Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
207.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çin'de tanıdığı olan biri yok muuuuu? Hemen iletişime geçelim.

Bu arada forum coştuu

Bu konudaki kullanıcılar: haylaz2000, Perseus1, burcink, zrk72, Blowout, mertgur, OverD@Se, Fatz, Sam0, kardes4, bystenly, duduco, zeratull, yasinaslan, emremurat, cewothekid, osmanlii, erdogan3333, dunyao, karmateque, atombak, darkbluestaz, serhat762000, sendelse, blueyes22, Schwadorf, yk55, serif61, sthplt, Post-it, myfranco, aslanbaba, msggs, Eranio78, justify34, arda65, tuner106, mattah, mexmet2, denizdeca, shadowyy, Symbol, prince6370, namal, ahMeTT05, yelken77, celilcetiner, serdargules, Charles Carmichael, gardrop, narratoriye, zombie39, ilhanelka, amantessunt, hsyn238
    59 kayıtlı üye, 57 misafir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haylaz2000 -- 14 Mart 2011; 13:33:27 >
  • Arkadaslar guvenilir biseyse 45$ aylardir bekleyen bizler icin onemli olmamali,hasim ne dedi oburu ne dedi..en azidan bunlardan kurtulduk iste.ayrica bu hacker arkadaslara unlock u unutturan sey bu olay olabilir,yoksa kim alirdi 45dolar verip.aralarindan bi anlasma olmus olabilir diye dusunuyorum.herneyse bu isin dogrulugunu guvenilirligini arastirip topluca alabiliriz,burada gecirdigiim vakit yasadigim sinir harbi ve inatla bekleyisim 45$ dan daha kiymetsiz degil.en fazla kaybetcegimiz 45$..
  • merak ettigim birsey var bilen bilgi verirse sevinirim... bu turbosim zimbirtisinin icine biz turkcell hattimizi mi takacaz yoksa o zimbirtiyi bi kere takinca cihaz unlock olup sonra istedimiz hatti mi takcaz...

saygılar
  • kardeşlerim teşekkur ederim. inşallah sonunda mutlu sona ulaşacagiz az kaldı :) 1 saat once evden cıkmıs olsaydm eminim akşama cok üzülecektim. geri sayım heralde ilk defa gercekten başladı, hayırlısı beyler ;)
  • Ya meraktan ölüyorum be gevey denilen sim kartı nerde satılıyo nedir neyin nesidir merakten ölcem abi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Eğer gevey hardware unlock başladıysa ve tarih tekerrürden ibaret ise software unlockun gelmesi çok yakındır. Hepimize geçmiş olsun. Öyle veya böyle çok yakın zamanda kullanmaya başlayacağız.

İnşallah... MArt ayı içerisinde geri sayalım son 2 hafta...
  • Ortalık kızışacak devteam bir atak yaparsa cok iyi olur.
    Yoksa madara olacaklar

Musclenin sherifin suratlarını merak ediyorum suan :d
  • Arkadaşlar!

Bu işi üstlenecek birine ihtiyacımız var. 2 adet deneme amaçlı alalım bu zımbırtıdan. 90 usd eder. 10 kişi 10 usd verelim birine hemen alalım.
  • İnşallah doğrudur da kurtuluruz bu dertten
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowyy

Arkadaslar guvenilir biseyse 45$ aylardir bekleyen bizler icin onemli olmamali,hasim ne dedi oburu ne dedi..en azidan bunlardan kurtulduk iste.ayrica bu hacker arkadaslara unlock u unutturan sey bu olay olabilir,yoksa kim alirdi 45dolar verip.aralarindan bi anlasma olmus olabilir diye dusunuyorum.herneyse bu isin dogrulugunu guvenilirligini arastirip topluca alabiliriz,burada gecirdigiim vakit yasadigim sinir harbi ve inatla bekleyisim 45$ dan daha kiymetsiz degil.en fazla kaybetcegimiz 45$..

