Şimdi Ara

Galaxy Mini s5570 [Ana Konu] Android 2.2 - 600mhz CPU - 3.14' - 3 MP - 1200mAh (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.154
Cevap
4
Favori
129.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun.
  • Tesekkurler.Keşke konuyu biraz daha gelistirip daha detaylı bir tanıtım yapsaydık arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 26 Mart 2011; 21:48:57 >
  • Telefonun arka kapagını nasıl acacagız fikri olan?cihaza herhangi bir kuvvet uygulayıp bir yerlerini kırmak ıstemıyorum
  • Merabalar suan itobaryle bn de telefonu edinmis bulunuyorum telefon gayet guzel parasinin tam karsiligi bnce almadan once cozunurluge kafam takiliodu ama hic takmiorum yani suan hic siritmio ancak yakindan baktiginizda gozunuze carpar galaxy s le bile yaptiginiz hemen herseyi bununla da yapabilirsiniz ekrani da cok asiri kucuk deil internette rahatlikla sorf yapabilirsiniz bnm ilk dokunmatik telefonum o yuzden klavyeue felan alismaya calisiorim suan hatta bunu yazarken bile alistim sayilir telefona navi felan gerekli uygulamalari yukleyince mukemmeel bi hal alcak ... Kilif bulmak biraz sikinti arayanlara soliim dogubanka gtmeyin bosuna bugun gttim yok orda muhtemelen internetten halletcez ekran koruyucu film siparosi verdim kilifa da bakariz bi ara ... gps konumu ic mekanda olduqum icin tam algilamadi disarda tekrar denicem ilerleyen gunlerde tekrar yorum yparim android for the win uskudara selam olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurfi

Merabalar suan itobaryle bn de telefonu edinmis bulunuyorum telefon gayet guzel parasinin tam karsiligi bnce almadan once cozunurluge kafam takiliodu ama hic takmiorum yani suan hic siritmio ancak yakindan baktiginizda gozunuze carpar galaxy s le bile yaptiginiz hemen herseyi bununla da yapabilirsiniz ekrani da cok asiri kucuk deil internette rahatlikla sorf yapabilirsiniz bnm ilk dokunmatik telefonum o yuzden klavyeue felan alismaya calisiorim suan hatta bunu yazarken bile alistim sayilir telefona navi felan gerekli uygulamalari yukleyince mukemmeel bi hal alcak ... Kilif bulmak biraz sikinti arayanlara soliim dogubanka gtmeyin bosuna bugun gttim yok orda muhtemelen internetten halletcez ekran koruyucu film siparosi verdim kilifa da bakariz bi ara ... gps konumu ic mekanda olduqum icin tam algilamadi disarda tekrar denicem ilerleyen gunlerde tekrar yorum yparim android for the win uskudara selam olsun...

Hayırlı olsun hocam

• eywalla kardeş...
  • Benim anlamadıgım bu telefonda hareket sensoru var mı?ayarlardan ekranı otomatık döndüre tik attım ama yanı telı yan tutunca felan donmuyor.(Cahilligime verin ilk defa dokunmatık telim oluyor=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 27 Mart 2011; 4:07:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vellastus

Benim anlamadıgım bu telefonda hareket sensoru var mı?ayarlardan ekranı otomatık döndüre tik attım ama yanı telı yan tutunca felan donmuyor.(Cahilligime verin ilk defa dokunmatık telim oluyor=)

var var olmaz olur mu bazı yerlerde dönmez ama mesajlarda filan mutlaka döner yalnız kalibrasyonunu yapamamış olabilirsin önce ayarlara gir sonra sonra ekran a gir en altta kalibre et var telefonu düz bi zemine koyup kalibre et e bas bi de o zaman dene bakalım ;)
    birde benm sana bi sorum olsun telefon yaklaşık 3 saatte anca sarj oluyor ve dün 10 saatte bitti sarj tekrar taktım 3 saat sarj oldu ama yinede tam dolmadı sinirim bozuldu bende çıkardım sarj dan acaba senin ki de 1 gün mü gdiyor ve bu kadar uzun sürede mi sarj oluyor yoksa bnm telde mi bi sorun var tşkkürler...

