Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
85.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erolcoban

180 tl karsılıgı 2 ila 25 gün arasında acılır ..25 günü gecince iade isterseniz aynı gün istek talep edilir geri döünce aynı gün paranız iade edilir..

Alıntıları Göster
    Fransa SFR 200 tl ye açtırabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheste

Fransa SFR 200 tl ye açtırabilecek var mı?

Alıntıları Göster
    290 tl malesef süreside belli olmuyor ..serverler bazen duraklama yapıyor 40 günü buldugu zamanlar oldu
    bazenede 5/6 günde acılıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolcoban -- 5 Şubat 2012; 14:15:59 >
  • quote:

290 tl malesef süreside belli olmuyor ..serverler bazen duraklama yapıyor 40 günü buldugu zamanlar oldu
    bazenede 5/6 günde acılıyor..

Alıntıları Göster
    Fransa bouygues açtırmak istiyorum , arkadaşım bahsetti bugün kampanya yapılmış ama kaçırdım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizyak

Fransa bouygues açtırmak istiyorum , arkadaşım bahsetti bugün kampanya yapılmış ama kaçırdım sanırım.

Alıntıları Göster
    Evet Kampanya bitti.. malesef ama sizede kampanya dahilinde yaparız :) 75 tl
    sitemizdeki hesap numralarında yada irtibat bilgilerimizden ulasabilrisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevgiesenler

konuyla ilgili size özel mesaj yazdım, saygılar
  • quote:

quote:

konuyla ilgili size özel mesaj yazdım, saygılar

Alıntıları Göster
    AT&T için açarlar mı tekrar acaba?
  • quote:

EDIT:

Hocam Akbank hesabınıza EFT yaptım ve açtıracağınız IMEI no sunu size yolladım . eft açıklamasında donanımhaber-denizyak bilgisi var, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizyak -- 7 Şubat 2012; 22:56:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalank

iPhone 4 16GB Black
    IMEI: xxxxxxxxxxx
    Serial: xxxx
    Limited Warranty: 2012-09-13
    Sold to country: United Kingdom
    Carrier: Not activated
    Done
    son care ömer tekin beye gonderdım telı bodruma bakalım butun kartları deneyecek inş buluruz hangı kartsa artık son care bu kaldı haber beklıyorum...

evet her nedense sorunum cozulmedı yanı telefonun hangı ulkeye ayit oldugunu bulamadık ömer tekinbey arap ulkesı dıyor zaten onlardada unlock yokmus sanırım her ne kadar arap ulkesı desede ben artık o iphonenın uzaydan geldıgne ınanıyorum :D yanı cozum yok geveyı bekleyecem bu arada elımde
    ingiltere kartları var 3 tane dusunen olursa three uk orenge o2 aldıgım fıyatlara gerı satarım email:ankarabeyazesya.net@gmail.com buraya maıl atarsanız ulasırsınız iyi gunler....

• quote:

quote:

EDIT:

Hocam Akbank hesabınıza EFT yaptım ve açtıracağınız IMEI no sunu size yolladım . eft açıklamasında donanımhaber-denizyak bilgisi var, teşekkürler

SELAM HOCAM
    BOUYGUES FRANSA OLAN CİHAZIN UNLOCKED ŞU AN ACILDI GÜLE GÜLE KULLNINIZ..

• quote:

quote:

quote:

EDIT:

SELAM HOCAM

hocam gazoz açar gibi iphone simkilit açıyorsun maşallah :) tekrar teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: shn07

Arkadaşlar bende amerikadan at&t ye bağlı iphone 4 var . unlock yapmak istiyorum . yardımcı olurmusunuz . ipod niyetine kullanmaktan bıktım ....

