Arkadaşlar, bende katıldım aranıza; corby 2 düşünüyordum ama hepsiburada kanpanyayı( görünce corby 2 aynı fiyat ) 2-3 gün düşündüktten sonra bu gün siparişimi onaylayıp aldım elektronik olarak onaylanmasını ve kargoyu bekliyorum.
Doğru seçim yapmışsın. Hayırlı olsun.
Alıntıları Göster
Teşekkürederim, Hala onaylanmasını bekliyorum yarın mesai saatlerinde onaylıyacaklar sanırım. Yarın kargoya verilirse Ankara'ya kaç günde gelir?
quote:
Orijinalden alıntı: tubejh
Teşekkürederim, Hala onaylanmasını bekliyorum yarın mesai saatlerinde onaylıyacaklar sanırım. Yarın kargoya verilirse Ankara'ya kaç günde gelir?
Alıntıları Göster
süper tercih nokia c6 ile 2-3 özellik haricinde fark yok
quote:
Orijinalden alıntı: mordal
süper tercih nokia c6 ile 2-3 özellik haricinde fark yok
Alıntıları Göster
alttaki menüde olan ikonlardan mesaj ikonu kayboldu icon barına nasıl tekrar ekleyebilirim mesajlar ikonunu?
@tubejh Tedarik edildikten sonra 3 gün içerisinde gelmesi lazım. Tedarik süresi de 6 güne kadar çıkmakta. Ama 3 günde de gelebilir. Belli olmaz yani.
@ertanunver Ben şu an farklı bir rom kullanmaktayım ama menüde mesajlar ikonu varsa onu alt tarafa sürüklemeye çalış.
quote:
Orijinalden alıntı: DreamGod
@tubejh Tedarik edildikten sonra 3 gün içerisinde gelmesi lazım. Tedarik süresi de 6 güne kadar çıkmakta. Ama 3 günde de gelebilir. Belli olmaz yani.
@ertanunver Ben şu an farklı bir rom kullanmaktayım ama menüde mesajlar ikonu varsa onu alt tarafa sürüklemeye çalış.
Telefon bu gün geldi, ekran hassatiyeti çok iyi, Akşama kadar kullandım pilli bitti şimdi sabaha kadar şarj yapacağım. Telefonun içi boş geldi ne müzik ne tema yada ben yanlış yere baktım 4-5 tane duvar kağıdından başka bişey yok adam bari içine bir oyun yükler. Bazı şeyler yükledim sinirli kuş oynu, igo navgasyon, e- kitap okuyucu. Benim ram 280 civarı görünüyor ama sitede baktımda 380 civarı ram var nasıl anlamadım sürümüne bakmadım ama benimkinde android market gibi bişey var. İndiandroidmidir nedir.
Genel hatlarıyla çok beğendim bu benim akıllı ve dokunmatik ilk telefonum daha önce hiç kullanmadım için bana performansı gayet hızlı geldi. Ekran çiziliyor diye yorumları okudum ve hemen deri benzeri kılıf aldım.
Bu arada, bu telefon hafıza kartında class kaçı destekliyor ? ne broşüründe nede internetteki sayfasından bulamadım.
quote:
32gb hafıza kartı desteği olması lazım, en azından 16gb class 10 hafıza kartında sorun çıkartmadı benim kullandığım dönemde.
Bu arada deri kılıf iyi bir çözüm değil, ekrana koruyucu jelatin almanızı öneririm, misal alttaki linkten.
Hayır tepkime sorunu olmaz, dert etmeyin öyle olsa zaten satılmazdı bu tip şeyler.
quote:
Orijinalden alıntı: damn2u
quote:
o jelatini taktımda ekranın tepkisi azalmıyormu ?
Hayır tepkime sorunu olmaz, dert etmeyin öyle olsa zaten satılmazdı bu tip şeyler.
Alıntıları Göster
32 GB destekliyor diye biliyorum. Bu arada o jelatinden ben de aldım ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir süre sonra ekranınız çizilirse pişman olmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: DreamGod
32 GB destekliyor diye biliyorum. Bu arada o jelatinden ben de aldım ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir süre sonra ekranınız çizilirse pişman olmayın.
