Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
85.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: copperdevil

takip

Alıntıları Göster
    Beyler bnm telefon erol bey in yardımlarıyla açıldı gönül rahatlığıyla FU yaptırabilirsiniz herkese kolay gelsin tekrar tşkler Erol bey ( Sevgiiletişim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeOzTR

Beyler bnm telefon erol bey in yardımlarıyla açıldı gönül rahatlığıyla FU yaptırabilirsiniz herkese kolay gelsin tekrar tşkler Erol bey ( Sevgiiletişim)

Alıntıları Göster
    valla ben hala bekliyorum, gelen giden hep unlock oldu biz kaldik boyle :( iskillenmeye basladim. MeOzTR hangi operator hangi ulke acaba sizinki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KERO1planet

valla ben hala bekliyorum, gelen giden hep unlock oldu biz kaldik boyle :( iskillenmeye basladim. MeOzTR hangi operator hangi ulke acaba sizinki?

Orange UK ingiltereydi kardeş 2 günde açıldı telefonummm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KERO1planet

Orange UK ingiltereydi kardeş 2 günde açıldı telefonummm

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Bu site nasıl güvenilir mi bilgisi olanlar bilgi verebilir mi.. Teşekkürler

http://www.officialiphoneunlock.co.uk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jn_kazuya -- 19 Ocak 2012; 13:07:32 >

• quote:

tşkler abim refansın için herkese kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolcoban

quote:

tşkler abim refansın için herkese kolay gelsin

Alıntıları Göster
    sevgiesenler
    yani sevgiiletisim.com aracılığı ile iphone 4 bouygues kilitli telefonumu açtırdım kendilerine çok teşekkür ediyorum.
    Gerçekten açılır açılmaz haber verdi artık rahat bir nefes aldım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: reco07

sevgiesenler
    yani sevgiiletisim.com aracılığı ile iphone 4 bouygues kilitli telefonumu açtırdım kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Hayırlı olsun kardeşşş :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reco07

sevgiesenler

Hayırlı olsun kardeşşş :)

Alıntıları Göster
    allgsmunlock daki stolen/blocked detector nedir? Kulandıgımızda telefon stolen çıkarsa imei bloklanma gibi bir durum sözkonusu olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: inso

allgsmunlock daki stolen/blocked detector nedir? Kulandıgımızda telefon stolen çıkarsa imei bloklanma gibi bir durum sözkonusu olur mu?

Alıntıları Göster
    Sold to country: United Kingdom
    Carrier: Not activated
    Operatör detektörden boyle cıktı denemedıgımız sadece three uk kaldı yardımcı olurmusunuz cvp beklıyorum saolun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalank

Operatör detektörden boyle cıktı denemedıgımız sadece three uk kaldı yardımcı olurmusunuz cvp beklıyorum saolun...

benimde three uk. telefonu aktivite etmeden actiramazsin three uk hatti lazim sana. ben bir hafta once three uk hatti satin alip ingiltereden getirtip teli aktivite ettim en kisa zamanda acilacak telefon. istersen hatti sana satabilirim aktivite icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: inso

quote:

benimde three uk. telefonu aktivite etmeden actiramazsin three uk hatti lazim sana. ben bir hafta once three uk hatti satin alip ingiltereden getirtip teli aktivite ettim en kisa zamanda acilacak telefon. istersen hatti sana satabilirim aktivite icin

Alıntıları Göster
    o hat degılse ne olacak? fiyatı nedır bu arada
    tek denemdigim o hat kaldı pm atarmısın arkadasım bıde onu deneyelımde oda olmassa ıphoneyı duvara calacam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalank -- 28 Ocak 2012; 19:50:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: bulentje

Arkadaşlar herhangi birinizden olumlu bi sonuç çıkmadı mı hala?

henuz kımsede sonuc cıukmadı zaten sonuc alınmaya baslarsa bugunlerde herkes peş peşe sonuc aılcaktır dıye dusunuyorum saygıolar

benımkı acıldıu sukurler olsun darısı sızın basınıza arkadaslar meegi arkadasım cok cok tsk ederım

