Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bystenly

quote:

Orijinalden alıntı: burcink

merak ettigim birsey var bilen bilgi verirse sevinirim... bu turbosim zimbirtisinin icine biz turkcell hattimizi mi takacaz yoksa o zimbirtiyi bi kere takinca cihaz unlock olup sonra istedimiz hatti mi takcaz...

saygılar

Hatla beraber birleştirip takıyoruz hatta bulunan çip kısmı gevey'in çip kısmına temas ediyo

Alıntıları Göster
    DEV team den acıklama (TURBO SİM için )

Frank55 118p · 54 minutes ago
    Turbo sim has not worked since 3.0 firmware.

üzgünüm

• quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

quote:

Orijinalden alıntı: Perseus1

quote:

Orijinalden alıntı: mrtunc
    Beyler aceleye gerek yok zaten yabancı forumlarda yazılana göre 18 inde piyasa ya çıkacakmış ebay a falan düşer anında şuan bi aceleye gerek yok diye düşünüyorum ve yakın zamanda yazılımsal olarakda unlock çıkacağınada inanıyorum açıkcası belkide turo sim elimize ulaşmadan önce bile çıkabilir bence

Katılıyorum bu olay gerçekse dev team hirslanir herhalde:)

Bende arkadasa katiliyorum..yazilim ile unlock daha erken cikabilir biraz daha sabir arkadaslar... AZ KALDİ !! Aylarca bekledik birazdaha bekleyelim bu sekilde piyasada binlerce cihaz var bi dusunun cikmamasi imkansiz apple bunu goze alamaz prestijini zedeletmez..

Alıntıları Göster
    Bu gevey zımbırtısını biraz araştırdım internetten, benim şahsen bilgim yoktu fakat iphone 2'ler zamanından beri kullanılan bir şeymiş sanırım. Burada bir arkadaş kullandığından bahsetmişti, o da biraz bilgi verebilirse seviniriz.
    Dev-team zibidilerinin keyfini bekleyene kadar insanlar gider bundan alır bir tane, en kısa zamanda normal fonksiyonel bir şekilde çalıştığına dair haberler çıkar ve insanlar kullanmaya başlar, bizde bu çileden kurtuluruz. Tüm UNLOCK KARDEŞLERİMİ tekrardan öpüyorum gözlerinden hepimize hayırlı uğurlu olsun :))

• quote:

Orijinalden alıntı: karmateque

Bu gevey zımbırtısını biraz araştırdım internetten, benim şahsen bilgim yoktu fakat iphone 2'ler zamanından beri kullanılan bir şeymiş sanırım. Burada bir arkadaş kullandığından bahsetmişti, o da biraz bilgi verebilirse seviniriz.
    Dev-team zibidilerinin keyfini bekleyene kadar insanlar gider bundan alır bir tane, en kısa zamanda normal fonksiyonel bir şekilde çalıştığına dair haberler çıkar ve insanlar kullanmaya başlar, bizde bu çileden kurtuluruz. Tüm UNLOCK KARDEŞLERİMİ tekrardan öpüyorum gözlerinden hepimize hayırlı uğurlu olsun :))

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, bir yazılım mühendisi gözüyle söylüyorum. Turbo sim tarzı birşey %100 çalışır... Önemli olan sim sorgulmaısını atlatmak. Turba Simde onu sağlıyor. Yazılım unlockundan daha basittir.

Dev-Team min Apple ile organik bağlantısı olduğu bir gercek. Apple şu anda unlocku gereksiz buldu o yüzden dev teama servis etmedi. Dev-Team daki tüm adamlar hayali adamlardır... Yok beyin cerrahımıymış yok bilmem neymiş... Geciniz...

Yazılımsal Unlockta elbette cıkacaktır. Ama ne zaman cıkacağına Apple karar verir...

