Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce dayanamadım bende sipariş verdim, sim kartım tarafımdan kesilmişti okudugum akdarıyla sorun çıkarıyormuş yarın gidip vodafone dan mikro sim talebinde bulunacam, çok şükür derdimiz bitecek yakında...

• quote:

Orijinalden alıntı: karmateque

Hey gidi hey, ne musclelar ne şerefsiz şerifler yalan oldu şu unlock yolunda, heriflerin twittter'ındaki noktadan virgülden anlam çıkarırdık. Gevey çıktı çıkalı laflarını eden yok :) Bu arada İZMİRDEN GEVEY ALACAK ARKADAŞKALARA SESLENİYORUM. Sunsky'den 30 $'a almak için ilk sipariş veren arkadaşların kargoları geldikten sonra beraber sipariş verelim, bir kargo öderiz en azından. PMleşelim,organize olalım,ok?

Bana PM atanlarin telefonunu ve mail adresini yazdim hepinize mail aticam birkac gun sonra! herkesin mail adresini ve telefonunu yazicam. Bir gorusme ayarlariz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drorbital

Arkadaşlar ben dün gece bu geveyin applenberry sitesinden bir tane gevey kart aldım onaylandı ama kargo numarası falan yok bu sizce normalmidir? 2 mail geldi oda şu :

Hello Guest,
    Thank you for your order. Your order is being process and will take up to 1 business day to complete. You will receive email confirmation once the item have been shipped. You can check the status of your order by logging into your account. If you have any questions about your order please contact us at admin@applenberry.com.

Your order confirmation is below. Thank you for shopping at applenberry your business is very important to us!
    Your Order #100001843 (placed on March 22, 2011)

diğeride bu:

Sayın K. Yılmaz!

$79,99 USD tutarında ödemeyi şu kişiye gönderdiniz: ApplenBerry (bestblackberryshop.ebay@gmail.com)

Bu işlemin hesabınızda görünmesi biraz zaman alabilir.
    Mağazası
    ApplenBerry
    bestblackberryshop.ebay@gmail.com
    Mağazaya talimatlar
    Herhangi bir talimat girmediniz.
    Kargo adresi - onaysız
    G. Tanrikulu
    Cumhuriyet Mahallesi xxxxxxxxxxxxx
    Denizli/Saraykoy
    DENIZLI/SARAYKOY
    Türkiye
    Kargo ayrıntıları
    Satıcı, henüz herhangi bir kargo ayrıntısı sağlamadı

nedir bunun anlamları anlamadım valla yardımcı olursanız sevinirim

dostum ilk kısımda diyorki teşekkür ederiz siparişiniz için, siparişiniz 1 işgünü içinde onaylanıcaktır .kargoya verildiğinde email ile bilgi vericez size diyor,sipariş bilgisi için login olup check yap diyor yani kontrol et diyo,eger bi derdin olursa şu emailden ulaşabilirsin diyor,altında da ürün bilgilerini numarasını vermiş kontrol n umarası gibi bişey, alttaki ise zaten türkçe çevirmeye gerek yok sanırım, üstteki yazıya göre hiçbir sorun yok , bu arada çevirimde hata varsa affola hafif kafam iyi gerçi hata oldugunu sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: break.

quote:

Orijinalden alıntı: karmateque

Hey gidi hey, ne musclelar ne şerefsiz şerifler yalan oldu şu unlock yolunda, heriflerin twittter'ındaki noktadan virgülden anlam çıkarırdık. Gevey çıktı çıkalı laflarını eden yok :) Bu arada İZMİRDEN GEVEY ALACAK ARKADAŞKALARA SESLENİYORUM. Sunsky'den 30 $'a almak için ilk sipariş veren arkadaşların kargoları geldikten sonra beraber sipariş verelim, bir kargo öderiz en azından. PMleşelim,organize olalım,ok?

Bana PM atanlarin telefonunu ve mail adresini yazdim hepinize mail aticam birkac gun sonra! herkesin mail adresini ve telefonunu yazicam. Bir gorusme ayarlariz ...

Alıntıları Göster
    beyler istanbul'da oturanlar da beraber alsak nasıl olur?
    ben gebze de oturuyorum, ama sorun olmaz istanbul'a ulaşırsa
    birşekilde alırım.
    alacakları bölge bölge listelesek çok güzel olur sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

@The_MighT bende ankaradayım

ankaranın neresi kardeşim
  • quote:

tamam olur abicim buarada enistem amerikadan gelicek 5inde istersen onada getiririz bende izmir bucada ogrnciyim 9eylulde haberin ola!
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.E.M.

