Şimdi Ara

Galaxy Mini s5570 [Ana Konu] Android 2.2 - 600mhz CPU - 3.14' - 3 MP - 1200mAh (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.154
Cevap
4
Favori
129.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mordal

slm arkadaşlar bende bu telefonu alalaı 2 gün oldu ama içinde oyun yok heralde ya da ben mi göremiyorum. hangi oyunları indireyim ne tavsiye edersiniz.

Basit ve eğlenceli olarak Angry Birds ve Doodle Jump.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamGod

Zaten marketi kullanmak için Gmail'in açık kalmasına gerek yok.

Bu arada şifre için şunu da kullanabilirsiniz:https://market.android.com/details?id=com.sp.protector.free&feature=search_result

Alıntıları Göster
    dostum angry bird ü yüklemiyor yükle diyorum donup kalıyor

• Marketten mi yüklüyorsun ? Uzun sürebilir. Bekle biraz.
  • quote:

Marketten mi yüklüyorsun ? Uzun sürebilir. Bekle biraz.
    saol kardeş. indirdim. canlı tv programı yüklemek istiyorum. ama flas player gerekli diyor. bu flash player hangi kategoride. birde tv izlerken telefona para yazıyormu yoksa intermnetten mi izliyom
  • quote:

saol kardeş. indirdim. canlı tv programı yüklemek istiyorum. ama flas player gerekli diyor. bu flash player hangi kategoride. birde tv izlerken telefona para yazıyormu yoksa intermnetten mi izliyom

Alıntıları Göster
    çok oluyorum ama film izlemek istiyorum ama nasıl izliycem hafıza kartına filmi yükledim ama göstermiyor
  • quote:

çok oluyorum ama film izlemek istiyorum ama nasıl izliycem hafıza kartına filmi yükledim ama göstermiyor

Alıntıları Göster
    Telefon flash desteklemediği için Canlı TV programını kullanmazsın. Fakat Skyfire yardımıyla internetten TV izleyebilirsin. Bunun dışında telefonda film izlemek için Rockplayer, Moboplayer veya MX Player programlarından birini kurmalısın. Eğer telefonun attığın filmin uzantısını desteklemiyorsa kasarak izlersin. Telefonun kendi playeri ise her uzantıyı açamamakta.
  • quote:

Telefon flash desteklemediği için Canlı TV programını kullanmazsın. Fakat Skyfire yardımıyla internetten TV izleyebilirsin. Bunun dışında telefonda film izlemek için Rockplayer, Moboplayer veya MX Player programlarından birini kurmalısın. Eğer telefonun attığın filmin uzantısını desteklemiyorsa kasarak izlersin. Telefonun kendi playeri ise her uzantıyı açamamakta.

Alıntıları Göster
    bunları nerden yükleyebilirim. androd pazarında yok gaaliba
  • quote:

bunları nerden yükleyebilirim. androd pazarında yok gaaliba

Alıntıları Göster
    Markette var.
  • quote:

Markette var.

Alıntıları Göster
    üye oldum fakat böyle bir telefon kayıtlı değil diyor nasıl yapacaz
  • quote:

üye oldum fakat böyle bir telefon kayıtlı değil diyor nasıl yapacaz

Alıntıları Göster
    Telefonundan markete girmeyi denedin mi?
  • quote:

Telefonundan markete girmeyi denedin mi?

Alıntıları Göster
    girdim olmdı sky free demi markette
  • quote:

girdim olmdı sky free demi markette

Alıntıları Göster
    Evet, free. Markete giremiyorsan indirmek istediğin dosyayı internette sonuna apk getirerek aratabilirsin (örn: Skyfire 4.1.0 apk). Bu arada Skyfire'ı şuradan indirebilirsin:
    http://www.4shared.com/file/FII6fdmM/Skyfirev410.html

• quote:

Evet, free. Markete giremiyorsan indirmek istediğin dosyayı internette sonuna apk getirerek aratabilirsin (örn: Skyfire 4.1.0 apk). Bu arada Skyfire'ı şuradan indirebilirsin:
    http://www.4shared.com/file/FII6fdmM/Skyfirev410.html

Alıntıları Göster
    bunların hiçbirini indiremedeim. real player indir dim bomba gibi süper ya. fakat gilmi 3gp ye cevirdim bilgisayardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mordal -- 5 Ekim 2011; 10:57:14 >

• quote:

bunların hiçbirini indiremedeim. real player indir dim bomba gibi süper ya. fakat gilmi 3gp ye cevirdim bilgisayardan

Alıntıları Göster
    Nasıl indiremedin, hata falan mı alıyorsun?
  • quote:

Nasıl indiremedin, hata falan mı alıyorsun?

Alıntıları Göster
    kardeş bunları andoid pazarında indieyim demi telefondan bağlanınca çıkmıyor. fakat real player ı gördüm indireyim dedim oldu. flash player bile istemeden kolpacinoyu izledim. android market zaten bu maile kayıtlı telefon yok diyor. gmail ayarlarından telefon no mu kaydettim yine olmadı. bende bunu indirdim. bir de bizim telefonda kronometre yok mu
  • quote:

kardeş bunları andoid pazarında indieyim demi telefondan bağlanınca çıkmıyor. fakat real player ı gördüm indireyim dedim oldu. flash player bile istemeden kolpacinoyu izledim. android market zaten bu maile kayıtlı telefon yok diyor. gmail ayarlarından telefon no mu kaydettim yine olmadı. bende bunu indirdim. bir de bizim telefonda kronometre yok mu

Alıntıları Göster
    Stop Watch programı var. Onu kullanabilirsin.
  • quote:

Stop Watch programı var. Onu kullanabilirsin.

Alıntıları Göster
    android pazarında var mı
  • quote:

android pazarında var mı

Alıntıları Göster
    Yok galiba.
  • quote:

Yok galiba.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, bende katıldım aranıza; corby 2 düşünüyordum ama hepsiburada kanpanyayı( görünce corby 2 aynı fiyat ) 2-3 gün düşündüktten sonra bu gün siparişimi onaylayıp aldım elektronik olarak onaylanmasını ve kargoyu bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tubejh

Arkadaşlar, bende katıldım aranıza; corby 2 düşünüyordum ama hepsiburada kanpanyayı( görünce corby 2 aynı fiyat ) 2-3 gün düşündüktten sonra bu gün siparişimi onaylayıp aldım elektronik olarak onaylanmasını ve kargoyu bekliyorum.

Doğru seçim yapmışsın. Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.