• quote:

Orijinalden alıntı: ARTAKA

üzgünüm

bence dev team zaman kazanmaya çalışıyo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Gelsin artik da iPhone 4'e gecelim
    Sakin olmanızı öneririm Çinliler ticaret konusunda Dürüst insanlar ama telefona zarar vermeyin unlock yapayım derken komple lock olmasın telefon
  • quote:

üzgünüm

hocam 2009 da 3g için çıkan turbo sime yapmışlar sanırım bu açıklamayı ama oda çalışmıştı yanlış hatırlamıyorsam :)))
  • quote:

quote:

üzgünüm

hocam 2009 da 3g için çıkan turbo sime yapmışlar sanırım bu açıklamayı ama oda çalışmıştı yanlış hatırlamıyorsam :)))

Alıntıları Göster
    merakla takipdeyim

• quote:

üzgünüm

turkçesını yazın bıde yav
  • quote:

üzgünüm

3.0 dan beri çalışmamış olması 4.1&4.2 de çalışmayacağı anlamına gelmez. Adamlar böyle birşeyi satışa koyuyorlarsa gerekli kontrolleri yapmışlardır. Kendileri beceremediler başkalarına çamur atmasınlar bari.
  • quote:

üzgünüm

Dev Team herhalde çalışmaz diyecek sonuçta bir şekilde rakip sayılır Turbo Simi yapan firma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ny46

merakla takipdeyim

Alıntıları Göster
    Turbo Sim in teknik açıdan TELEFONA ZARAR VERME OLASILIĞI YOKTUR...
  • Turbo sim ile eskiden sorunu bu marka ile çözenleri biliyorum.. elimde gevey activasyon kartı var.. Tıkır tıkır çalışıyor... turbo simler olayı çözer..
  • quote:

quote:

üzgünüm

Alıntıları Göster
    eğer gerçekten çalışırsa helal olsun bu çinlilere verceğimiz parada helal hoş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Adminnuh

Turbo Sim in teknik açıdan TELEFONA ZARAR VERME OLASILIĞI YOKTUR...

Başka bir konuda birisi sim yuvasının dişlilerini kırdığından bahsetmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

quote:

üzgünüm

turkçesını yazın bıde yav

Alıntıları Göster
    En sonunda elle tutulur bir gelişme. Rekabet güzeldir işimize yarar
    İnşaallah bu sefer Az kaldı az

• youtube da bir video var. calisiyo gozukuyor.

http://www.youtube.com/watch?v=xiCOZPdqm8Q&sns=em
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

youtube da bir video var. calisiyo gozukuyor.

http://www.youtube.com/watch?v=xiCOZPdqm8Q&sns=em
    benım anlamadıgm bu vıdeo yu bınlerce kısının ızlemesı lazım ıken sadece 300 kısı ızlemıs sadece bızım forum mu ızlıyo nabıyo:) dunyanın haberımı yok?
  • Ya bari su turbo simlerin fiyati uygun olurda kullanmaya baslariz ya 40 dolar cok yuksek bi fiyat....
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

benım anlamadıgm bu vıdeo yu bınlerce kısının ızlemesı lazım ıken sadece 300 kısı ızlemıs sadece bızım forum mu ızlıyo nabıyo:) dunyanın haberımı yok?

Alıntıları Göster
    Unlock Papucu Yarım Çık Piyasa Da İphone 4 lerimizi Kullanalım.. :)

Arkadaşlar Foruma Girdiğimde Sayfa Sayısını Görünce Bir Umutlandım Çıktı Die Ama :( Malesef Yine Aynı Senaryo. Bu Arada Bu Turbo Sİm. Olayi Bencede Ortalığı Karıştırcak Gibime Geliyor.. Hadi Hayırlısı.. Bekliyoruz...

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: free_jin

Unlock Papucu Yarım Çık Piyasa Da İphone 4 lerimizi Kullanalım.. :)

Arkadaşlar Foruma Girdiğimde Sayfa Sayısını Görünce Bir Umutlandım Çıktı Die Ama :( Malesef Yine Aynı Senaryo. Bu Arada Bu Turbo Sİm. Olayi Bencede Ortalığı Karıştırcak Gibime Geliyor.. Hadi Hayırlısı.. Bekliyoruz...

Saygılar...

Alıntıları Göster
    Video Dün Yüklenmiş ve Yavaş Yavaş Yayılıyor, 1 Haftaya Yüzbinlere Ulaşır Merak Etme.. Gerçi Orda 02.10.07&03.10.01 Yazıyor Bizim 2.10.04'ü Kapsıyor mu demek bu? Ayrıca yazılım olarak İOS 4.1 yada 4.2.1 Fark edecek mi?

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.