Ah be Mp3 ü dinledim çocukluğuma gittim birden.Bu arada Şarkıyla çizgi film hiç bu kadar tezat oluştururmu?Şarkı umut mesajları veren bi ses tonuyla icra ediliyo ama gel görki çizgi film tam bir Fransız karamasarlığından ibaret.
quote:
Orijinalden alıntı: GILMOUR
Ah be Mp3 ü dinledim çocukluğuma gittim birden.Bu arada Şarkıyla çizgi film hiç bu kadar tezat oluştururmu?Şarkı umut mesajları veren bi ses tonuyla icra ediliyo ama gel görki çizgi film tam bir Fransız karamasarlığından ibaret.
Alıntıları Göster
beni dinleyin ateşten yaratığın ismi malmottu clementineyi kurtaran güzel abla hemera her seferinde bi şekilde kurtarırdı ney di bu clementineyi bu kadar etkileyici yapan müziğimi, korkutmasımı , hikayesimi galiba hepsiydi ben emuleden 14. bölümünü indirdim isterseniz buraya koyarım ama ben hepsini tek başına indiremem herkesten rica ediyorum emuleyi kurup arasınlar her bölümü farklı bir kişi indirsin buraya koysun ayrıca dizi fransız japon ortak yapımıdır daha fazla bilgi almak isterseniz adresine bir baksınlar. http://www.anime.gen.tr/diger_clementine.html http://www.anilarim.net/mazi/konu_oku.asp?konu=clementine http://sozluk.sourtimes.org/
blueice senin avatarı gördüm de aklıma kalimero geldi. cevdet isimli arkadaş vardı adını civciv kalimero koymuştuk..
bu degilmi
quote:
Orijinalden alıntı: astral32
bu degilmi
quote:
Orjinalden alıntı: astral32
bu degilmi
evet bu
quote:
Orijinalden alıntı: İlahi Morluk
quote:
bu degilmi
evet bu
Alıntıları Göster
malmot clementine'ini kovalarken korkudan kulaklarımı sıkı sıkı kapatıp kafamı yastıgın altına soktugumu hatırlıyorum. tabi 5 yaşındaydım, tv'yi kapatmayı akıl edecek kadar kafam çalışmıyodu.
quote:
Orijinalden alıntı: Lacrima
malmot clementine'ini kovalarken korkudan kulaklarımı sıkı sıkı kapatıp kafamı yastıgın altına soktugumu hatırlıyorum. tabi 5 yaşındaydım, tv'yi kapatmayı akıl edecek kadar kafam çalışmıyodu.
Alıntıları Göster
hatırlıyorum.. iğrenç bi çizgi film di..
ama tırsa tırsa seyrederdim.. başka kanal yoktu ki
quote:
Orijinalden alıntı: gisler
hatırlıyorum.. iğrenç bi çizgi film di..
ama tırsa tırsa seyrederdim.. başka kanal yoktu ki
Alıntıları Göster
Bu değilmiydi????
quote:
bu degilmi
quote:
bu degilmi
çocukluğumun en büyük kabusuydu... bu yaratıktan korkduğum kadar hiçbir yaratıktan tırsmadım. bu yaratık yüzünden bu çizgi filmi tek başıma izlemeye cesaret edemiyordum... o gecede uyuyamıyordum
çocukluk işte...
bu nostaljiyi yaşatanlara teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: kozkule
quote:
bu degilmi
çocukluğumun en büyük kabusuydu... bu yaratıktan korkduğum kadar hiçbir yaratıktan tırsmadım. bu yaratık yüzünden bu çizgi filmi tek başıma izlemeye cesaret edemiyordum... o gecede uyuyamıyordum
çocukluk işte...
bu nostaljiyi yaşatanlara teşekkürler...
Alıntıları Göster
yaw bende izliyordum ama tırstıgımı hiç hatırlamam
quote:
yaw bende izliyordum ama tırstıgımı hiç hatırlamam
Alıntıları Göster
yok be ne korkması zewkle izlerdim çok hos bi çizgi filmdi ozellikle surekli kızı alt etmeyi basaramayip cezalandırılmaları hosuma bile giderdi(e tabi laserion falan izleye izleye pisikopatlasıyor insan) :D ama bi bolum vardı kiz öluyordu cennet cehennem temasında tartıya koyulup tüyden hafif geyiği işlenmişti muthiş bir bolumdu o
quote:
Orijinalden alıntı: Ares
yok be ne korkması zewkle izlerdim çok hos bi çizgi filmdi ozellikle surekli kızı alt etmeyi basaramayip cezalandırılmaları hosuma bile giderdi(e tabi laserion falan izleye izleye pisikopatlasıyor insan) :D ama bi bolum vardı kiz öluyordu cennet cehennem temasında tartıya koyulup tüyden hafif geyiği işlenmişti muthiş bir bolumdu o
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Ares
çok kötüsünüz ya...
quote:
Orijinalden alıntı: kozkule
quote:
Orjinalden alıntı: Ares
çok kötüsünüz ya...
Alıntıları Göster
yokkkkkk
quote:
Orijinalden alıntı: ilhan3007
yokkkkkk
Alıntıları Göster
o kız hala uçuomudur?
quote:
Orijinalden alıntı: metaltabut
o kız hala uçuomudur?
Alıntıları Göster
Harika bir yapımdı. O zamanlar o kıza aşıktım
quote:
Orijinalden alıntı: Raporcu
Harika bir yapımdı. O zamanlar o kıza aşıktım
Alıntıları Göster
saolun miilett
quote:
Orijinalden alıntı: Ölü ozan
saolun miilett
Alıntıları Göster
abi ayıptır sorması, askerde clementine yi mi düşünüyon sen yaw
quote:
Orijinalden alıntı: dakid
abi ayıptır sorması, askerde clementine yi mi düşünüyon sen yaw
Alıntıları Göster
cıkk. 80 kuşağı hakkında web sitesi hazırlıyomm onda takıldım .)
quote:
Orijinalden alıntı: Ölü ozan
cıkk. 80 kuşağı hakkında web sitesi hazırlıyomm onda takıldım .)
Alıntıları Göster
neydi o bee hic bir cizgi filmde böyle stress oldugumu hatırlamam gerile gerile seyrederdim zaten cocukları böyle stress yapan baskada cizgi film yoktur herhalde