Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (501. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (7 Mobil) - 6 Masaüstü7 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
825.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lamemoo

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Orijinalden alıntı: lamemoo

biliyorum hocam cahil yaptınız beni... adı öyle geçiyor... :) flash sorunu var mı dır bu cihazda bende samsung ace vardı. o oynatmıyordu...

alakası yok.uyarma amaçlı yazdım.bazen çok olmayacak sorular sorulabiliyor,herkez anlamayabiliyor,verilen paralarda yüksek az buz değil,sonra hayalkırıklığı yaşanmasın diye uyarıyorum.
    flash sorunu yok.

sağol hocam... bimekste çok güzel kampanya yakaladım şimdi gidip alacağım. 730 TL bugüne özel nasıl sence..? tavsiye ediyorsun değil mi cihazı?

vatan bilgisayarda neo V 725 TL world kartın varsa.
    beyazda var gride var.

bu arada xperia pro 937 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 23 Aralık 2011; 17:15:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SKYBRAVE

quote:

Orijinalden alıntı: gstmr

Arkadaşlar türkçe dosya yönetici kullanan varmı? varsa ismini yazabilirmi?

"Es File Explorer" isimli dosya yöneticisi uygulamasının Türkçe'ye çevrilmiş halini kullanıyorum ve gayet de güzel bir uygulama. Tavsiye ederim. (Uygulamayı Türkçeye çeviren arkadaş uygulamaya "Gezgin" ismini vermiş) Uygulamayla ilgili iki tane fotoğraf ekliyorum. Eğer ki isterseniz akşam eve gittiğimde paylaşabilirim...

bende aldığım günden beri es task manager ve es file explorer kullanıyorum ingilizce.Türkçesi varsa iyiymiş.bir yerlerden bulayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 23 Aralık 2011; 17:34:30 >
    Samsung Galaxy A51
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

quote:

Orijinalden alıntı: casuall88

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BAT007

tekrar selam herkese.
    ben bu telefonun alarmını çözemedim. çalar saat yani. sesi açıkta olsa kısıkta olsa telefon kapalıyken alarm çalarak açılmıyor. yani alarm çalmıyor. Alarm özelliğini gece telefonu kapatıp kuran ve sabah kapalı telefonu alarmla açabilen varmı?

Android hiç bir telefonda alarm telefon kapalıyken açıĺıp çalmaz.

bırak andoidi bilgisayar bile yapamaz onu :))

Symbian yapıyor bunu. Hatta java platformuna sahip telefonlarda bile var kapalıyken alarm çalması.
    Bence vardır, bu telefonun bir özelliği, yazılımla alakası olduğunu düşünmüyorum.
    benim sony müzikçalarımda bile alarm var :D kapalıyken de çalıyor ama hoparlör bağlamak lazım ...

symbian'da var, java platformlu telefonlarda da var doğrudur. ancak android işletim sistemi bilgisayar mantığı ile çalışır. nasıl ki bilgisayar kapalı ike hiçbir işlevini yerine getirmiyor ise android cihazlar da kapalı iken hiçbir planlanmış ve zamanlanmış işlemi yerine getirmez. boşuna ümitlenmeyin bu konuda..

burada biraz yanlışlık var sanki. madem bilgisayardan bahsettiniz. bazı biosların bilgisayarı uyandırma özelliği var. eğer elektrik takılıysa ayarladığınız saatte bilgisayarı açabiliyor. saati de bios pili sayesinde hafızada tutuyor biliyorsunuz. bu telefonların içinde saat için pil olup olmadığını bilmiyorum. Ama bu alarm olayı pek te imkansız gelmiyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: hgencer

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tekrar selam herkese.
    ben bu telefonun alarmını çözemedim. çalar saat yani. sesi açıkta olsa kısıkta olsa telefon kapalıyken alarm çalarak açılmıyor. yani alarm çalmıyor. Alarm özelliğini gece telefonu kapatıp kuran ve sabah kapalı telefonu alarmla açabilen varmı?