Arkadaşlar iphoneyardim.net sitesinde 3-4 kişi alıp çalıştırdığını yzamış, burda da yazan var ama vidyo koyan yok, bana biraz garip geliyor, şahsen ben bu ortamda gevey ile unlock yapsaydım tüm sitelere vidyo yollardım hemen, herkes bilsin ve bir oh çeksin diye...

Not: bahsettiğim sitede sfr i4'ün gevey ile çalıştığı söyleniyor yani tüm simlocklu cihazlar için geçerli sanırım.

Diger hatlarla çalıştıranın linkini atarmısın benim için önemli :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_MighT

quote:

Alıntıları Göster
    Huge changes for Chronic-Dev Team soon. We're all really excited!!

posixninja'nın son tweet'i

"chronic dev team için yakında çok büyük değişiklikler. hepimiz çok heyecanlıyız"

ne demek istemiş olabilir?

• .
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasiyani

"chronic dev team için yakında çok büyük değişiklikler. hepimiz çok heyecanlıyız"

adamım bu epeydir var bi muhabbet biz açıkcası çok geyiğini döndürdük dedik ki kesin ya aralarına bi kişiyi daha eklediler onu duyuruyolar yada ofis mofis değiştircekler odur diye epey dalgasını geçtik
  • quote:

Alıntıları Göster
    @dv_style_studio no, no news on the NCK yet.

veeece'nin 32 dk. önceki son tweet'i

NCK'den henüz haber yok!
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_MighT

quote:

Alıntıları Göster
    Bu Turbo sim 4.3 de calıştırırmı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: armozgur

Bu Turbo sim 4.3 de calıştırırmı acaba?

Alıntıları Göster
    çalışıyormuş videosu var fake de değil
  • quote:

@dv_style_studio no, no news on the NCK yet.

veeece'nin 32 dk. önceki son tweet'i

NCK'den henüz haber yok!

Alıntıları Göster
    @P!iz

valla bu gerilimde geyik yapıyorlarsa alayını.............

15 ekimden beri asker oldum İ4 yüzünden. neyse bakalım başka ne tweetler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebusta

beyler istanbul'da oturanlar da beraber alsak nasıl olur?
    ben gebze de oturuyorum, ama sorun olmaz istanbul'a ulaşırsa
    birşekilde alırım.
    alacakları bölge bölge listelesek çok güzel olur sanki.

Katılıyorum. Birlikten kuvvet doğar. Pazarlık gücümüz artar.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Model Mc607fb
    Operatör sfr8.0
    Sürüm 4.1
    Baseband 02.10.04

Geveyin bu aletle çalıştığını söylüyorlar iphoneyardım.net de demekki avrupa cihazlarlada çalışıyor eminolsakta alsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAVUZ001

Model Mc607fb
    Operatör sfr8.0
    Sürüm 4.1
    Baseband 02.10.04

Geveyin bu aletle çalıştığını söylüyorlar iphoneyardım.net de demekki avrupa cihazlarlada çalışıyor eminolsakta alsak

Alıntıları Göster
    Gevey türk hatlarında çalıştı arkadaşlar !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cybermilli

kanit varmi hocam??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cybermilli

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ; elimdeki IP4 Australia'dan geldi ,
    Operatör: 3
    Model : MC603X
    IOS ver : 4.1
    Baseband : 02.10.04

Cihaz modeli F.Unlock olduğunu yazıyor ama vodafone hattımı taktığımda Pin kodundan sonra tek çizgi olarak kalıyor .. Sanırım artık ben de aranızdayım . Gevey ile bu operatörün desteklendiğine dair bir bilgiye erişemedim. Bilen var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engcck

Arkadaşlar ; elimdeki IP4 Australia'dan geldi ,
    Operatör: 3
    Model : MC603X
    IOS ver : 4.1
    Baseband : 02.10.04

Cihaz modeli F.Unlock olduğunu yazıyor ama vodafone hattımı taktığımda Pin kodundan sonra tek çizgi olarak kalıyor .. Sanırım artık ben de aranızdayım . Gevey ile bu operatörün desteklendiğine dair bir bilgiye erişemedim. Bilen var mı acaba ?

Australia dan gelen MC603X/A unlocked modeldir gevey falan gereksiz gibi ilk aklıma gelen ise bi uçuş modunu aç kapa bakalım olcakmı??
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.