Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhanthn

Her zaman olduğu gibi bu forum yine erken konuşuyor.Daha 4.3 ün dumanı üzerinde.

Çıkarıcaz, üzerinde çalışıyoruz, 3 haftya elinizde gibi mesajlar olurdu eğer çıkacak durumda olsaydı. Bu tipte hiç bir mesaj olmadığı için bizmde umudumuz kırılıyor..
  • quote:

Her zaman olduğu gibi bu forum yine erken konuşuyor.Daha 4.3 ün dumanı üzerinde.

Haklısınız.
    Aylardır bekliyoruz.
    Biraz daha bekleyelim fakat insanın artık umudu tükeniyor...
  • quote:

Alıntıları Göster
    bence hemen karamsarlığa kapılmaya gerek yok.11 martta yayınlanacağı söylenen ios 4.3 bugün yayınlandı.demek herşey dedikleri gibi olmuyor.5-6 aydır bekleyen arkadaşların sabırsızlığını anlayabiliyorum ama 5-6 ayın yanında 3-5 günü sabırla beklemek gerek diye düşünüyorum.hem MuscleNerd denen şahıs kimdir? dev team'ın sözcüsü mü? iphone'nin yetkilisi mi? sherif hasim'in avukatı mı? bence bu herifin dediklerini sallayın gitsin diğer saydığım kişilerin ne diyeceğini beklemek lazım.gün doğmadan neler doğar.

• Hakkaten nasıl erken konuşuosak artık yuh yani. Demin biri SMS atmış blackberry torch beyaz takas die. Takas edimmi nasıldır torch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi italy-network -- 10 Mart 2011; 0:42:56 >
  • Uykum kaçtı yeminle, şimdi ul çıkmaması durumunda 6 ay bekleyipte çevresindekilerin şamatasına katlananların halini düşünebiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaVeR

quote:

Çıkarıcaz, üzerinde çalışıyoruz, 3 haftya elinizde gibi mesajlar olurdu eğer çıkacak durumda olsaydı. Bu tipte hiç bir mesaj olmadığı için bizmde umudumuz kırılıyor..

Alıntıları Göster
    itunes 4.3 e yükseltmek istiyo su an telefonu.? Tam sürüm yayımlandımı.? 11 ini bekliyoduk hani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xtype34

itunes 4.3 e yükseltmek istiyo su an telefonu.? Tam sürüm yayımlandımı.? 11 ini bekliyoduk hani.

Yayımlandı, fakat cihazın sim kilitli ise yükseltme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: italy-network
    Hakkaten nasıl erken konuşuosak artık yuh yani. Demin biri SMS atmış blackberry torch beyaz takas die. Takas edimmi nasıldır torch

Bence takaslayin heleki 9800 sifirsa direk takaslayin en azindan begenmez isen satar nakte cevirirain bu satten sonra kiltli ip4 800 bile etmez alana sasarim
  • quote:

Yayınlandı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

quote:

Hakkaten nasıl erken konuşuosak artık yuh yani. Demin biri SMS atmış blackberry torch beyaz takas die. Takas edimmi nasıldır torch

Bence takaslayin heleki 9800 sifirsa direk takaslayin en azindan begenmez isen satar nakte cevirirain bu satten sonra kiltli ip4 800 bile etmez alana sasarim

Alıntıları Göster
    itunes bi daha update istiyo. noluyoo yahu 3 gün dünyadan uzak kaldım hersey degismis :))

• Benimde uykum kacyi ama neyse sabah ola hayrola
  • quote:

quote:

Yarın takasliyim bari ama adam enayimidir nedir anlamadım 3 gun once almis ve Benim iPhone kaydi bile yok be
  • quote:

itunes bi daha update istiyo. noluyoo yahu 3 gün dünyadan uzak kaldım hersey degismis :))

Bir de ul ile ilgili gelişmeleri gorucek olursan...
  • quote:

quote:

quote:

Yarın takasliyim bari ama adam enayimidir nedir anlamadım 3 gun once almis ve Benim iPhone kaydi bile yok be

Yalniz elden takas sarti koyun kargoyla takaslamayin.bakin cihaza gorerek alin.yoksa bi bakarsiniz bos kutu gelir aman sakata gelmeyin.

• Neymiş her sabrın sonu selamet değilmiş :(
  • patladi elinde milletin bukadar simlock yani hayirli olsun hepimize 750 den fazla etmez artik ipod niyetine satariz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yalniz elden takas sarti koyun kargoyla takaslamayin.bakin cihaza gorerek alin.yoksa bi bakarsiniz bos kutu gelir aman sakata gelmeyin.

Sagol hocam Allah razi olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: T.M.C
    patladi elinde milletin bukadar simlock yani hayirli olsun hepimize 750 den fazla etmez artik ipod niyetine satariz

Buyuk evrim hakkaten ip4 oldu ipod 4
  • factory unlock cihazlar 1600 den gitmeye basladi beyler fiyatlar ucuyor turkcell cihazlar 2200 civarinda petrol gibi namussuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

quote:

Yayınlandı....

Alıntıları Göster
    Ornek veriyorum elinizde iki tane Turkcell Sim Kart var ve siz ikisi ilede Cydia dan unlocked yapmak istiyorsunuz o sartlarda bile ( ayni operatorun sim kartlarinda ) farkli hatalar veriyormus.. dusunsenize dunya ustunde binlerce sim kart var hangi birisi icin nasil cikartacaklar bu mumkun degil artik... Bunu Apple guzel insanlar biz sizin artik daha fazla beklemenize tahammul etmek istemedik ve yayinliyoruz derlerse iste ancak o zaman bu unlocked cikacaktir...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.