Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (779. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 777778779780781
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

neo ics nasıl yüklediniz

neo ICS falan yüklemedim telefonum xperia neo ve kullandığım sürüm GB 2.3.4 veriyon 62
    Kamera ICS, Vignette programları ve telefonun kendi kamerası ile çektim fotoları yani ICS falan yüklü değil

Kamera ICS dediğinizi ben de anlamadım. ICS driverları mı?

yok sadece kamera ICS diye bir program GBde kullanıyorum şimdi fark ettim video çekimi olarak çok iyi çekiyormuş :))

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-t%C3%BCm-kamera-program-incelemeleri-g%C3%BCncel-28-04-12 linkte çok güzel kamera uygulamalarrı var ve bunlardan biri Kamera ICS :) deneyin sizde fark oluyormu bakalım

• quote:

quote:

quote:

quote:

neo ics nasıl yüklediniz

neo ICS falan yüklemedim telefonum xperia neo ve kullandığım sürüm GB 2.3.4 veriyon 62
    Kamera ICS, Vignette programları ve telefonun kendi kamerası ile çektim fotoları yani ICS falan yüklü değil

yok sadece kamera ICS diye bir program GBde kullanıyorum şimdi fark ettim video çekimi olarak çok iyi çekiyormuş :))

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-t%C3%BCm-kamera-program-incelemeleri-g%C3%BCncel-28-04-12 linkte çok güzel kamera uygulamalarrı var ve bunlardan biri Kamera ICS :) deneyin sizde fark oluyormu bakalım

Driver değiştirmedikten sonra programlar sadece efekt, filtre vs...
    Bu arada resimleri indirdim boyutları yazılan kadar değil, daha az. Upload ederken bi sıkıştırma olmuş sanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

neo ics nasıl yüklediniz

Driver değiştirmedikten sonra programlar sadece efekt, filtre vs...
    Bu arada resimleri indirdim boyutları yazılan kadar değil, daha az. Upload ederken bi sıkıştırma olmuş sanırım.

boyutlar aynı rar dosyası olarakta atabilirim orjinal bakmak istersen :)

• Tskler fenerlix...indirdim...

Ilginçtir: dolphin box.com u aciyor..indirmiyor..
    Opera box.com u açmıyor
    Kendi tarayicisi box.com aciyor.download dedigimde sununla birlikte diye soruyor..
    El hasil oradan da opera ile indirdim... :-S

Saol tekrar...
  • bugün vignetteyi denedim. sonuç mükemmeldi. yalnız 8 megapikselde 5.5 mb tuttu foto boyutu :)
  • güncellemeden ses seda yok herhalde mayıs oldu
  • VIGNETTE BU İŞİ İYİ YAPIYOR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytacikomadrid -- 1 Mayıs 2012; 15:14:41 >
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 20 Mayıs 2020; 17:0:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hams

tüm sayfaları okuyamadım . artılarını ve eksilerini yazarmısınız

ben bu telefonu almayı planlıyorum ama veri indirme ve bindirme hızları nedir.

HSDPA 7.2 Mbps bu tmm...
    HSUPA 5.76 Mbps mi? HSUPA 2 Mbps mi????

bu hızlar doğru mu.
    video kaydı 720p 30fps midir...

son yaptığım avea 3g+ hız ölçümünde download:386,7kb/s upload 271,2kb/s çıktı, bulunduğun yere göre değişir tabi bu. video 720p 30fps. aklıma gelen - leri söyleyim: fiziksel tuşlar zamanla kendiliğinden aşınıyor, kaplamanın altından pembe plastik gözükmeye başlıyor. bazı telofonların ekranının sol üst tarafında piksel kayması oluyor ama fazla belli olmuyor. kamerası beklenen performansı sergilemiyor kanımca. aklıma gelen -leri yazdım +ları yazmaya üşeniyorum

• Arkadaşlar telefonu alalı 3 ay oldu 2 aydır asma tavan işinde çalışıyorum bir nevi inşaat işi gibi düşünün. İşe neomu da getiriyorum. Fakat çok yıprandı. Her yeri çizik içinde. Ve bugün eski telefonum nokia 5130'u işte kullanma kararı aldım. Neo yu işten geldikten sonra ve pazar günleri kullanıcam. Sizce iyi mi yapmışım kötü mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukya Sab'

Arkadaşlar telefonu alalı 3 ay oldu 2 aydır asma tavan işinde çalışıyorum bir nevi inşaat işi gibi düşünün. İşe neomu da getiriyorum. Fakat çok yıprandı. Her yeri çizik içinde. Ve bugün eski telefonum nokia 5130'u işte kullanma kararı aldım. Neo yu işten geldikten sonra ve pazar günleri kullanıcam. Sizce iyi mi yapmışım kötü mü ?

