ics gelsin artık normal neoya cıngar cıkartcam :D illa cm9 kurdurtcaklar adama
arkdaslar ebaydan kasa almayı dusunuyorum alan varmı varsa hangısını alıyım...
arkadaşlar bizim tele güncelleme geldi mi?arakdaşımda xperia arc s vardı onu 4.0 yükseltmiş.bizim ki ne durumda acaba?
Güncelleme gelecek arkadaşlar.Biraz daha sabredin. Benim de beklemek zoruma gidiyor ama yapacak bir şey yok. Neo v ye geldi.Bizim kamera 8 mp olduğundan bizi bekletiyorlar. Hayırlısıyla bir gelse artık.
Bugün Neo V'si olan arkadaşım 4.0 güncellemesi yapmış bayağı özellik saydı aklımda pek kalmadı ayak üstü konuştuk.. yarın inceleme yapacağım
Hergün ICS çıktı mı, çıkıyor mu, çıkacak mı diye sorular sorulacağına birkaç sayfa geriye gidilse hepsinin ve daha fazlasının cevabı bulunacak :)
Cevap nerde başkan ? Galiba sen biliyosun cıkma tarihini ? Bi söylersen cok sevinicem
Ics mayıs sonu haziran başı gibi gelecek bunu sony kendi blogundan yayınlamıştı ayrıca kamera için bişey bekleyen arkadaşlar bana kalırsa çok da büyük bi gelişme olmucak çünkü arc s de değien pek bişey yok ayrıca ics li arc s de aynı uygulamalar açıkken 140mb ram boştayken benim neomda 190mb boş yer var yani anlıcağınız ics çok ram yiyor gibi geldi bana çünkü adam arc s aldı benim telefon çok daha stabil ve hızlı kullanımda tabi ics yüklediğimiz zaman daha iyi anlarız bunu bana kalırsa şu anki 2.3.4 gayet iyi ics yede uzun bi süre geçmicem çünkü çokda bi artısı olduğunu sanmıyorum sırf görüntü gibi geliyo yani adam değişiklik yapcak diye tüm onay kutucuklarını sol alttan sağ altta atmış ilginç
quote:
Orijinalden alıntı: Drak44
Güncelleme gelecek arkadaşlar.Biraz daha sabredin. Benim de beklemek zoruma gidiyor ama yapacak bir şey yok. Neo v ye geldi.Bizim kamera 8 mp olduğundan bizi bekletiyorlar. Hayırlısıyla bir gelse artık.
Kamerayla ilgisi yok.arc s'de 8mp ama güncelleme geldi.
cihaz değişiminin yapıldığı durumda yeni telefonu kutusuz veriyorlarmış, bu şekilde yeni gelen telefonun 0 olduğuna nerden emin olabiliriz? buna itiraz etme hakkımız var mıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: cernnn
cihaz değişiminin yapıldığı durumda yeni telefonu kutusuz veriyorlarmış, bu şekilde yeni gelen telefonun 0 olduğuna nerden emin olabiliriz? buna itiraz etme hakkımız var mıdır?
eğer ellerinde aynı cihaz varsa değişimi senin eski telefonunun kapalarını değişitrerek yaparlar nereden biliyorsun dersen benim neoda bir sorun vardı ürün değişimini sormuştum asya telekomdaki arkadaşa bu şekilde yapıldığını söylemişti bana
quote:
Orijinalden alıntı: blue_key
quote:
eğer ellerinde aynı cihaz varsa değişimi senin eski telefonunun kapalarını değişitrerek yaparlar nereden biliyorsun dersen benim neoda bir sorun vardı ürün değişimini sormuştum asya telekomdaki arkadaşa bu şekilde yapıldığını söylemişti bana
Benim Ankara teleservice de oldu değişim sadece arka kapak eski cihazınkini takıp yolladılar ;)
daha ne kadar bekliycez bakalım...
