Öyle valla.. İnmez artık bunun fiyatı millet saldırmış zaten kelepir niyetine :))

• 6770 gt 550mden cok dha ıyıdır 6770ın mudavimi gt 555mdir.
    Ekran kartındaki ram o kadar öenmli degildir.

benchmark testlerine bakabılırısınız.
    Asustan bu bilgisaya gectim cok daha memnunum.
  • arkadaşlar bimekste %20 indirim var 1874 tlhttp://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=118045
  • evet bnde sen diince baktım kardeş bugün akşma alabilirim belki
  • önceki kampanyada 1703 e aldım. benden öncede 1600 e alanlar vardı. şimdide 1800 küsür uçtular iyice. gittikçe artıyor dolar yüzünden..
  • Nova bilgusayarda hep 1845Tl arkadaslar hic degismiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnyCaqe -- 26 Temmuz 2011; 7:16:42 >
  • dolar eylül başı frenler, 2-3 yılda 1.7 nin üstüne çıkmaz gibi gözüküyor. korkmayın ama bekleyin. ben 1.46 dan 1.53 olduğu anda yükselecek diye çok ertelemiştim.
  • arkadaşar bu pc nin görüntü kalitesi nasıl acaba ??
  • chimei marka panel var.
  • 1900 lere çikti fiyatlar doviz aldi basini gidiyor rekor kiriyor merkez bankasinin bile onlemleri yetmiyor doviz borcu olanlara Allah kolaylik versin
  • Ekran kartı güncellemem gerekiyor. Acaba link verebilecek var mı ben bulamadım ??
  • 6020et kullnan arkadaşalr nasıl memnun musunuz acaba birde 6020ET ve 6020STdiye bir model var ne fark var ben anlamadım bunu

bu model nasıl?

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-ts11hr-702tk-ts11-core-i7-2630qm--2.0ghz-8gb-ddr3-750gb-15.6-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53062

karşılaştırısanız sevinirim

birde aşağı yukarı bu fiyatlar aralığında, AYNI ÖZELLİKLERE SAHİP DELL yada ASUS marka bulabilir miyiz?

cevapalr için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.