Alıntıları Göster
    Arkadaslar allgsmunlock sitesinden telefonumu actiraam ancak söyle bir sorum var
    İtools ile kontrol ederken İngiltere vodafone gbr yazıyor
    Allgsmunlock Sitesinde iPhone vodafone Unıted British var ancak altında iki tane daha farklı bicimde var ornek black falan diyor ben hangisini sececem
  • quote:

Orijinalden alıntı: syhneser

Arkadaslar allgsmunlock sitesinden telefonumu actiraam ancak söyle bir sorum var
    Allgsmunlock Sitesinde iPhone vodafone Unıted British var ancak altında iki tane daha farklı bicimde var ornek black falan diyor ben hangisini sececem

Alıntıları Göster
    arkadaşlar at&t unlock yapabilecek olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddsfath

arkadaşlar at&t unlock yapabilecek olan var mı ?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar fiyatlarımız allgsmunlocktan farksiz paypal falan filan gerekmiyor ve referanslarımız mevcuttır forumdawww.telforyou.net burda konumuz mevcuthttp://forum.donanimhaber.com/m_54941136/tm.htm kampanyalarımızı takip edin yarın için bouygues Fransa 35 eruo

• quote:

quote:

iPhone 4 16GB Black
    IMEI: xxxxxxxxxxx
    Serial: xxxx
    Limited Warranty: 2012-09-13
    Sold to country: United Kingdom
    Carrier: Not activated
    Done
    son care ömer tekin beye gonderdım telı bodruma bakalım butun kartları deneyecek inş buluruz hangı kartsa artık son care bu kaldı haber beklıyorum...

evet her nedense sorunum cozulmedı yanı telefonun hangı ulkeye ayit oldugunu bulamadık ömer tekinbey arap ulkesı dıyor zaten onlardada unlock yokmus sanırım her ne kadar arap ulkesı desede ben artık o iphonenın uzaydan geldıgne ınanıyorum :D yanı cozum yok geveyı bekleyecem bu arada elımde
    ingiltere kartları var 3 tane dusunen olursa three uk orenge o2 aldıgım fıyatlara gerı satarım email:ankarabeyazesya.net@gmail.com buraya maıl atarsanız ulasırsınız iyi gunler....

dostum bu cihaz hiç normal şekilde aktive edilmedi yani alındından beri gevey ile kullanıldı onun içine bir ingiltere hattı tak aktivasionu normal bir şekilde yap ozaman operatör belli olur ama dikkat bu gevey ile calışan cihazlar telikeli BB ve ios yükeltmeyin kitlenir

• quote:

quote:

quote:

quote:

EDIT:

SELAM HOCAM

hocam gazoz açar gibi iphone simkilit açıyorsun maşallah :) tekrar teşekkürler

sagolasın abimm tşkler

• quote:

Alıntıları Göster
    kredi almadıysan yardımcı olayım hocam..

EROL COBAN
    Paypal: sevgigsm@hotmail.com
    E-mail: sevgigsm@hotmail.com
    MSN: sevgiiletisim@sevgiiletisim.com
    Sonork: 100.89085
    Regions: Worldwide
    Phone: +905553705693
    Address: menderes mah. k.karabekir cad. no:17/e esenler istanbul

• quote:

kredi almadıysan yardımcı olayım hocam..

EROL COBAN
    Paypal: sevgigsm@hotmail.com
    E-mail: sevgigsm@hotmail.com
    MSN: sevgiiletisim@sevgiiletisim.com
    Sonork: 100.89085
    Regions: Worldwide
    Phone: +905553705693
    Address: menderes mah. k.karabekir cad. no:17/e esenler istanbul

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ayın 30 unda Three uk için işlem başlattım hala proccessing de işlem süresi 4-6 gün yazıyor. Atrix e mail attım 3 kere cevap vermedi. 9 iş günü oldu tık yok??

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK)

• quote:

Orijinalden alıntı: nizipliyim

Arkadaşlar ayın 30 unda Three uk için işlem başlattım hala proccessing de işlem süresi 4-6 gün yazıyor. Atrix e mail attım 3 kere cevap vermedi. 9 iş günü oldu tık yok??

Arkadasım sana kim ne yardım eder nede bişey.
    Ama desenki Fransa çıkışlı bı telefonum var...
    Hemen atlarlar su kadara acarız diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nizipliyim

Arkadasım sana kim ne yardım eder nede bişey.
    Ama desenki Fransa çıkışlı bı telefonum var...
    Hemen atlarlar su kadara acarız diye.

demek istedigini amladım dostum:). Atrix mail attı gelecek hafta unlocked olacak diye sorun şimdilik çözüldü önüzmüde ki haftayı bekliyorum.

• İnşallah en yakın zamanda açılır. Bende başvurmuştum inşallah benimki Süresinde açılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.