Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (969. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
810.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 967968969970971
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkaytunali

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Telefonun hafıza kartını biçimlendireceğim sizce hangi ayırma birimini seçmeliyim. 8192 bayt'ı seçersem daha hızlı çalışırmış kart. Ne kadar doğru bu?

Cevap verecek yok mu?

Kart 16 ise direk varsayılan 8192 bayt olarak seçiliyo bi kaç deneme yaptım 16 kb 32 kb ve 8 kb ile sonuç olarak çok büyük fark yoktu 16 da 4.9mb/s gördüm bende o şekilde biçimlendirdim tabi stock romda 2 dk da anca yükleniyo temple run 2 halen

Kart Neo'nun içinden çıkan kart hocam. 8 gb lık yani. 8192 bayt'ı mı seçmeliyim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkaytunali

quote:

quote:

Telefonun hafıza kartını biçimlendireceğim sizce hangi ayırma birimini seçmeliyim. 8192 bayt'ı seçersem daha hızlı çalışırmış kart. Ne kadar doğru bu?

Cevap verecek yok mu?

Kart 16 ise direk varsayılan 8192 bayt olarak seçiliyo bi kaç deneme yaptım 16 kb 32 kb ve 8 kb ile sonuç olarak çok büyük fark yoktu 16 da 4.9mb/s gördüm bende o şekilde biçimlendirdim tabi stock romda 2 dk da anca yükleniyo temple run 2 halen

Kart Neo'nun içinden çıkan kart hocam. 8 gb lık yani. 8192 bayt'ı mı seçmeliyim?

Çok büyük farkla oluşmaz 8 de olur 16 kb da olur sadece 16 kbtan düşük dosya varsa boşa yer kaplar ama bulması hızlı olur eğer küçük olursa az yer kaplar ama hız düşer ama dediğim gibi çokta büyük fark olmaz seçim sana kalmış

• arkadaslar telefonu ıcs ye guncelledıkten sonra ekran goruntusu nasıl alıyoruz acaba bulamadım eskıden kapatma tusuna bastıgımız zaman oluyodu acaba sımdı nasıl yapılıyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erıcssoneo

arkadaslar telefonu ıcs ye guncelledıkten sonra ekran goruntusu nasıl alıyoruz acaba bulamadım eskıden kapatma tusuna bastıgımız zaman oluyodu acaba sımdı nasıl yapılıyo ?

Kapatma Tuşu + Ses Kısma basılı tut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

quote:

Orijinalden alıntı: erıcssoneo

arkadaslar telefonu ıcs ye guncelledıkten sonra ekran goruntusu nasıl alıyoruz acaba bulamadım eskıden kapatma tusuna bastıgımız zaman oluyodu acaba sımdı nasıl yapılıyo ?

Kapatma Tuşu + Ses Kısma basılı tut.

cok saolasın :)
  • Bu costum romlar bende bağımlılık yaptı.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1635761
    Şu romu deneyen oldu mu bilmiyorum ama birazdan deneyecem.
  • quote:

Jelly Bean gelmezse eger hic gerek duymadigim root ve custom rom olayina giricem cunku telefondan sikilmaya basladim.

Bir de sunu sormak istiyorum. Iphone'daki gibi tuslarin arasi acik guzel bir klavye istiyorum. Swiftkey tarzi programlar sadece rengini degistiriyor. Bana komple formati degistirecek bisey lazim.

Smart keyboard pro dene gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu costum romlar bende bağımlılık yaptı.

evet ben kullanıyorum ve çok güzel bir rom çok sıkı güncellemeler yapıyor yaklaşık 2 haftada bir ve ne yeni ise hemen portluyorlar bence bir dene ben bir rom'u sevdim birde paranoid android ama 4.1.2 olduğu için ama 4.0.4 için çok akıcı bir rom
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo17

quote:

Bu costum romlar bende bağımlılık yaptı.

evet ben kullanıyorum ve çok güzel bir rom çok sıkı güncellemeler yapıyor yaklaşık 2 haftada bir ve ne yeni ise hemen portluyorlar bence bir dene ben bir rom'u sevdim birde paranoid android ama 4.1.2 olduğu için ama 4.0.4 için çok akıcı bir rom

Hocam ben bu romu beğenmedim. Görsellik olarak çok fena bişey ama bizim cihazlar çok kasar. Bişey soracam bu romda bi kamera uygulaması vardı kamerayı küçük gösteriyordu onun ismi nedir unuttum.