geksede yuklemem zaten hic begenmedim... statik ip ayari kaldirilmis ip el ile atiyamiyorsun camera deisiklik yok arayuzden haric ki ben arayuzude hic begenmedim... dns atamada yokdu sanirim yada ben bulamadim ama olsa bulurdum heralde yazi fontlari kuculmus youtub yeni arayuzu hos deil iconlar deismis yani zevk meselesi ben yuklemicem o yuzden gelmesinide beklemiyorum artik =) ama biz camerada cekimibde deisiklik olursa ozaman kacinilmaz olur.... fakat dedigim gibi cok eksikleri var adi ics olsun die tas gibi 2.3. den vaz gecmem... en buyuk beklentimiz olan arkaplan uygulama sistemi ayni oda ayri hayaal kirikligi =(
Kaç haftadır sadece okuyorum biri çıkıp da yarın geliyormuş yazar diye. Yok arkadaş. Ne saçma iştir bu çözemedim gitti
beyler xperia Neo da gecen uygulamaları guncelledım...telefonun şarjı 1 gun gıdıo..yattım sabah kalktıgmda tel kapanmış :S bugunde 50 de bıraktm 20 ye dusmus pil...beklemedeyken okadar gıtmıodu hıc bı zaman..pili bişey sömürüo ama bulamadım...go launcu guncelleyınce oldu sanki..fikri olan
quote:
Orijinalden alıntı: cyberwolf06
quote:
quote:
Benim Ankara teleservice de oldu değişim sadece arka kapak eski cihazınkini takıp yolladılar ;)
swap cihaz kabul etmeme gibi bir hakkımız varsa onu kovalamayı düşünüyorum. madem sıfır cihaz olduğunu iddia ediyorlar bir kutulama yapmaktan aciz olamazlar herhalde.
quote:
quote:
quote:
quote:
swap cihaz kabul etmeme gibi bir hakkımız varsa onu kovalamayı düşünüyorum. madem sıfır cihaz olduğunu iddia ediyorlar bir kutulama yapmaktan aciz olamazlar herhalde.
Daha önceden KVK tarafından K750 swap yapıldığında pilsiz ve kapaksız sıfır telefon geldi bana. Sadece telefon sığacak kadar ufak bi kutusu vardı.
Beyler tuş soyulması sorunu olanlar benim yazdığım mail benzeri bir mail atın (ama aynısı olmasın) olumlu cevap alırsınız sisze.Ama yollayıp yollamama konusunda kararsız kaldım acaba alete zarar verirler mi ? Sizde yollasam mı )
Merhaba Mert Bey,
Prosedürler gereği kozmetik hataların tümü garanti dışı ücrete tabii olarak yapılmaktadır. Ancak bir defaya mahsus olmak üzere tuştakımı değişimi müşteri memnuniyeti adına ücretsiz olarak yapılacaktır. Cihazınızı Teleservice, Ankara şubesine benim dikkatime iletmenizi rica ederim.
Yurtiçi Kargo ile karşı ödemeli olarak gönderebilirsiniz.
Saygılarımla,
Çiğdem Şahbaz Back Office / Operasyon Destek ------------------------------------------------ Necatibey Caddesi No:82/B Sıhhıye / Ankara TURKEY
Merhabalar yaklaşık üç aylık Xperia Neo cihaz sahibiyim ; telefon üç aylık olmasına ve hoş kullanılmasına rağmen menü ,geri ,seçenekler tuşlarının boyası soyuldu . Bu durum kullanıcı hatasından ziyade telefonda kullanılan boya ve plastik kaplamasının kalitesizliğinden kaynaklanmaktadır . Aynı cihaz sahibi bir çok kişide aynı sorun baş göstermektedir. Tüm bunların göz önünde bulundurularak ve müşteri memnuniyetinin sağlanması amacıyla tuşların garanti kapsamında değişimi mümkün müdür? En kötü ihtimal olarak tuşların ücretli değişimi ne kadardır ? Uğraşlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür eder ilginizi beklerim.
quote:
Orijinalden alıntı: SiLGEC
quote:
quote:
quote:
quote:
Daha önceden KVK tarafından K750 swap yapıldığında pilsiz ve kapaksız sıfır telefon geldi bana. Sadece telefon sığacak kadar ufak bi kutusu vardı.
Benzer bir durum masaüstü bilgisayarımda başıma gelmişti.anakartı bozulmuştu sıfır anakart yerine onarılmış benzer bir anakrt takmışlardı tabii ben anladım :) servise gittiğimde ben sana sıfır takıcam demedim dedi .sinirlendim tüketici haklarına gittim müşteri hizmetlerini aradım . bi baktım aga aradı sıfır anakart taktı.bu servisler çok uyanık ana firmanın gönderdikleri parçaları kendilerine saklıyorlar gerektiğinde para ile satıyorlar. garanti kapsamında da ikinci el yada kasası değiştirilmiş ikinci el board lı telefonları gönderiyorlar. yani size gelen telefon başka bir değişle toplama telefon olabilir. bence hakkınızı arayın ben bu telefonu kapalı sıfır kutusunda aldım tekrar böyle istiyorum deyin. ben olsam kabul etmem.Gerekir ise tüketici haklarından yardım alın.