Symbian yapıyor bunu. Hatta java platformuna sahip telefonlarda bile var kapalıyken alarm çalması.
    Bence vardır, bu telefonun bir özelliği, yazılımla alakası olduğunu düşünmüyorum.
    benim sony müzikçalarımda bile alarm var :D kapalıyken de çalıyor ama hoparlör bağlamak lazım ...

symbian'da var, java platformlu telefonlarda da var doğrudur. ancak android işletim sistemi bilgisayar mantığı ile çalışır. nasıl ki bilgisayar kapalı ike hiçbir işlevini yerine getirmiyor ise android cihazlar da kapalı iken hiçbir planlanmış ve zamanlanmış işlemi yerine getirmez. boşuna ümitlenmeyin bu konuda..

burada biraz yanlışlık var sanki. madem bilgisayardan bahsettiniz. bazı biosların bilgisayarı uyandırma özelliği var. eğer elektrik takılıysa ayarladığınız saatte bilgisayarı açabiliyor. saati de bios pili sayesinde hafızada tutuyor biliyorsunuz. bu telefonların içinde saat için pil olup olmadığını bilmiyorum. Ama bu alarm olayı pek te imkansız gelmiyor bana.

saat pili olsaydı zaten alarm çalıyor olurdu. yok işte. beyinsizler herşeyi yapmış ama bunu düşünmemiş. değişmeye de yeltenmiyorlar. nokta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: solventh

quote:

Orijinalden alıntı: hgencer

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tekrar selam herkese.

saat pili olsaydı zaten alarm çalıyor olurdu. yok işte. beyinsizler herşeyi yapmış ama bunu düşünmemiş. değişmeye de yeltenmiyorlar. nokta.

yahu arkadaşlar bios'la bilgisayar çalıştırır çalıştırmaz onu bilemem... bana da lazım oluyordu çoooook araştırdım, yabancı forumlardan filan.. bunun sony ile şunla bunla alakası yok.. istediğiniz android cihazı alın, telefon kapalıyken alarm çalmıyor.. çözülebilecek birşey değil.. dediğim gibi istediğiniz yerden de araştırabilirsiniz..

• Bimekste Bugüne özel 909 Tl Neo
    COOLER MASTER COSMOS II FULL TOWER KASA - ASUS Z87-DELUXE INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI ANAKART - INTEL CORE I7 4770K SOKET 1150 3.5GHZ 8MB CACHE 22NM İŞLEMCI - ASUS GTX670 DIRECTCU II GDDR5 4GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI - KINGSTON HYPER BEAST PERFORMANCE 32 GB 2400 MHZ CL11 RAM - CORSAIR HX SERİSİ 80PLUS GOLD 850W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI - KINGSTON 120GB V300 SERISI SATA 3.0 Cache SSD - Kıngston HyperX 3K Serisi 240 Gb Sata 3.0 Cache SSD - 2 x SEAGATE 2 TB 7200 RPM SATA 6GB/S BARACCUDA HDD - CORSAİR H100İ SIVI SOĞUTMA - PIONEER DVD YAZICI - ASUS 27" PB278Q GENİŞ EKRAN PLS-LED MONİTÖR (WQHD 2560 x 1440) - LOGITECH Z906 500W THX SPEAKER - LOGİTECH MK710 KEYBOARD - LOGITECH G700 MOUSE - LOGITECH F510 GAMEPAD

İpad Air WİFİ 16 GB - Nikon D3100 18-55 KİT

• quote:

Orijinalden alıntı: biaihl

Bimekste Bugüne özel 909 Tl Neo

neo'nun fiziksel klavyelisini isteyenler için xperia pro 937 TL vatan bilgisayarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 23 Aralık 2011; 19:50:13 >

Bir de fotograf çekerden kamera tuşuna basılı tutuyorum odaklanıyor. Ardından ortada yeşil kare çıkıyor odaklanınca ama foto çekemiyorum ? Yanlış yaptığım şey ne ?

yeşil kare çıkınca iyice bas.

hocam ilanında gördüm yedek arka kapak nerden aldın acaba pm atabilir misin ?