Alıntıları Göster
O ekran korucuya bakıyım. Telefon 32 gb destekliyorda, ben hangi class serisi destekliyor onu merak ettim mesala 8 gb class 10 kart alacağım çalıştırımı ? cevabıda aldım çalıştırıyormuş teşekkürler.
Class serisi hafıza kartının hızı belirleyen kodlar mesala teck in class 10 kartı 20okuma 15 yazma destekliyor. Class 4, 8 okuma 6 yazma gibi...
quote:
O ekran korucuya bakıyım. Telefon 32 gb destekliyorda, ben hangi class serisi destekliyor onu merak ettim mesala 8 gb class 10 kart alacağım çalıştırımı ? cevabıda aldım çalıştırıyormuş teşekkürler.
Class serisi hafıza kartının hızı belirleyen kodlar mesala teck in class 10 kartı 20okuma 15 yazma destekliyor. Class 4, 8 okuma 6 yazma gibi...
Alıntıları Göster
slm arkadaşlar Dijital Pusula nerede
quote:
Orijinalden alıntı: mordal
slm arkadaşlar Dijital Pusula nerede
Alıntıları Göster
arkadaşlar bu telefonu arabanın çakmağından şarj eden aleti nereden bulabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: Ediz_Donmez
arkadaşlar bu telefonu arabanın çakmağından şarj eden aleti nereden bulabilirim?
Alıntıları Göster
Androidin çok fazla uygulaması var bir sitede gördüm, ama hatırlamıyorum hocam kendinde gelen iki dükkanda var ordan bak, android gen tr gibi bir adres var ordada baya şey paylaşılıyor.
Ben görmedim araç şarj cihazı ama genelde büyük marketlerde oluyor. Media mark, elekro word gibi.
silicon kılıf arayanlar. Ankara, ptt arkasındaki sokaklarda bulunuyor vodofone bayisinde bulunuyordu dışarı asmış fiyatını sormadım.
Adroid market fazla içerik oldundan aradın şey bulunmuyor, İnternette googleadroid diye bir site var orda paylaşım yoğun aradını bulursun sanıyorum.
quote:
silicon kılıf arayanlar. Ankara, ptt arkasındaki sokaklarda bulunuyor vodofone bayisinde bulunuyordu dışarı asmış fiyatını sormadım.
Adroid market fazla içerik oldundan aradın şey bulunmuyor, İnternette googleadroid diye bir site var orda paylaşım yoğun aradını bulursun sanıyorum.
Alıntıları Göster
Telefonu 2 hafta önce eşime 390 tl ye hızlıaldan ocak ödeme başlamalı 12 taksit aldım. Telefonun fiyatı aynı sitede 568 tl olmuş. İlk defa aldığım bir telefona zam geldiğini gördüm.
quote:
Orijinalden alıntı: sarkanak
Telefonu 2 hafta önce eşime 390 tl ye hızlıaldan ocak ödeme başlamalı 12 taksit aldım. Telefonun fiyatı aynı sitede 568 tl olmuş. İlk defa aldığım bir telefona zam geldiğini gördüm.
bend eaynı yerden aldım,eşime mini ocak ödemeli ,kendime gio şubat ödemeli aldım.az daha almıyacak sene sonuna doğru alayım.fiyatı düşer diye düşünüyordum.forumlara bakım piyasada bulunma sıkıntısı var dıye sipariş verdim,benimde ilk defa aldığım bir elektronik malzemenin fiyatı yükseldi.ulan tayyyip ilk defa işime zam güncellemen bana girmedi
quote:
Orijinalden alıntı: offhcu
quote:
Orijinalden alıntı: sarkanak
bend eaynı yerden aldım,eşime mini ocak ödemeli ,kendime gio şubat ödemeli aldım.az daha almıyacak sene sonuna doğru alayım.fiyatı düşer diye düşünüyordum.forumlara bakım piyasada bulunma sıkıntısı var dıye sipariş verdim,benimde ilk defa aldığım bir elektronik malzemenin fiyatı yükseldi.ulan tayyyip ilk defa işime zam güncellemen bana girmedi
Alıntıları Göster
BENDE HEPSİ BURADA COM dan aldım. 390 tl iki tane eşimede aldım. şimdi 600 lira yapmışlAr. ama teknosa da bu hafta sonu 380 tl idi.