Kötü yapmışsın. Boşver yıpransın, niye dert ediyorsun ki? Turşusunu filan mı kuracaksın, al dışına bir kap camına da cam koruyucu, gerisini pek umursama. 2 yıl sonra bir halta yaramayacak çünkü, ilk günkü gibi olsa ne olur olmasa ne olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drake_

quote:

Arkadaşlar telefonu alalı 3 ay oldu 2 aydır asma tavan işinde çalışıyorum bir nevi inşaat işi gibi düşünün. İşe neomu da getiriyorum. Fakat çok yıprandı. Her yeri çizik içinde. Ve bugün eski telefonum nokia 5130'u işte kullanma kararı aldım. Neo yu işten geldikten sonra ve pazar günleri kullanıcam. Sizce iyi mi yapmışım kötü mü ?

Kötü yapmışsın. Boşver yıpransın, niye dert ediyorsun ki? Turşusunu filan mı kuracaksın, al dışına bir kap camına da cam koruyucu, gerisini pek umursama. 2 yıl sonra bir halta yaramayacak çünkü, ilk günkü gibi olsa ne olur olmasa ne olur.

Dostum telefonun her an kırılma ihtimali var. Ve şu da var neo cebimde olduğunda rahat hareket edemiyorum, bizim iş hareketlilik istiyor. Emin ol çizilsin diye değil sırf rahat çalışamadığım için eski telefonumu götürcem. Ama sende haklısın

• quote:

quote:

quote:

Dostum telefonun her an kırılma ihtimali var. Ve şu da var neo cebimde olduğunda rahat hareket edemiyorum, bizim iş hareketlilik istiyor. Emin ol çizilsin diye değil sırf rahat çalışamadığım için eski telefonumu götürcem. Ama sende haklısın

Kırılma ihtimali varsa götürme hocam. Ben çizilmesinden dolayı götürmeyeceğini sandım, benim açımdan camı çizilmediği sürece pek bir önemi yok diğer kısımdaki çiziklerin şahsen böyle düşünüyorum. Ha gene de çizilmemesi için tedbirlerimi alırım o ayrı.

• Farklı kamera uygulamaları daha iyi falan çekmiyor. Stok kamerada düzgün ayar yaparsanız gayet güzel fotolar çekebilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kırılma ihtimali varsa götürme hocam. Ben çizilmesinden dolayı götürmeyeceğini sandım, benim açımdan camı çizilmediği sürece pek bir önemi yok diğer kısımdaki çiziklerin şahsen böyle düşünüyorum. Ha gene de çizilmemesi için tedbirlerimi alırım o ayrı.

Mesela bugün merdivenden düştüm. Telefon sol cebimdeydi. Sağ tarafa düştüm şansa bak ki telefonu hep sağ tarafa koyardım. Ekranı istediği kadar çizilsin çünkü ekran koruyucum var istemediğim kadar. Tek korktuğum kırılmasından yana. Onun için işe getirmeyecem. Cevap için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: HKN42

quote:

Orijinalden alıntı: hams

tüm sayfaları okuyamadım . artılarını ve eksilerini yazarmısınız

ben bu telefonu almayı planlıyorum ama veri indirme ve bindirme hızları nedir.

HSDPA 7.2 Mbps bu tmm...
    HSUPA 5.76 Mbps mi? HSUPA 2 Mbps mi????

bu hızlar doğru mu.
    video kaydı 720p 30fps midir...

son yaptığım avea 3g+ hız ölçümünde download:386,7kb/s upload 271,2kb/s çıktı, bulunduğun yere göre değişir tabi bu. video 720p 30fps. aklıma gelen - leri söyleyim: fiziksel tuşlar zamanla kendiliğinden aşınıyor, kaplamanın altından pembe plastik gözükmeye başlıyor. bazı telofonların ekranının sol üst tarafında piksel kayması oluyor ama fazla belli olmuyor. kamerası beklenen performansı sergilemiyor kanımca. aklıma gelen -leri yazdım +ları yazmaya üşeniyorum

bende avea kullanıyorum mutlaka bulundugun yerle alakalı olsa gerek benim testlerde 4mbiti geçtiğim zamanlar var.

• Bukya ..
    Xperia Active al :-P
    Özellikleri neo ile ayni olsa onu alırdım..:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volie82

Bukya ..
    Xperia Active al :-P
    Özellikleri neo ile ayni olsa onu alırdım..:-)

O da çok kalın be hocam
  • Neo ile aynı fiyatta daha iyi bir telefon yok, eğer bütçe varsa Xperia S olabilir.
  • Telefonda android sürümüm 2.3.4 sürümü ben bunu nasıl yükseltirim neo için daha yüksek sürümler çıktı diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 777778779780781
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.