• gb romlarmı daha performanslı jb mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

gb romlarmı daha performanslı jb mi ?

JB sakın deneme bile. 10 uygulama yükleyince ram patlıyor.
  • quote:

quote:

512mb ram olduğundan sanırım.
    peki
    hangi gb romu önerirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

512mb ram olduğundan sanırım.
    peki
    hangi gb romu önerirsiniz.

xgamer'i öneririm tabi ki fakat ilk açılışta telefon 1-2 dakika kendine gelemiyor. Sorunsuz bir rom imkansız. En iyisi gb stock rom. 7 ay hiç değiştirmeden kullandım bir de root bile yoktu.
  • quote:

quote:

Hangi JB rom öyle bişey yaptı? Ben şuanda CM10 kullanıyorum fxp206 olanı ram kullanımı 150 boş gibi bişey idare eder geldi yeterki kasma yapmasın
  • 20 iş günü geçmesine rağmen telefonum garantiden gelmedi. Yasal süreç başlatmak istiyorum. Neler yapmalıyım, süreç nasıl işliyor bilgisi olan var mı veya bu olayı anlatan bir sitenin linki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 16 Şubat 2013; 18:51:48 >
  • ses kısma tuşu arada takılı kalıyor garantiye girer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

20 iş günü geçmesine rağmen telefonum garantiden gelmedi. Yasal süreç başlatmak istiyorum. Neler yapmalıyım, süreç nasıl işliyor bilgisi olan var mı veya bu olayı anlatan bir sitenin linki?

Öncelikle 20 iş günü içerisinde resmi tatilden sayılan gün varsa onu çıkar. Bayram seyran vs. Saymaya servisin telefonu kargodan teslim aldığı günden başla, mümkünse bu tarihi kargo firması aracılığı ile belgele. Yani tüm kanunlardan vs emin olduktan sonra tüketici haklarına başvur. Muhakkak vardır bulunduğun yerde, onlar gerekeni yaparlar.
  • quote:

quote:

20 iş günü geçmesine rağmen telefonum garantiden gelmedi. Yasal süreç başlatmak istiyorum. Neler yapmalıyım, süreç nasıl işliyor bilgisi olan var mı veya bu olayı anlatan bir sitenin linki?

Öncelikle 20 iş günü içerisinde resmi tatilden sayılan gün varsa onu çıkar. Bayram seyran vs. Saymaya servisin telefonu kargodan teslim aldığı günden başla, mümkünse bu tarihi kargo firması aracılığı ile belgele. Yani tüm kanunlardan vs emin olduktan sonra tüketici haklarına başvur. Muhakkak vardır bulunduğun yerde, onlar gerekeni yaparlar.

Bayram vs zaten denk gelmedi. Cumartesiyi sayıp pazar gününü saymayınca 22 iş günü olmuş oluyor.

Parça değişimi için parça yok parça bekleniyor diyorlar bu 20 iş günü geçmesine rağmen onların lehine mi olur yoksa süre dolduğu için her şartta her şey benim lehime mi? Bilginiz var mı.

Bir de şu ücret altı şuraya üstü şuraya başvurması gerekiyor gibi şeyler yazıyor o konu hakkında bilginiz var mı? Ben Kdv dahil 857,55 TL ye almıştım.
    (Sanırım bu sorumun cevabını buldum Tüketici Sorunları Hakem Heyetine başvurmam gerekiyormuş oda ilçe kaymakamlıklarında varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 17 Şubat 2013; 13:28:40 >

• quote:

quote:

quote:

Bayram vs zaten denk gelmedi. Cumartesiyi sayıp pazar gününü saymayınca 22 iş günü olmuş oluyor.

Cumartesileri iş gününden sayma.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cumartesileri iş gününden sayma.

O zamanda çok bir şey değişmiyor zaten pazartesi(yarın) 20. iş günü olmuş oluyor. Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 967968969970971
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.