KATILIYORUM.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

merak ettigim birsey var bilen bilgi verirse sevinirim... bu turbosim zimbirtisinin icine biz turkcell hattimizi mi takacaz yoksa o zimbirtiyi bi kere takinca cihaz unlock olup sonra istedimiz hatti mi takcaz...

saygılar

Sim kartımızla birlikte turbo simi takıcaz ve öyle kullanıcaz. Bu sebepten dolayı turbo sim ile birlikte yeni bir sim yuvası çıkıyor paketten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

İnşallah doğrudur da kurtuluruz bu dertten

Welcome BACK !
  • Aman hocam geri saymayalım
  • fakat bir şey takıldı kafama 1:32 saniyede bi takılma gibi bişey oluyor bi çetrefil dönmüş olmasın orda arkadaslar

saygılar
  • Beyler aceleye gerek yok zaten yabancı forumlarda yazılana göre 18 inde piyasa ya çıkacakmış ebay a falan düşer anında şuan bi aceleye gerek yok diye düşünüyorum ve yakın zamanda yazılımsal olarakda unlock çıkacağınada inanıyorum açıkcası belkide turo sim elimize ulaşmadan önce bile çıkabilir bence
  • şuan twitterda herkes hashimle team a geveyi soruyor ne açıklama gelecek bende merak ediyorum eğer apple ile birlikte çalışıyorlarsa prestij uğruna başkalarının para kazanmaması uğruna bu akşam paylaşabilirler diye düşünyorum bizzat bu bizim için çok büyük bir gelişme :):) Şuan amerikada sabah 7 uyansınlar herşeyini farkına varcaklar :):):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgunkutay

quote:

Orijinalden alıntı: Symbol

quote:

Orijinalden alıntı: YAVUZ001

quote:

Orijinalden alıntı: meegi

@serif61 Dostum kusura bakma ben senin cihaz Hollanda Almanya yada Fransa dır diye düsünmüstüm buralardan olsaydı emin ol elimden geleni yapardım, sonucda bu forumdan bi kişinin magduriyetinin giderilmesine yardımcı olabilmek benim icin büyük bi zevk olurdu.

Arkadaşım almanyadan alınanlar açılabiliyormuki benimki almanya tmobile den alınma açılmıyor diye biliyordum ?

Benimkide Tmobile. Bişeyler oluyorsa bilmek isterim

T Mobile'lar 99 Euro'ya açılıyor. Bir önceki forumu araştırın en az 3 kere ben linki verdim, 5 kere başka arkadaşlar verdi....

Sevgiler

FATURA gerekiyormuş benim telin faturası yokmuş teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtunc
    Beyler aceleye gerek yok zaten yabancı forumlarda yazılana göre 18 inde piyasa ya çıkacakmış ebay a falan düşer anında şuan bi aceleye gerek yok diye düşünüyorum ve yakın zamanda yazılımsal olarakda unlock çıkacağınada inanıyorum açıkcası belkide turo sim elimize ulaşmadan önce bile çıkabilir bence

Katılıyorum bu olay gerçekse dev team hirslanir herhalde:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

merak ettigim birsey var bilen bilgi verirse sevinirim... bu turbosim zimbirtisinin icine biz turkcell hattimizi mi takacaz yoksa o zimbirtiyi bi kere takinca cihaz unlock olup sonra istedimiz hatti mi takcaz...

saygılar

Hatla beraber birleştirip takıyoruz hatta bulunan çip kısmı gevey'in çip kısmına temas ediyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus1

quote:

Orijinalden alıntı: mrtunc
    Beyler aceleye gerek yok zaten yabancı forumlarda yazılana göre 18 inde piyasa ya çıkacakmış ebay a falan düşer anında şuan bi aceleye gerek yok diye düşünüyorum ve yakın zamanda yazılımsal olarakda unlock çıkacağınada inanıyorum açıkcası belkide turo sim elimize ulaşmadan önce bile çıkabilir bence

Katılıyorum bu olay gerçekse dev team hirslanir herhalde:)

Bende arkadasa katiliyorum..yazilim ile unlock daha erken cikabilir biraz daha sabir arkadaslar... AZ KALDİ !! Aylarca bekledik birazdaha bekleyelim bu sekilde piyasada binlerce cihaz var bi dusunun cikmamasi imkansiz apple bunu goze alamaz prestijini zedeletmez..

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.