• c5-03 ile mini arasında kalmıştım. samsungu almaya karar verdim. android işletim sistemi için program arşivi nerden bulabiliriz. birde navigasyon ücretlimi? harita günceleme için falan ayrıca para veriyormuyuz? internet browserı nasıl. youtube dan vıdeo ızleyebılıyormuyuz? flash vıdeolarını çalıştırabılıyormuyuz? yardımcı program sayesinde divx fılm ızlemek mumkunmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.unal -- 27 Mart 2011; 12:38:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musuhal

quote:

Benim anlamadıgım bu telefonda hareket sensoru var mı?ayarlardan ekranı otomatık döndüre tik attım ama yanı telı yan tutunca felan donmuyor.(Cahilligime verin ilk defa dokunmatık telim oluyor=)

var var olmaz olur mu bazı yerlerde dönmez ama mesajlarda filan mutlaka döner yalnız kalibrasyonunu yapamamış olabilirsin önce ayarlara gir sonra sonra ekran a gir en altta kalibre et var telefonu düz bi zemine koyup kalibre et e bas bi de o zaman dene bakalım ;)
    birde benm sana bi sorum olsun telefon yaklaşık 3 saatte anca sarj oluyor ve dün 10 saatte bitti sarj tekrar taktım 3 saat sarj oldu ama yinede tam dolmadı sinirim bozuldu bende çıkardım sarj dan acaba senin ki de 1 gün mü gdiyor ve bu kadar uzun sürede mi sarj oluyor yoksa bnm telde mi bi sorun var tşkkürler...

Vallahi hocam teli alalı daha 24 saat bile olmadı o yuzden , biraz kullanayım yazarım size buradan

• Bu telin kapagını nasıl acacagız?
  • telefonun browserı gayet güzel olmadı opera yüklersin uygulama arşivi applanet ve market ... market şuan samsungun bi kaç modelinde açık sanırım kendin açman gerekio nasıl açılcağı 1. sayfadaki bi linkte mevcut marketi açtıktan sora sırtın yere gelmez bnm ekran koruyucu film gelsin o zman kullanmaya başlıcam navigasyonn olarak igo ve Ndrive yüklemeyi düşünüyorum zaten android olduktan sora çoğu şeyin çaresi var ama araştırmak lazım tabi youtube ve face video olayını denemedim ancak çalışacağını zannediorum divx olayı olursa güzel olur gerçekten onu da araştırcam fakat telin hafızası zaten 4 gb divx atarsan şimdi en fazla 3 film felan atabilirsin yer varsa öteki türlü pc de hemen formatını değiştirip çok daha fazla atabilirsin bööle düşüyorum şuan için önümüzdeki hafta içinde tekrar yorum yazarım bu konuda...
  • kılıf olayını naptınız birader??? bi de teli ilk şarja taktığımızda 12 saat felan takmak gerekio mu?
  • quote:

Bu telin kapagını nasıl acacagız?

hocam hoporlorun hemen altinda tirmak girecek yer var oraya sok tirnagini yukariya dogru cek bu kadar basit asiri guc gerekmio
  • quote:

quote:

hocam hoporlorun hemen altinda tirmak girecek yer var oraya sok tirnagini yukariya dogru cek bu kadar basit asiri guc gerekmio

Tamam tesekkurler hallettim.Bu arada bizim konumuz neden bu kadar cansız
  • quote:

quote:

quote:

Tamam tesekkurler hallettim.Bu arada bizim konumuz neden bu kadar cansız

ne bilem :D hareket lazım ama buraya yaw

• Beyler bizim telde otofokus var mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurfi

Merabalar suan itobaryle bn de telefonu edinmis bulunuyorum telefon gayet guzel parasinin tam karsiligi bnce almadan once cozunurluge kafam takiliodu ama hic takmiorum yani suan hic siritmio ancak yakindan baktiginizda gozunuze carpar galaxy s le bile yaptiginiz hemen herseyi bununla da yapabilirsiniz ekrani da cok asiri kucuk deil internette rahatlikla sorf yapabilirsiniz bnm ilk dokunmatik telefonum o yuzden klavyeue felan alismaya calisiorim suan hatta bunu yazarken bile alistim sayilir telefona navi felan gerekli uygulamalari yukleyince mukemmeel bi hal alcak ... Kilif bulmak biraz sikinti arayanlara soliim dogubanka gtmeyin bosuna bugun gttim yok orda muhtemelen internetten halletcez ekran koruyucu film siparosi verdim kilifa da bakariz bi ara ... gps konumu ic mekanda olduqum icin tam algilamadi disarda tekrar denicem ilerleyen gunlerde tekrar yorum yparim android for the win uskudara selam olsun...

hayırlı olsun.

• Facebook a girince sohbet bolumunu niye goremiyorum ya? ayrıca wi-fi ayarlarını yapıp baglanmama ragmen nete girince benden para kesıyor bu turkcell.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.