/>

Alıntıları Göster
    Rölanti

• quote:

Orijinalden alıntı: copperdevil

Rölanti

Alıntıları Göster
    Selam arkadaşlar. Benim ayrıca bi ip4 Var amerikadan alınma AT&T acaba açtırabilirmiyiz? PM Lütfen. (Baseband korunmadan 4.3.3 e yükseltilmiş.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OramariLi

Selam arkadaşlar. Benim ayrıca bi ip4 Var amerikadan alınma AT&T acaba açtırabilirmiyiz? PM Lütfen. (Baseband korunmadan 4.3.3 e yükseltilmiş.)

Alıntıları Göster
    att açılmaz baseband ı kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizipliyim

iPhone 4 16GB Black
    IMEI: xxxxxxxxxxx
    Serial: xxxx
    Limited Warranty: 2012-09-13
    Done

Bu arada Three uk olduguna yüzde yüz eminim elimde fişi var.

iPhone 4 16GB Black
    Done
    aynısı bendede vardı ingiltere kartı kalmadı ama aktıf olmuyo mlsf artık vaz gectım ben ...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nizipliyim

iPhone 4 16GB Black
    Done

Bu arada Three uk olduguna yüzde yüz eminim elimde fişi var.

iPhone 4 16GB Black
    Done
    aynısı bendede vardı ingiltere kartı kalmadı ama aktıf olmuyo mlsf artık vaz gectım ben ...

Alıntıları Göster
    ÜLKE: İSVİÇRE
    OPERATÖR:SUNRİSE

I PHONE 4 FOCTORY UNLOCK YAPAN VAR MI YAPANLARIN
    5469175252 NOLU TELEFONDAN VEYA goldcomputer@gmail.com adresinde ulaşabilirse sevinirim

MURAT KOCA

• quote:

Orijinalden alıntı: goldcomputer

ÜLKE: İSVİÇRE
    OPERATÖR:SUNRİSE

I PHONE 4 FOCTORY UNLOCK YAPAN VAR MI YAPANLARIN
    5469175252 NOLU TELEFONDAN VEYA goldcomputer@gmail.com adresinde ulaşabilirse sevinirim

MURAT KOCA

Alıntıları Göster
    iPhone 4 16GB Black
    Done
    son care ömer tekin beye gonderdım telı bodruma bakalım butun kartları deneyecek inş buluruz hangı kartsa artık son care bu kaldı haber beklıyorum...

• quote:

iPhone 4 16GB Black
    Done
    son care ömer tekin beye gonderdım telı bodruma bakalım butun kartları deneyecek inş buluruz hangı kartsa artık son care bu kaldı haber beklıyorum...

Alıntıları Göster
    Tele2 isvec iPhone 4
    O2 ingiltere iPhone 4S VE iPhone 4 8GB EKLENDİ

• quote:

Orijinalden alıntı: erolcoban

Tele2 isvec iPhone 4
    O2 ingiltere iPhone 4S VE iPhone 4 8GB EKLENDİ

Alıntıları Göster
    BENDE İNGİLTEREDEN ALINMA İPHONE 4 VODAFONE U.K TELEFONUM VAR ALLGSM UNLOCKA ACTIRMAK ICIN BASVURDUM DAHA ONCE ACTIRMIS OLAN VARMI NE KADAR ZAMAN DA ACILIYOR HAYIRLI KANDILLER

• quote:

Orijinalden alıntı: icetheworld

BENDE İNGİLTEREDEN ALINMA İPHONE 4 VODAFONE U.K TELEFONUM VAR ALLGSM UNLOCKA ACTIRMAK ICIN BASVURDUM DAHA ONCE ACTIRMIS OLAN VARMI NE KADAR ZAMAN DA ACILIYOR HAYIRLI KANDILLER

Alıntıları Göster
    180 tl karsılıgı 2 ila 25 gün arasında acılır ..25 günü gecince iade isterseniz aynı gün istek talep edilir geri döünce aynı gün paranız iade edilir..
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.