gerçi ben şimdi bunları yazıyorum ama aynı soruyu bir sonraki yeni alan kişide soracak buralara bakma ihtiyacı duymadan.
    @sharpie söylediydi dersiniz aynısını biri daha sorunca.

birde navigasyon için @pretty34 arkadaşımızın verdiği İGO programını birkaç kez yazmıştım buraya son kez @_EngiN_için yazıyorum birdahakine soran çıkarsa arasın bulsun.

http://hotfile.com/dl/136824410/f9bd00e/igo_neo_iin.rar.html

hocam bu igo yu normal market yazılımı kurar gibi kuruyoruz lisans vs gerekiyor mu kurduktan sonra veya dosya içinden anlatım var mı teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

quote:

yeşil kare çıkınca iyice bas.

hocam ilanında gördüm yedek arka kapak nerden aldın acaba pm atabilir misin ?

Şu an mobilim eve gidince pm atarım.hangi rengi istiyosun onuda söyle.

Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma... Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini doğru sanma...Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez...Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez... Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun... Bir insanı küçümsemek akılsızlık, çok büyük görmekte korkaklıktır... Cesaret akıldan gelirse cesarettir, bilgisizlikten gelirse cehalettir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilbilge_11

quote:

gerçi ben şimdi bunları yazıyorum ama aynı soruyu bir sonraki yeni alan kişide soracak buralara bakma ihtiyacı duymadan.
    @sharpie söylediydi dersiniz aynısını biri daha sorunca.

birde navigasyon için @pretty34 arkadaşımızın verdiği İGO programını birkaç kez yazmıştım buraya son kez @_EngiN_için yazıyorum birdahakine soran çıkarsa arasın bulsun.

http://hotfile.com/dl/136824410/f9bd00e/igo_neo_iin.rar.html

hocam bu igo yu normal market yazılımı kurar gibi kuruyoruz lisans vs gerekiyor mu kurduktan sonra veya dosya içinden anlatım var mı teşekkürler

Ben kuralı 1,5 ay oldu unuttum.lisans falan istemiyor diye hatırlıyorum.

• arkadaşlar sizlerle neom hakkında sorunlarımı paylaşıcam telefonu ilk aldığımdan beri çok memnunum ama son günlerde telefona birşeyler oldu ya uygulama sayısını azaltmama rağmen kş şu anda çok az telefonda kasmalar hiissediyorum arama geldiğinde ya da telefonun kilidini normal açarken bile takılmalar oluyo donuyo arada hatta ekran bi gidip geliyor sürekli yapmıyo onarma işlemini de yaptım 2 kere ama yine de yaşıyorum eskiden iphone 4 üm vardı onda da aynı sorunla karşılaşmıştım servise yolladım yazılım atıp yollamışlardı yeni telefon bir de 2 aylık daha servise yollamak istemiyorum napıcam blmyrm :S
  • beyler ekran ışıgını otomatik ayarlamasın istiyorum ama bir türlü yapamadım ??

Orijinalden alıntı: Karayell

beyler ekran ışıgını otomatik ayarlamasın istiyorum ama bir türlü yapamadım ??

Onu herkez istiyor.bi yolunu bulabilsek....

Açıkladı!

Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) ve Mobil
    Dünya Kongresi ‘nin (MWC) bulunduğu
    önümüzdeki tatil sezonunda 2012 yılı ürün
    portföyünün tanıtılmasının akabinde mevcut
    akıllı telefonlara yazılım güncellemesi
    dağıtılacak. Mart sonu – Nisan başında ICS’nin
    ulaşacağı ilk cihazlar; Xperia Arc S, Xperia Neo
    V ve Xperia Ray olacak. Nisan sonu – Mayıs
    başında ise şu akıllı telefonlar son sürüme
    yükselecek; Xperia Arc, Xperia Neo, Xperia
    Pro, Xperia Play, Xperia Mini, Xperia Mini
    Pro, Xperia Active, Xperia Live with
    Walkman.

galaxy s daha yeni bi model.ama guncellemeyi alamio.sony arkasinda duruo telefonlarinin iyiki sony almisiz arkadaslar :)

• 
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.